Új hozzászólás Aktív témák

• oxox

addikt

tegnap 4-bol 4win DPetivel (szerencsere eleg valtozatos volt az ellen, es meg igy is, volt ZZ, PZ, PT)...Platina top-ban ismet...volt ket kifejezetten elvezetes partynk...es vegre minden partyban 60 felett volt az APM-em :K

elsonel PT Vs PT 3lehetseges helyen lehet az ellen (favored-ok)...persze legtavolabbra rakta oket, es scoutnal mindig a ket kozelebbit nezem eloszor...tehat viszonylag keson ertem a harmadik helyre..bazis a ket maint leszamitva ures....uhh mondom proxy sajt kozeledik...gate-mar lent volt, Petinek barakk...raktam a forge-t egybol, kozben a scout probe-al meg is talaltam oket a bejaratunktol nem messze...szerencsere nagara nem figyeltek, ezert gyakorlatilag lattuk, milyuk van, es mikor jonnek...5-6 zea meg is indult (2+1cannon gyartas alatt), Petinek ket marinja kesz, fal zarva...(majdnem bejottek, mert nyitva volt supply, de utolso-utolso elotti pillanatban Peti zarta)..scv-vel javitas, marinokkal irtas...meg egy pilont leraktam a falban levo pilon utan....3marine is csatlakozott, de mar keso volt nekik, mert addigra a zeak elestek cannonok+marinok altal...innen nyert ugyunk volt...volt egy kis csalogatas 1db-stalker+tankkal...majd drop, es megindulas...nem is ertettuk, mert ezust ligasok voltak (ugye mi platina top), megis ok a favored-ok (megneztuk a machhistoryt, es 10-bol kilencet nyertek elottunk...gondolom ezzel a szinovnalas jatekkal :B , es ezert voltak favorde-ok...megmutattuk nekik, hogy a platina ligaban ez mar nem jatszik :DD

A masik nagyon elvezetes meccs egy dupla zerg ellen volt...sima 4gate nalam -tank marine Petinel...altalaban zerg ellen akkor szivunk, ha hagyjuk oket expelni, es beszorulunk...megfogadtuk, hogy amint kesz ket tank neki indulunk...dupla exp volt lent kozepen, rakas spine, rakas ling (egyik ling+roach-ra ment a masik ling-mutara szeretett volna)...alatalaban az is a hibam szokott lenni, hogy nem fedezem elegge a tankokat a gw unitokkal, most probaltam, es ugyan az elejen a sok lingel nem tudtam mit csinalni, ket tank el is pusztult, de az utanpotlassal vegul szerencsere ossze jott.....orom nezni, ahogy a tankok mindent szetkapnak.

jahh igen, nehany napja kiprobaltuk a missle-observert es mukodik...csakhat nem jutott el az ellen bazisaig az observerem, hamarabb utolerte ;] ...kozben meg egysegunk nem nagyon volt a main-en :) ...de late game-ben tuti hasznalni fogjuk.... :B

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

Új hozzászólás Aktív témák