Hirdetés
-
GAMEPOD
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Sir Pocok #235531 üzenetére
Még az olcsó Tissot óráknál is ugyanolyan jó a tok és a szíj minősége ,én ezt becsülöm bennük.
Az olcsó Swatch nál is hasonlót éreztem ,kezdő vagyok de lehet az összes svájci óra ilyen ,ha csinálnak bármit is bármilyen árkategóriában ,nem gurigálnak sz@rral.hallador
Még mindig a tok és a szíj minőségéről beszélünk és nem a szerkezetről ,az utóbbi annyira nem érdekel hisz van rá garancia ,2 év után szerintem meg úgy is dobom ,vagy nem ,majd kiderül.Amúgy ha annyira jók a Japan ok ,miért nem tudnak még 150k ért sem csinálni normálisan megmunkált fémet?
Viccesek ebből a szempontból ,és nyilván az ér hozzá a bőrömhöz nem a belső szerkezet ,külsőleg egyszerűen gagyik.
Egy full kínai Pagani is rendesen megcsinálja a fémszíjat - ez a felháborító!(#235534) fagyalllo
😂✌🏾
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- iPhone topik
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Filmgyűjtés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest