Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
woryz
senior tag
Sziasztok!
Pár mondatban össze tudnátok foglalni ezeket a frakciókat? Hogy mire kell figyelni velük kapcsolatban, stb... -
woryz
senior tag
válasz
Capricornus #401 üzenetére
Szerintem, (de lehet, hogy csak tényleg szerintem
), amíg nem kerül ütközetre a sor addig elég jól megy, csak mindig kapok valami militarista idegent a seggembe... Múltkor is akkora flottája volt, hogy csak pislogtam. Pedig igyekszem fejlesztgetni a hajóimat, felszerelni a legújabb cuccokat rá, stb. De még megnézem, hátha van valami wiki-n amit használni tudok a következő próbánál, ha meg nem, akkor marad a nehézség visszavétele (jó ötlet, nem is értem, hogy nem jutott eddig eszembe, köszi!
).
-
woryz
senior tag
Hát én valamit nagyon elrontok, mert az első 20-30 év után szétvernek az idegenek... Ezért nem is játszok vele, csak 2-3 havonta teszek próbát mostanában.
-
woryz
senior tag
Most megint kicsit olcsóztak a Steam-en a DLC-k között (is), melyik az amelyiket érdemes lenne megvegyem? Csak a Leviathans Story Pack van meg...
-
woryz
senior tag
Milyen patch volt ma? Nem látok semmit a forum-on, de ma frissített a Steam...
-
woryz
senior tag
Köszi, megnéztem, és én a defensive platformra gondoltam, remélem Te is.
(#334) warcat:
Én a warpot használom, szinte csak azt próbáltam ki. De tegnap megfingatott az ellen, pedig olyan jó kis területem volt, tök sok lakató és nagy bolygóval...
Fortress? Ammegmi?Más:
Most lehetne vásárolni Steam-en occsóért DLC-t. Mit lehet érdemes megvenni? Kicist off, de ugyanez a kérdés EUIV és CK2 esetében is... -
woryz
senior tag
Érdemes űrállomást építeni a rendszerekbe illetve melyik rendszerekbe érdemes? Én először arra gondoltam, hogy amelyik rendszerben van kolóniám. De emlékeim szerint nem túl sokat érnek ezek a létesítmények. (melóban sajnos csak az emlékek vannak meg, és lehet, hogy nem is pontos emlékek... )
-
woryz
senior tag
Ezt a kormányzós dolgot nem értem... Ha csak két bolygóm van, akkor érdemes mindkettő élére kormányzót tenni? Vagy automatice érvényesülnek a bónuszai?
Bár szerintem jegelni fogom a játékot egy ideig, valamit mindig elb@szok, és kezdhetem elölről... Vagy széjjel szopatnak az ellenek... ÉS az első 20 év már kezd baromi unalmassá válni.
-
woryz
senior tag
Hááát, vagy a) vannak rendesen lakható bolygók a közelemben (18-20+) csak akkor az ellennek nem vagyok szimpatikus vagy b) el se jutok az ellenig, mert 12-13-as kis sz@rokat kapok csak c) semmilyen rendszer sincs a határaimon belül...
7végén próbálkoztam és ezt a hármat adta a gép, természetesen hamar meguntam így...
Valahogy elég lutrinak érzem az elejét a játéknak... Vagy valami titkos balance van? (nem gondoltam komolyan.
)
-
woryz
senior tag
-
woryz
senior tag
Én nem tudom, de hiába vagyok +7-ben a kajával akkor 1,00 a napi növekedés az új popban... Hogy lehet rágyúrni? Nem elég, ha zöld az érték?
(néha olyan b.zi helyekre tud betenni a gép...
Berak mellém 10-es, 12-es 14-es 80%-os bolygót, és ezzel ő letudta, mert a környéken nincsen semmi más...
)
-
woryz
senior tag
Igen-igen, arra.
Sajnálom, hogy nincs, néha jó lenne visszanézni.
Kezdőnek melyik faj az ideális? Megint elp.csáztak emberként lézeresek (pontosabban még nem, de jó úton haladok... ). Tehát akkor csináljak olyan hajót, amelyiken van ilyen fegyver is és olyan is, vagy a felderítésre hagyatkozva csak specifikusan az ellenre? (ugye a kinetic fegyverek a ballisztikus rakéták?)
Kolonizáció: Érdemes 60%-os habitability-s bolygót elfoglaljak? Eddig csak a 80% körülieket kolonizáltam, de most is eléggé lemaradtam a bolygókkal... :/ Vagy ne erőltessem az emberi birodalmat (az elsőt a felajánlott fajok közül)?
-
woryz
senior tag
Köszi!
Honnan lehet kideríteni, hogy a gép birodalma milyen fegyvereket használ? Kerestem a diplomáciai részben, de nem találtam... Amikor upgradelem a gépeket nem látom, hogy megéri-e vagy sem, mit változtat egy blokk (mármint összességében csökkent / növel pl hull-t)
Mi a helyzet az űrállomásokkal? Érdemes építeni állomásokat olyan bolygókhoz is ahol nincsenek telepesek? Valamint azt is érdemes / lehet átszerelni? -
woryz
senior tag
Köszi, de én nem a kutatásra gondoltam, hanem a (nem jut eszembe a neve) felső menüsor második "gombjára".
Viszont valamit nem nagyon jól csinálok, mert tegnap egálban volt (harcértékben) az én flottám és a gép flottája, és gyakorlatilag ő veszteség nélkül levert... Valami jó kis tipped nincsen a flotta fejlesztésre?
-
woryz
senior tag
Köszi, a napokban nem játszottam, ellenben néztem videókat. Hogy működnek a szektorok? Mik a tapasztalataid? Kezdem kicsit megunni a Paradoxot, mert Hoi4-ben battle planner, ebben szektorok...
szerk: még1 kérdés... Nem találtam benne semmi logot, ahol pl meg tudnám nézni, hogy a situation log-ban "kifejlezstett" dolgoknak mi lett az eredménye? Engem kicsit zavar, hogy van x darab és emlékezetből kell rájöjjek, hogy melyiket "fejlesztettem ki". Kifejleszt = pl új lények tanulmányozása.
-
woryz
senior tag
Nahugyye!
Kipróbáltam, indítottam egy újat, és továbbra is semmi (mondjuk nem tudom mire számítottam, mert a tegnapi képeken látott beállításokkal játszottam vasárnap is, szal... )
Béta patch log-ban nem láttam az öcsi javítást... Meg inkább megvárom, amíg rendes lesz, ha már nem választottak ki HOI4 tesztre, akkor Stellaris patchet sem tesztelek.
Új hozzászólás Aktív témák
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- iKing.Hu - Garmin - Fenix 8 Amoled Sapphire 51mm - Használt, karcmentes
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest