Új hozzászólás Aktív témák
-
Janoo_07
aktív tag
Sziasztok, 15"-os Suzuki dísztárcsa beszerzése honnan javasolt? Ma délután böngésztem, de a felhozatal elég gyenge vagy ha nagyobb is egy oldalon maga a cég nem megbízható.
-
Janoo_07
aktív tag
Sziasztok,
Lassan lesz pár elvégzendő munka a 2007-es Suzuki Swiftemen. Budapesten melyik szakszervizbe érdemes elvinni? Olvastam még korábbról, hogy valaki ajánlotta a Suzuki Bartát Székesfehérváron, de az kicsit messzebb van, de ha kell inkább levezetek egyszer annyit, hogy meg legyen csinálni az autó rendesen.
Illetve szélvédő cserét / fényezés javítást (sószóró megszórta a kocsi elejét sajnos) Suzuki szervizben érdemes csinálni vagy máshol is rendben lehet? Láttam vannak kifejezettem szélvédőcserével foglalkozó cégek is.
-
Janoo_07
aktív tag
válasz tboldi #50048 üzenetére
Köszönöm, csak a másik kommentet láttam a tiédet nem, viszont a tiéd volt a hasznosabb Így már tisztább mire van szükségem és hogy egy a kettő...
Köszönöm az ajánlásokat, megnézem őket és lehet rendelem is. A Búra patika állapotú, szóval ilyen probléma szerencsére nincs.
-
Janoo_07
aktív tag
válasz laca891 #50039 üzenetére
Bocsi, teljesen kezdő vagyok ebben a témában, első autóm, eddig csak vezettem őket...
Szóval gondolom elég csak egy tompított szettet vennem, az kell igazán. A többi szerintem rendeben van, csak gondoltam akkor egyszerre cserélném egyforma színhőmérsékletűre, de lehet drága lenne.
-
Janoo_07
aktív tag
Sziasztok, 2007-es facelift előtti 1.3-as Suzuki Swiftemhez szeretnék előre venni helyzetjelző és tompított izzót, lehet akkor már távolságira is beruháznék. A jelenleginél konkrétan alig látok valamit. Gondolom egy +20 vagy +50%-os kellene hideg fénnyel.
Milyet ajánlanátok hozzá?
Köszönöm előre is!
-
Janoo_07
aktív tag
Sziasztok,
2007-es facelift előtti 1.3-as Suzuki Swiftemhez, szerintetek melyik hátsó csomagtartó tálca illik innen?
Az alap lenne jó? A facelift utániaknál van ez a alacsonyabb magasabb csomagtartó?
-
Janoo_07
aktív tag
Sziasztok,
Ablaktörlőlapátból milyet érdemes venni 2007-es Swiftre?
2 db boscht néztem:ECO - Ennek a párja külön van
TWINMelyik lenne a jobb választás?
Köszi!
-
Janoo_07
aktív tag
Sziasztok, 2007-es 1.3-as Suzuki Swift GLX AC-hoz milyen akkumulátort érdemes venni?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Fotók, videók mobillal
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...