-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
válasz fagyalllo #198723 üzenetére
Az RK-AW0003S elég pofás:
Kár, hogy ez az arany futtatás előbb-utóbb elég ramatyul nézne ki.
(#198724) schawo: simán lehet... A keepa elvileg meg tudná mondani, mikor volt utoljára készleten az amazonon, de az sem talál semmit.
(#198726) Zoltán124: nekem ugyanilyen van drapp számlappal, ahhoz drapp, fekete, sötétkék, vagy akár zöld szíj is megy. A tiéd vagy sötétkék, vagy fekete; jó lenne hozzá fekete, drapp, kék vagy sárga szíj is. A bevonattal kapcsolatban azt nem értem, miért került rá egyáltalán; szerintem jól néz ki az eredeti, matt tok.
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz fagyalllo #198535 üzenetére
Hallod! Szerintem a Swiss Hanowa ezen max annyit csinált, hogy a Seikotól megrendelte a saját márkajelzéses kivetelt...
Ez picit szomorúvá tesz, hogy sok fantáziát nem tettek bele.
Azt kell mondanom, a Seiko jobb! Szebbek a mutatói!
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
-
BloodRay
veterán
válasz fagyalllo #198485 üzenetére
Igen, a tokon picit látszik a kor, de nem olyan feltűnő mint a képen szerencsére. De az összhatás nagyon pozitív.
Asszony mondjuk már rárabolt volna, merthogy ez még neki se nagy...
Amúgy új elemmel jött és teljes szinkronban a rádióvezéreltekkel."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
g0n21
senior tag
-
Deskdiver
senior tag
-
titán
válasz fagyalllo #198407 üzenetére
Az összeállítást azt biztos, hogy Svájcban csinálják (ez ugyebár kötelező), valószínűleg valamelyik óragyárat bízzák meg bérmunkával, és nincs saját összeszerelőüzemük. A szerkezetet fillérekért a "szomszédból" veszik, az svájci. Ami Kínából importálnak, az a tok. Azt a kínaiak jobban csinálják, mint egy kis gyár kezdő CNC-sei, vacak, olcsó gépekkel, de Svájcban.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
futizoli
tag
válasz fagyalllo #196784 üzenetére
Így 'bőr/fém szezon' előtt még tettem egy próbát a fagyalllo által ajánlott akciós Straposphere szíjjakkal. Jó minőségűek, érik az árukat, a kedvezmény nélkülit is...
-
csabulaxi
senior tag
válasz fagyalllo #198317 üzenetére
így zafírral nem olyan rossz az ár sem, csak az érzés, hogy tudjuk 26 ezer ft volt 10 éve.
mivel rosszabb mint egy stein? 30%-al olcsóbb.
nekem egyedül a lünetta betéttel van bajom, az én első generációsomon nem csak sérült, de idővel el is halványult a festés.
nem értem , ha akkora siker miért nem állt rá az utólagos gyártás, mint mondjuk az skx-hez van rogyássalnekem a bordó tetszik és kéne egy tömör mart fém lünettával
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
vzsryl
nagyúr
válasz fagyalllo #198317 üzenetére
Na, tegnap még a piroskáról nem voltak feltöltve képek, és a guglival' se találtam. Így már egyértelműen kell, szóval a G-Shock után ez jön. Hacsak ki nem dob addig egy piros/bordó számlapos, Eco-Drive-os divert a Citizen.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
senior tag
válasz fagyalllo #198282 üzenetére
Pontos adatokra már nem emlékszem de úgy emlékszem beállítás után nem egész egy héttel már percben mérhető volt az eltérés. Egy héttel a beállítás után mondjuk 2 perc eltérés belefér?
Járástartalékra annyit tudnék mondani hogy egy kicsit több mint egy napot kibír. Talán másfelet.Még lenne valami. Már párszor átpörgettem a mutatót ami azt mutatja hogy hányadika van. Így néha a szám amit mutat nem stimmel. Erre van valami gyors megoldás? Órás be tudja ezt állítani?
[ Szerkesztve ]
Youth hides the key to salvation
-
gipsztigris
addikt
válasz fagyalllo #198199 üzenetére
Akkor picit olcsóbb volt a dodó.....és 79 USD-ért adták az órát.
Apropó óra! A minap ajánlottad a rizsszemes szíjat és én vettem egyet belőle. Mennyire megbízható az a boltos, mert egy hónapja a TN nem mozdul. Konkrétan el sem indult.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
fagyalllo
őstag
-
-
Deskdiver
senior tag
válasz fagyalllo #197991 üzenetére
Manapság mindenkinek kell egy csoport, hiszen az ember alapvető szükséglete ,hogy tartozzon valahova ahol egy lehetőleg az önös érdekeit háttérbe szorító viszont már-már diktatórikus eszközökkel irányító vasmarkú falkavezér tapossa ki az utat az egybegyűlteknek. Mi Citizen-t kedvelők ,viszont kávét egészségügyi okok miatt nem fogyasztók is létrehoztunk egy csoportot. A szigor még nem az igazi szóval lehet (nem férfiasan kigyúrt) lenge öltözetű csajokat is posztolni. Ha téged is meghajt a kávé, szereted a csajokat és van Citizen-ed szívesen várunk. Csoport: #Szex and the Ci-tea
A közeljövőben pedig ha van rá igény egy hiánypótló csoport is létrehozásra kerül a következő tervezett névvel. #Kibaxtak a Seiko csoportból pedig van Seikóm![ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz fagyalllo #197961 üzenetére
Pedig nem az. Amikor megvettem nekem is kicsinek tűnt, de egy nap alatt átszoktam rá. Jó mert nem zavar a nagy méret. Persze most divat a nagy óra, de a legkényelmesebb a 38-40 esetleg 42 mm.
A mód meg jól néz ki.
vzsryl: Akkor mit szóljak én Baján? Igaz van 4 db csak óra bolt (ahol nem ékszer a fő profil) de a legtöbb helyen kapni DK-t, Q&Q-t, meg Casiot. Egy helyen van egyedül Seiko, ott vettem az 5-öt. Citizent nem is találni. Amikor bementem több helyre óraforgatóért, azt mondták rendeljek netről.
[ Szerkesztve ]
-
-
rbalint88
addikt
válasz fagyalllo #197711 üzenetére
majd ha nagy leszek, lesz grand seiko is, addig meg jó lesz ez a "csak egy" seiko voltunk ma a butikban, asszony is approveolta. még egy fémszíjat kell hozzá szerválni, a butikos 112k (160k -30% kedvezmény az alkatrészre) kicsit erős, meg a lünettacserére a 72k is, úgyhogy még ezen törpölök kicsit.
szeretném itthon venni, de picit drágállom :/
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- VPN topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Háztartási gépek
- Hálózati / IP kamera
- OLED TV topic
- A három Galaxy S25, utoljára nem hivatalosan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple notebookok
- További aktív témák...