- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kornel #35022 üzenetére
Ha már tények. Reggel elmentem volna zsemlékért, a ház körül úgy ürültek a helyek hogy gondoltam átállok az i30-al mert egyedül foglalt nagy helyet (kis autók elmozogtak). Alig indult, aksi (múltkor is igazítottam rajta én perfekcionista hülye, út nélkül másodjára már nem indul igazán). Mivel városban van most használva nem mertem leállítani ezzel mentem boltba hogy töltsön, szerdán éves szervizen aksicsere.
Hát az scross összességében persze jobb (hát menetteljesítményben ez az 1.4-es szívó, hát mit mondjak), de hangszigetelésben és hifi-ben egyértelműen jobb a 2007-es koreai gyártású i30...
Kelleni fog nekem is a hangszigetelés és hifi feljavítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest