-
GAMEPOD.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CooLM@$TeR
tag
válasz h.adam.92 #22142 üzenetére
Hogy számodra mit jelent a gg, az relativ.
Hogy számodra milyen az a vereség, ami "jó játéknak" számit és hajlandó vagy gg-zni, az is relativ.Ha viszont a nemzetközileg rögzült jelentéstartamáról beszélünk, akkor ezzel szokás lezárni egy meccset és elismerni, hogy az ellenfeled legyőzött szabályos körülmények között csupán a játék adta lehetőségeket kihasználva.
Éveken át követtem rendszeresen figyelemmel az itthoni, de a főként a nemzetközi Counter-Strike és StarCarft meccseket, és rendkivül BM és pofátlan dolognak számitott, ha valaki gg nélkül lépett ki egy játékból. Ezzel a nemzetközi szcéna rosszallását is magára vonta, még egy átlag macskajancsi játékos is szidta a csapatát, aki nem volt hajlandó megadni az ellenfélnek a tiszteletet. Olyan meccseken irtak be gg-t, ahol ha te, én vagy akárki ült volna a vesztes helyében akkor biztosan kinyilt volna a bicska a zsebében, de elismerte az ellenfél győzelmét és a saját nimbuszát sem köpte pofán BM viselkedéssel.
És most ha nem profi szintről beszélünk, de akkor is a 8 főből 6 magyar játékos volt, és ennyire nem voltak képesek, hogy akár egyikőjük is hajlandó legyen beirni a gg-t. Ez azért már nonszensz.
Mindegy, látom rajtad, hogy teljesen máshogy gondolkodsz erről (nem minősitettelek negativan, mielőtt támadásnak vennéd), de azért annak örülök, hogy te vagy kisebbségben a véleményeddel (legalábbis az eddigiek alapján).
-
whitezo88
nagyúr
válasz h.adam.92 #22142 üzenetére
ma egy vesztett 3v3nél egyik ellen mikor nagy sereggel még csak az első bázist kezdték szétcsapni (és eléggé elrontottuk, mert 2 expem volt de alig gyártottam , mikor akkor már minimum BC hordákkal kellett volna ellentámadni) már írta is be h GG (tehát támadás alatt)
ez is nagy bunkóság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green , 100% akku, független
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi, új, 2026.12.ig garos
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -40% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi+Cellular (eSim) független, új, 2027.12.ig garos
- Cooler Master 700W-os tápegység