-
GAMEPOD.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DarthPeeter
aktív tag
Este 7-fél8 körül lenne még pár vállalkozó szellemű kolega?
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz HartgeH3-2.8 #29749 üzenetére
Tudtommal külön lesz játszható a 2 rész, szóval semmilyen hátrány nem érhet.
-
DarthPeeter
aktív tag
Este, 8 körül lenne jelentkező egy kis teamplayre?
-
DarthPeeter
aktív tag
Ma estére lenne-e pár jelentkező egy kis mókára?
-
DarthPeeter
aktív tag
Este 7-8 körül ismétlés?
-
DarthPeeter
aktív tag
Na akkor este egy kis sc móka? Én már vagyok ts-en
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz Winner_hun #29293 üzenetére
Hé, nem mindenki ilyen genyó
Valaki teamplay?
-
DarthPeeter
aktív tag
Irány meló, este re
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz killerjohn #29266 üzenetére
Na és te is merre kóborolsz? Veled sem játszottam már jópár hete, nem jó ez így
-
DarthPeeter
aktív tag
Valóban kellett 1-2 meccs, hogy belerázódjunk ( inkább nekem )
Jó kis taktika az biztos, max dupla P ellen lehet kevésbé hatásos.
Pont az uccsó meccs volt az, ahol azt éreztem besül a támadás, de az ff-eket nagyon szépen helyezted.
Holnap szintén ilyan 6-7 óra táján leszek gépközelben, sajna csak ennyi időm van a nap során játszani -
DarthPeeter
aktív tag
Nem rajtad múlott, én is kiküldhettem volna egy marine-t a toronyhoz....
Az is gond volt sztem, hogy nem erőltettük annyira a támadást, folyamatosan nyomulni kellett volna előre, hagytuk a zerget gondolkodni. Ja meg ezentúl a depotom berakom gyorsbillentyűre, ilyen miatt ne kapjunk már ki.... -
DarthPeeter
aktív tag
válasz Winner_hun #28766 üzenetére
Egyik meccset mi is buktuk így. Dupla gyémánt P, az elején szépen aprítottuk őket, mi expeltünk is közben, de aztán hirtelen 8 immo meg 6 colo a semmiből végzetes csapást mért ránk Nyertük volna, ha korábban vikingezek, de hát ilyenekből tanul az ember
-
DarthPeeter
aktív tag
Este kb, 5-től ( az asszony is igényli a törődést ) 9-ig ( irány az éjszakai műszak....) töménytelen mennyiségben kapható vagyok sc2-re
A harmadik meccs volt valóban a legpoénosabb. Hogy rácuppantak vikingre, mikor meglátták a ~12db BC-t Le is kapdosták szépen szegénykéimet, de a stalkereid szépen védtek, aztán meg elég volt 6-8 viking a BC-k mellé a mókához
Az első meccs meg... volt olyan hely ahová nem expeltek ki?
-
DarthPeeter
aktív tag
Valaki teamplay?
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz killerjohn #28351 üzenetére
Én benne vagyok A mi fő bajunk a derítés hiánya, hozzá vagyunk szokva hogy majd megy a másik...
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz Winner_hun #28226 üzenetére
Te is jóókor, nekem irány éjszakai műszakba...
-
DarthPeeter
aktív tag
Ezzazzz, életemen először megaláztam egy zerg-et Corrptor+Brood Lord+ folyamatos tömérdek fast ling, de a thor+mara+marine seregem megette reggelire Véégre egy kis sikerélmény, most kéne abbahagyni mi?
-
DarthPeeter
aktív tag
Valaki teamgame?
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz killerjohn #27980 üzenetére
Pedig megéri, valóban ez fejleszt a legjobban. Pár hete kezdtem el én is 1v1-ezni, de már tanultam jó pár új dolgot ( ami lehet csak nekem az, de az mind1 )
Egyébként meg mi van veled, olyan rég toltunk 2v2-t, rangsoroló meccsünk van a mostani szezonban? -
DarthPeeter
aktív tag
válasz Winner_hun #27978 üzenetére
Ezaz, én is erre gondoltam a "más" szó alatt
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz mcwolf79 #27929 üzenetére
Igen, igazad van, lentre kellett volna falaznom, az csúnya hiba volt, meg a medivac hiánya is. A blue flame-et kifejlesztettem, de már eléggé későn.
Az a baj, hogy annyira koncentráltam a mutákra, hogy a többit elfelejtettem.
Majd játszhatunk még 1-2 meccset, ha 10/1-szer is, de le foglak győzni -
DarthPeeter
aktív tag
-
DarthPeeter
aktív tag
Tudnátok mondani jó zerg elleni taktikákat/tippeket? Terran játékos vagyok és egyszerűen nem bírok velük. 10/7-szer elvernek. Bling-ek folyamatosan szétkapják a marinejaimat, mondjuk ez ellen egyre jobb vagyok, de a mutázással nem tudok mit kezdeni. Folyamatosan csipkedik a dolgozóim, csak 1 helyben toporgok amíg az ellen kiexpelt már 3 helyre... Hiába rakok turretet, még 4-5 nem elég megfogni őket, a marine-ok meg túl lassúak ahhoz, hogy védjem az egész bázist.
Szóval zergek, ha T ellen játszotok mit utáltok a legjobban? -
DarthPeeter
aktív tag
válasz Ghoosty #27842 üzenetére
Az ellen úgy beépítette a bázisát, hogy szinte semmi hely nem volt a dropphoz, és a turreteket ráadásul elég jól szétszórta... Igen, támadnom kellett volna egyből, mert volt már 4-5 tankom mara-marine kísérettel. A baj az volt, hogy 3 medivac-nyi egységem veszett oda a dropp során, és az ellen meg ontotta a marine-okat, nem volt esélyem emiatt a hiba miatt. De ez a mass marine-ozás olyan bosszantó, én is csak akkor csinálom ha fun 3v3, 4v4 megy
Amúgy igen, a derítés rengeteget számít. Uccsó meccsem is azért nyertem mert folyamatosan figyeltem mit gyárt az ellen. Ja és láttam a droppját, a hülye előbb a xel-nagához vitte a med-viking kombóját ahol 2 marine-om tanyázott, én meg szépen lekapdostam 15 vikingel mindet, cserébe feldroppoltam a seregem az ő bázisára -
DarthPeeter
aktív tag
Hogy milyen érdekes arcok vannak.... Arany liga TvT, 8. percben nyomnék egy droppot, mindenhol turret, kb a levegőben elfogytam.. Semmi gond, expelek, végre jó kis sereg, tank mara marine+med. Nekimegyek és 100 marine fogad sp-el...,sebaj túlélem, erre 5 perc múlva a fél pálya bevillog mert a kis srác legyártott 8 ghostot és atomozik orrba szájba...
Konklúzió: ne droppolj derítés hiányában és attack 10 percen belül, mert különben gg ( legalábbis nekem). Ja és ezüst top8 játékos volt... -
DarthPeeter
aktív tag
Valaki egy kis team game?
-
DarthPeeter
aktív tag
Ezt most te sem gondoltad komolyan, hogy ezzel akarsz engem oltani?
Az, hogy ide leírom róluk a véleményem, sztem nem egyenértékű azzal, ha mondjuk meccs alatt beírom, hogy "low rusher" stb stb.
Anyám borogass, már komolyan. Kezd el oltani a profilom, vagy mittudomén keress rám valahol, ha már annyira oltogatós kedvedben vagy, biztos találsz kifogásolni valót, ha már nem találsz fogást rajtam.... -
DarthPeeter
aktív tag
válasz iSonic #24116 üzenetére
Neked, még annyit mondanék, hogy egyszer nem kezdtem el oltani az ellenfelet azért, mert rusholt. És tanulok én is a vereségből, főleg azt hogy gyártsam az egységet, mint a hülye, ha nem akarok a 7. percben kikapni
Szerintem a 3v3 a legjobb egyébként, ott nem gáz feltétlen, ha az egyik tag elkezd tech-elni, még jó eséllyel meg lehet fogni a rusht. -
DarthPeeter
aktív tag
Önkritikám, értelmezőképességem? Ja és én vegyek vissza? Vicces vagy Olvass vissza ki is kezdte oltogatni a másikat. Na mind1 hagyjuk is, ez elég gyerekes, pedig sztem te se 15 éves vagy. Úgy támadod a másikat mint egy harcikakas.
Na mind1, írj amit akarsz én nem folytatom ezt a neked köszönhetően "vitát". -
DarthPeeter
aktív tag
Legkevésbé jellemző? Erről lenne véleménye sztem 1-2 embernek rajtam kívül is.
Ja és örülök, hogy egyből jön a személyeskedés, biztos én vagyok a fogyatékos. Egyből úgy támadsz le, mintha hazaáruló lennék vagy mi, pedig csak megmondtam a véleményem, ha nem értesz egyet rendben van, de annyira tipikus magyar mentalitás, hogy egyből elkezdik oltani a másikat..... -
-
DarthPeeter
aktív tag
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz _OldBoy_ #24092 üzenetére
Én még most is low taktikának tartom a korai pusht. Ha az ellen minden tagja rush-ra megy rá, és a másik csapat elkezd tech-elni akkor esélytelen védeni. Ezért szoktam én 3v3-ban főleg korai siege-zni, mert így be tudom hozni a hátrányunkat. De sajnos sokszor ez is kevés, főleg ha van 2 zerg ellenfél, akik lingeznek....
Lényeg ami lényeg, hogy hatásos taktika az 5. 6. percben támadni, de elveszi a játék élvezetét, gyakorlatilag a 12 éves Pistike is letud gyártani 5-6 marine-t, zerglinget és támadni vele, de ha már elhúzódik a játék, csak kapkodja a fejét h mit csináljon..
1v1-et meg én sem szeretem, csapatban játszani sokkal élvezetesebb szvsz. -
DarthPeeter
aktív tag
válasz killerjohn #23947 üzenetére
Az a te bajod, hogy csak 3 órát játszottál vele, sztem az is istenkirály gém
-
-
DarthPeeter
aktív tag
Hogy én zerg ellen úgy játszok, mint egy kezdő bronzligás, hát ez kiakaszt.....
-
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz princeps27 #23648 üzenetére
Azt a micro-t te jóóó isten
-
DarthPeeter
aktív tag
Valaki teamplay? Ki akarom élni magam, mert egész hétvégén inni fogok
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz concret_hp #23639 üzenetére
Én is gyakorolnék ellened Vegyél fel, az első hsz-ben vannak az adataim
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest