-
GAMEPOD.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlyArkhon
őstag
válasz DarthPeeter #27627 üzenetére
Majd tolunk pár meccset . Hamar el lehet szokni a gombok használatától. Game közben rendesen keresgélni kellett a gombokat Zergel meg aztan ..pffff ... Olyan volt mintha mindent csináltam volna egyszerre és mégsem csináltam semmit sem ..
De az viszont jó poén amit az ellen csinált mennyünk majd rá mi is 2 terrannal BC re Deffelünk aztán közben meg legyártunk annyi BC-t amennyit csak tudunk ..Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- A premier előtt még egyszer kipróbálhatjuk a Monster Hunter Wilds-ot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ultranagy kameratárcsával bukott le a Vivo Ultrája
- BestBuy ruhás topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- új Oversteel Ultimet gamer szék zöld-fekete!
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- Oversteel Ultimet gamer szék kék-fekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F + RTX 3080 GDDR6X + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest