-
GAMEPOD.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajsza
aktív tag
Ezekben a videókban én a humor faktort szeretem, bár egy keveset még lehet is tanulni belőlük. Ahogy a mondás tartja: "az okos a más kárán tanul", például a zerges videóban a tanulság az, hogy jobb lett volna az elején, ha a drone-ok a pylon leverését fejezik be, illetve ami végül meg is történt: el kell pusztítani a saját hatch-et, hogy kiszabaduljanak a lingek. Szerk.: meg persze ott az örök tanulság, hogy ha már előnyt kovácsolt az ember a cheese taktikával, akkor váltani kell és gazdaságot fejleszteni meg egységeket kihozni.
Meglepő egyébként, de nem bronz ligások játszottak, a videók jobb felső sarkában ott a jel, hogy mifélék meccse megy éppen. Ha jól emlékszem akkor ez épp arany ligás volt, a másik, amit linkeltem pedig ezüst. Nem vitatom persze, hogy ettől még egyáltalán nem jó játékosok. Ahogy már korábban talán épp Te is írtad, cannon rush aranyig akár jó is lehet, szóval könnyen megeshet, hogy a bronznál magasabb ligákba ezek a cheese-elők mind ugyanannak a stratégiának az ismétlésével jutottak fel.[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
Jah nekem is ez a bajom velük, hogy idegesítően gyenge meccsek, egy volt igazán vicces, ahol a srác a semmi közepére cannon rusholt DQ-n PvT-ben
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ukrajnai háború
- Milyen autót vegyek?
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Politika
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2020 13" Retina Touchbar M1 (8C/8C)/16GB/512 GB SSD
- Elitebook 640 G11 14" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155U 32GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- új Oversteel Ultimet gamer szék zöld-fekete!
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest