Új hozzászólás Aktív témák

  • Acheron

    őstag

    válasz Qru #8988 üzenetére

    OK, ezen nem fogunk összeveszni, a nagy köbcentiből adódó nyomaték az nyilván elég dízeles, ahogy a fordulatszámok is mutatják.
    Nem viccelek, a márkaszerviz hintáztat a légzsákkal két hónapja, megbiztattak, hogy volt, akinek fél év alatt ért ide :Y Az elektromos kézifék egység itt van már egy hónapja, de a légzsák miatt várni kellett - nem akarom több ütemben elvégeztetni a munkát (bár sanszos, hogy így, hogy összejött a 150k -s szervizzel, az egyébként ingyenes kézifék és légzsák cserébe is belepótolok :( )
    No ez az olaj kérdés fejlődik, legutóbb ebben maradtunk. :)
    (#8989) Petester: Sosem mértem (sohasem érdekelt), de kb ott körül van a valós, néhány tizeddel lehet több. De őszintén ennél az autónál, nem ez számít. Néha jó odalépni, megnevelni néhány csintalan RS Octaviát, BMW -t, vagy hasonlót, de alapvetően a legjobb kényelmesen utazni benne, nyugisan, nem taposva, de a plusz lóerők tudatában :K Nehéz elvonatkoztatnom a hét év Volvozástól az S60 -al, de ha meg kellene mondanom, melyiket a jobb, ma már nagy bajban lenék - ezt a Subarut nagyon lehet szeretni :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák