Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    Sziasztok!
    Kis segítséget szeretnék kérni mert elakadtam :(
    Pár hónapja ki lehetett próbálni ingyen a Forza motorsport 5-öt Steamen. Viszont elindításkor Microsoft fiók bejelentkezést kért. Mivel nem szoktam azt használni, így nem emlékeztem a fiókon bejelentkezésére, de megoldottam egy random fiókkal.
    Azóta viszont már emlékszem a saját fiókomra és mivel megint ingyen lehet játszani a Forzával így gondoltam gurulok megint pár km-t.
    Na most az a gond adódott hogy a random fiókom van hozzárendelve Steamhez, viszont most indításkor a sajátomat adtam meg neki és a fiókomban látszik is hogy hozzáadtam a Forzát és be vagyok jelentkezve, gondolom a Steam a randomtól várná továbbra is a bejelentkezést...
    A kérdés meg az lenne hogy hogyan lehet megszüntetni Steamben a külső áruház (jelen esetben ugye az MS) összeköttetést? Akárhogy keresem sehol sem találom.
    Előre is köszi aki tud segíteni! :R

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák