Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Wolverine
félisten
válasz KubanitoS #4269 üzenetére
Ezt ugye embere válogatja. Én pl. fps-ért nem vagyok hajlandó fizetni (meg játszani se vagyok hajlandó olyasmikkel); de egy-egy idióta játékért, ha megfog, simán.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Serpiko
addikt
válasz KubanitoS #4172 üzenetére
Nem elég ez az email mizéria miatti izgulásom még a napi UBI is itt van már a nyakamon. IZGULOK! Köszi a nyugatást! De most komolyan miért nem változik meg?
Inkább töröltem, még akkor is ha idézet.
[ Módosította: #65675776 ]
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Mozsa
tag
válasz KubanitoS #4080 üzenetére
Köszi hogy utánna néztél. Egyébként tegnap este amikor elindítottam a settlers 7-et, induláskor az update nem csinált semmit, mikor lement az intro és bejött a menü leba***tt a játék, hogy nem tartom napra készen, indítsam újra. Kilép, indít, megint nem csinált semmit az update, de már nyitva volt az összes map és dlc.
Észrevették a zsiványok hogy gáz van. Gondolom azért sokan szólhattak.
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
válasz KubanitoS #4058 üzenetére
Megnéztem a képeket a Hoardról elég gagyinak nézki. Mondjuk tényleg vannak játékok amiket hamar leáraznak a megjelenés után. Gondolom azért mert nem tudják eladni ezen a játékon az akció sem segít szerintem.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
válasz KubanitoS #4054 üzenetére
Ez igaz volt már sok gém akcióban így vagy úgy. Mindig azt veszem meg amit éppen akarok és szükségem van rá. Azt akarom mondani jó érzés várni azt, hogy vajon mi lesz. na befejeztem megyek a steamre és lessem. Mindjárt jövők.
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
válasz KubanitoS #3932 üzenetére
Pont erről olvastam a tesztekben sőt a videó tesztekben is megemlítették ezt a hibát. Meg egyebeket is láthatatlan falak nem lehet átugrani egy 10 cm követ sziklát mert elakad benne az ember. Stb.
-
hejesírásó
senior tag
-
-
cskamacska
addikt
válasz KubanitoS #3481 üzenetére
Miért ne lenne? Max nem Steam-en. 13,5 eurós Dragon Age Ultimate az EA Store-ból egy átlagembernek 1-2-3 hónapra simán elég, és nem kell leskelődnie leárazások után.
Azért reménykedem, hogy nem jut oda a topik ahova a GoG-os megfelelője(mondjuk az az eredeti játékok topik lenne, de majdnem) néha, hogy a népek csak az ár miatt vesznek meg valamit, ill unatkoznak, és csak azért várják az árleszállítást, hogy történjen végre már valami.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Scholes9
nagyúr
válasz KubanitoS #3255 üzenetére
Mivel Valve játékról van szó, szerintem nem kérdés, h megéri ezt az árat is, én Two Packben vettem és így majdnem 8k-ra jött ki fejenként. Nem sűrűn szoktam megjelenés előtt megvenni játékot, de a Valve és a Blizzard cuccai ilyenek
Civ 5 akció van ma, ahogy látom, bár én még így is jóval olcsóbban vettem karácsonykor dobozosan, amikor is 6990 Ft volt a CD Galaxisnál
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
-
Serpiko
addikt
válasz KubanitoS #3031 üzenetére
Valóban a leárazásokkor megörülnek egyesek mondjuk én is néha,de átgondolom a dolgot és nem veszem meg. Így is mielőtt játékot veszek sok oldalon utána nézek és elolvasom róla a teszteket cikkeket stb. Mondjuk csak steamen vásárolok nekem így egyszerűbb, meg tanyán lakok, de durván ám.
-
Serpiko
addikt
válasz KubanitoS #3025 üzenetére
Nekem viszont van olyan haverom aki megvesz mindent ami csak le van árazva. Utána persze nem is használja soha a játékot. Kicsit szánalmas mondtam neki a sok 1,2,3 euros játék helyett venne inkább egy jó 50 euros játékot olyat ami kell is neki. Minden ember más és más ezt el kell fogadni ennyi.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz KubanitoS #3025 üzenetére
Ja, nem. Erről szó sincs. Olyat sosem veszek, ami nem kellene, csak mert akciós. (Azt hiszem 1szer fordult elő, a Zombie Driver-el, mert nem ismertem, megnéztem mi az). 25 játék van a kívánságlistámon, csak onnan vásárolok. Pont ezért vettem az utóbbi időben nagyon kevés dolgot, mert nem kellett semmi.
-
DeFranco
nagyúr
válasz KubanitoS #2985 üzenetére
Ahogy én értelmeztem az eddigieket, ezzel csak az amerikai oldal szívhatta meg eddig, a fogadó fél nem. Ha - tegyük fel - ittakary-nak lenne egy
képzeltamerikai barátja, aki vesz neki 2-3 játékot, akkor maximum ezt a barátot billentenék fenéken, de ez csak elméleti fejtegetés. Én is gondoltam már rá, hogy beszerzek egy ilyen barátot, de nem tervezek mostanában venni semmit, meg amennyit a steamen költök, nem is érné meg.[ Szerkesztve ]
-
SenorGrande
senior tag
válasz KubanitoS #2877 üzenetére
Eddig tartott.
Bezártam a steam-et, hogy kipróbáljam, megy-e nélküle. Nem ment, steam-et újra elindítottam, most már azt mondja, hogy nekem nincs meg ez az alkalmazás. . . (De le ugyan úgy nem szedte, marad a manuális törlés.)
Nem lett volna rossz game, majd ha kijavítják, és megint akciós lesz, lehet megveszem, pedig nem kedvelem ezt a stílust. Állandóan csatlakozási problémáim voltak, ha tudtam is szerverhez csatlakozni, rendszeresen megszakadt a kapcsolat, és tele a net ezzel a hibával, hónapok óta. . .[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
Doki16
addikt
válasz KubanitoS #2855 üzenetére
Elképzelhető, de amíg nem tudok belépni címet se tudok váltani
Már kezd egy kicsit idegesíteni a dolog. 2 jelszó is jött, de egyik se stimmelt neki, pedig ezek most időben értek a levelesládámba.Tök jó, hogy csak egy kicsit szerettem volna játszani a laptopon és már délután óta szenvedek vele.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Löncsi
őstag
válasz KubanitoS #2810 üzenetére
Ez pont nem agyatlan "megyek vágok" kategória, több logikai feladvány van benne, sőt végefele szinte csak abból áll. Szerintem nagyon jó game.
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
-
Wolverine
félisten
válasz KubanitoS #2741 üzenetére
Ennyire nem vagyok érthető? A Blizzard a Battle.netből hosszú távon egy Steamhez hasonló dolgot akar csinálni. Idővel külsős cégek játékai is bekerülhetnek alá, a sajátjaikat nem tervezik kivinni más elektronikus üzletekhez stb. Naná, hogy nem közeledik a végéhez, mert rengeteg dolgot még el sem kezdtek...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
orkester
őstag
válasz KubanitoS #2669 üzenetére
Újra raktam a gépem, ezzel persze a Steamet is. Meg is jelent ez az új védelem, de nálam nagyon nem stimmel valami. Minden egyes gép újraindításnál, vagy ha csak alvó módba rakom, újra és újra be kell írnom az igazoló kódot, tehát egyáltalán nem jegyzi meg a gépemet.
Az már a kisebbik gond, hogy a gmail-es fiókomra át kellett regisztrálnom a steamet, mert freemailen akár 20 percet is várnom kellett a kódra.
Ez ha így marad igen bosszantó lesz.PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
Amantius
senior tag
válasz KubanitoS #2672 üzenetére
Szerintem arra gondolt, hogy van, aki mindenhez ugyan azt a jelszót használja. Én is ismerek olyat, aki sajnos erre esküszik, mert nem kell annyit megjegyezni. Erre megmutattam neki a jelszófüzetem, hogy én is csak egyet ismerek (a LastPass-ét, és abban sincs minden(tiszta paranoia)), a többi itt van benne. Én örülök, ha lesz valamilyen plusz védelem (véleményem szerint elég későn), ami remélem olyan, hogy nem a tisztességes felhasználók szívnak majd vele.
Nagy gáz, kis szerencse!
-
rsf
senior tag
válasz KubanitoS #2640 üzenetére
Na most kaptam választ(7.30-kor) melyben azt irják, hogy igazoljam magam és majd csak azután tudnak segíteni.
Nálam is a stream-ben bennt maradnak a vásárlási adatok (kártyaszám stb.) legutóbb is amikor vettem egy game-t csak pár gombnyomás volt és már meg is vettem, csak nehogy véletlenül vegyen valamit a gyerek.
Inkább átállok a Paypal-os fizetésre az sokkal biztonságosabb.Üdv.
“Az a baj a világgal, hogy a buták mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.“
-
-
szacsee
nagyúr
válasz KubanitoS #2484 üzenetére
Ilyesmit olvastam én is, de marad a játék, mivel azt mondják az okosok (ATARI admin), hogy VGA és CPU csere esetén sem von le az aktivációból a Securom.
Más miatt nem fosok a 4 gépes korlát miatt, csak avégett, hogy VGA vagy proci OC esetén 1 hét alatt elbuknám a 4 lehetőséget. -
szacsee
nagyúr
válasz KubanitoS #2468 üzenetére
hsz gyűjtés.
Berongyolnék NV topikba, hogy zsírkirály az ati és az összes NV szar, szerinted milyen reakció lenne ott? (igaz speciel nekem tökmindegy milyen van a gépben, de másnak nem biztos)
Steam topikban a topiklakók steames játékának 100%-a eredeti. Innentől nem nagyon értem én sem a hozzáállást. (bár Ő nem topiklakó)#2467: gondolom az is eredeti és 59$-ért vetted.
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz KubanitoS #2316 üzenetére
Sajna a kétes eredetű OS-ekkel már meg is pecsételődik az ember sorsa a beépített keylogger és társai miatt. Nem is kell semmi káros oldalra menni ezután.
A megfelelő hosszúságú és változatos (betűszám) jelszó pedig alap. Ráadásul nem kell mindent fejben tartani sem.
Nyilvános gépeken pedig nem ajánlott bizalmas adatokat igénylő oldalakra belépegetni.
read-only mode on the forum
-
DeFranco
nagyúr
válasz KubanitoS #2283 üzenetére
Sajnos a képet nem látom (elérés tiltva) de értem amit írsz.
A vicc az, hogy pl. a borderlands esetén eddig nem így működött. Én Win7 alatt úgy csinálom, hogy 1: elindítom a játékot, 2: alt+tab, 3: a megjelent ikonon: program rögzítése a tálcán.
A Borderlands esetében ez működött, régebben indította a steam-et is, volt overlay, most nincs overlay, és kliens.
A GTA esetében nem ment, de ha már ott volt a kis parancsikon a tálcán, akkor hozzátallóztam a GTA IV launch.exe vagy-valami-ilyesmi filet, és az is megy, indul, de kliens és overlay nélkül. Ez kb. 3 napos beszerzés, tehát itt nincs összehasonlítási alap.Mindkettő Steam-en keresztül lett vásárolva, és nem tettem rá manuálisan ikont.
Amúgy különösebben nem zavar, feature-nek is elfogadnám, mert ha akarom gyorsabb így az indítás, de gyanús lett, azért jöttem kérdezni.
[ Szerkesztve ]
-
Shim
őstag
válasz KubanitoS #2194 üzenetére
Naja, 130 játéknál már előfordul Tavaly összeszámoltam eddig mennyit költöttem Steamen...nem volt kevés. Ha tényleg az lenne, amit Newell bácsi mondott 2004 körül (Steam mindig olcsóbb lesz, mint a boltban), akkor még lenne 10-15 big title, amit megvennék.
Religion – causing genocides over differing imaginary friends
-
JuliusK
tag
-
AtHoS
nagyúr
válasz KubanitoS #1634 üzenetére
Semmi különöset nem csináltam:
- Opera-t használok
- Megnyitottam a szacsee által beírt linket egy új fülön
- Itt katt az "Add To Basket" gombra, ekkor kiválasztottam a digitális verziót, mivel más nem is volt választható ill. az nyelvet és ezután mutatta mi van a kosárban
- Ekkor lemásoltam a fület: jobbklikk a fülön, majd "Másolat a fülről"
- az új fülön beírtam a keresőbe "Battlefield" (amúgy lényegtelen mit ír be az ember), majd ütöttem egy Entert
- na ekkor dobta be a 10%-os akciós ablakot, ahol tettem egy pöttyöt a magas árhoz katt a Submit gombra
- ezután újra behozta a kosarat és már rajta volt az extra 10% kedvezmény
- igaz ezután bedobtam még a Dragon Age: Origin - Ultimate Edition-t is és arra is megadta az extra 10%-ot (bár anélkül is jó ára volt )[ Szerkesztve ]
-
Allien
veterán
válasz KubanitoS #1642 üzenetére
Mi a megoldás? (szerinted) Ugye, kinek mi.
Mekem pl van egy buherált win XP-m (kód eredeti természetesen), amivel feltelepül eleve "normális" beállításokkal, azaz nem kell utólag ki/be kapcsolni, állítani már semmit se. Valaki meg képfájlra esküszik.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Winner_hun
titán
válasz KubanitoS #1633 üzenetére
Mint ahogy már egyszer leírtam, évek óta fent van a Spybot S&D és minden gond nélkül ment a steam. A másik program meg valamennyire helyrehozta a gépem sebességét, nem biztos hogy le akarom szedni, nem véletlen, azért kéne valami kerülő megoldás, HA létezik.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
válasz KubanitoS #1621 üzenetére
Tűzfalam nincs, ilyen felesleges dolgokkal nem élek Spybot S&D van, eddig is volt, nem volt vele gond. Az Advanced Systemcare-re gondoltam hogy gond lehet vele, nem túl régóta van fent. Amely registry-s steam-es bejegyzéseket piszkált azokat visszaállítottam de az se segített. Esetleg a programon belül mit kéne be/átállítanom hogy fentmaradhasson és a steam is menjen?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
válasz KubanitoS #1306 üzenetére
Pontosabban mikrotranzakciós. Kapsz 32 ingyen lapot az elején, aztán pénzért vehet újakat. De ha ügyes vagy, és elég sokat játszol, pénz nélkül is szerezhet lapokat.
(#1307) Kareszovics: ráadásul itt nagyságrendekkel nagyobb esélye van a nyerésnek, mint a lottónál.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Kareszovics
addikt
válasz KubanitoS #1303 üzenetére
Mert mi van akkor, ha komolyan gondolom? Szerinted ezzel a dologgal egyedül én vagyok csak így? Abba gondolj bele, hogy aki mondjuk módosabb, mint én és vett egy Fallout Vegast egy feladatért (ami még akcióban sem volt)? Nem kéne az embert rutinból hülyének nézni csak azért, mert bízik valamiben...
"Inkább vegyél lottót azon az 1500 forinton és kb ugyanott leszel."
Ha veszel 1500-ért lottót és nem nyersz egy fillért se rajta, akkor vághatod be a kukába. A játék megmarad; erről ennyit.
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
TazLeacher
nagyúr
válasz KubanitoS #1304 üzenetére
Ha legalább megjelennének benne a kijátszott kártyák szörnyei és azok ütnék-vernék egymást, akkor egy rossz szavam sem lehetne, de ebben a formában szerintem felejtős.
Ezesetben ajánlom neked a Battleforge nevezetű játékot, arról biztosíthatlak, hogy nem űbergagyi, viszont rohad addiktív. Kb. 2 hónapja álltam le vele, elötte 5 hónapig semmi mást nem játszottam, csak azt. Isten-király játék. Most kicsit játszom mást, de szerintem hamarosan megintt folytatom. Nagyon brutál jó játék.
A Magic-el kapcsolatban nem osztom a véleményed, mert szerintem egy nagyon jól lemodellezett játék lett, csak a decképítést cseszték el, így a játék értelmét vesztette. Ha ez meglenne, akkor szintén jó játék lehetne.
-
Neoteric
addikt
válasz KubanitoS #1220 üzenetére
Letöröltem teljesen, kitöröltem a clientregistry.blob-ot, és annyi változott, hogy most egyből kiírja, hogy too busyk a steam serverek, nem fagy le 3-4 percre.
Az integrity of game cache meg szürke, mivel nincs semmi local content.Úgy se engedi telepíteni ha letölteni szeretném, meg úgy se ha backupról.
PSN: ne0teric_sAN
-
AtHoS
nagyúr
válasz KubanitoS #1159 üzenetére
Akkor leírom szájbarágósan:
Természetesen, ha a steam support azt állítja megváltoztathatatlanul, hogy Te semmiféleképpen sem vásároltad meg a vitatott programot és biza nem is jelenik meg a steam fiókodban (tehát nem került a "birtokodba"), akkor nagy valószínűséggel igenis visszakérném a pénzt, amiért nem kaptam semmit és a support is megerősítette, hogy nem is vettem olyat.Ha ezek után letiltják a steam fiókot (na ez az ami nem lesz az előbbiek alapján, mert hát mi alapján tiltanának?), akkor jöhet a pereskedés, ahol bizonyítani lehet, hogy Ők maguk állították a "nemvásárlás" tényét, tehát a pénzem visszakérése igenis helytálló. Ráadásul az esetleges hercehurca miatt nem csak a jogosan visszakért pénzt lehetne rajtuk "leverni"
Viszont még mindig megmaradna az a tény, hogy lecsúszott az ember az akcióról. Ez talán a legbosszantóbb
Nem tudom, Te mit kombináltál ki az általam előzőleg leírtakból, de hogy biztosan nem ezt arra mérget vennék.
Mondjuk, hogy szerinted mi alapján tiltanák le a hozzáférést meg Én nem értem
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz KubanitoS #1032 üzenetére
Üdv!
Na kérem szépen, mára nagy királyság lett, működik a Steam !!! Tegnap este megléptem azokat amit javasoltál. A tűzfalból kiszedtem a Steamet, majd újra letöltöttem, tűzfalon engedélyeztem, töröltem az Advanced SystemCaret és a Spybot Search and Destroyt , gép újraindítás és első pöccre indult. A játékok is szépen letöltődtek, igaz, hogy az egyjátékos részek mentései elvesztek, a multi beállításai viszont nem, így bánja kánya.
Persze furdalt a kíváncsiság, hogy mégis mi okozta a gubancot, így egyesével telepítettem vissza a két törölt programot, majd minden egyes telepítés után indítottam a Steamet, de nem volt gond. Ezért kizárásos alapon szerintem a Steam tűzfalból való törlése, majd a Steam újratelepítése utáni engedélyezése volt a megoldás, annál is inkább, mert ezt a varit korábban nem csináltam.
Végül Neked külön is köszönöm a segítséget amit egy rutintalan öreg gémernek nyújtottál, és persze mindenki másnak aki vette a fáradságot és válaszolt."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest