Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
"[...] The Celebration Edition retails at $39.99** and contains:
Base Game
Including all past and upcoming free game updates*** as they release
More than 25 Hero Appearances
Including six Legendary Appearances, plus one Appearance each for Rey, Finn, and Kylo Ren inspired by Star Wars: The Rise of Skywalker, coming December 17
More than 125 Trooper and Reinforcement Appearances
More than 100 Hero and Trooper Emotes and Voice Lines
More than 70 Hero and Trooper Victory Poses.Existing players can upgrade their current version of Star Wars Battlefront II to the Celebration Edition at the discounted price $24.99**, too, and get all the listed customization items above. [...]"
-
Micsurin
nagyúr
A fejlesztők meg ingyen kellene dolgozanak a reinf. unitokon, skineken, játékmódokon és pályákon. Ugye?
Ha arányaiban megnézed mit kapsz vele, mennyi lenne időben vagy darabonként megszerezni azokat a skineket nem drága.
Kell valamiből pénzt beszedni ha akarnak Year3 contentet is !ingyen!.
-
santhab00
tag
Egyébként én is így vagyok vele. Olyan ordenáré nagy bug, vagy idegesítő dolog nincs ami nagyon kedvemet szegné. Egy jó értelemben vett, tipikus őskáosz multiplayer ami star wars köntösben van. Viszonylag könnyű a jtáékmenet, könnyű jónak/eredményesnek lenni. Nem igazán kell gondolkodni, jó kis péntek esti darálós játék. A class-okon bőven van mit még fejleszteni, meg megtanulni velük játszani, nem csak assault/officerrel. Meg nekem élvezetes újabb és újabb hőst felupgradelni, meg ráérezni a játékstílusára. Szóval van benne azért kihívás is.
Az nekem csak hab a tortán, hogy jönnek még olyan hősök mint Griveous, Obi, Doku (őt nagyon várom), Anakin.
Bár hozzáteszem, az tényleg nincs helyén, hogy ígérgetnek aztán mégsem. Meg lehet ha lenne már 1000 órám a game-ben 100 helyett is máshogy vélekednék, vagy ha nem lenne egyetem és minden nap rendszeresen játszanék vele.
-
-
Raulblanco07
aktív tag
Nem az a része zavar, ha csalni akar hát tegye, ha ettől jobban élvezi a játékot, engem az a része zavar, hogy nem tesznek ellene látszólag semmit.
A srác neve Reportedx3, még troll is, csaló, tudja hogy mindenki tudja hogy csaló és még ilyen nevet is használ, kapott egy csomó jelentést, de eltelt 1 hónap és megint belefutottam, azóta sem bannolták.
Nem új account, mert tiltólistára rakok mindenkit akit jelentek, szóval ilyenkor látom ha már jelentettem korábban, nyilván nem emlékszem mindenkire. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Lassan 3 hete nem indítottam el a játékot, de tényleg nem gondoltam, hogy a nagy beharangozás után az első után lehet rosszabbat kreálni
Pillanat. Ezt rosszul írtam, az első nekem a mai napig bejön, csak épp úgy kell harcba indulni, hogy 10-ből 5 biztosan csaló! :/ A II-es hangulata egyszerűen fos az elsőhöz képest, pedig az az egyik, ha nem a legfontosabb.Akkor ezek szerint vár rám valami update is...még.
----------------
Igen:
-
bigrob
őstag
Már a második nap a community legalább 1/3-ának hányingere volt az egész modtól. Sajnos kellenek szünetek, hogy legyen playerbase, különben ugyanazt a 20 embert látnád akiknek bejön az egész. Én látok rá esélyt, hogy csinálnak több mapot, és bekerül állandó modként, pl. gungan vs droid stb és lesz egy 3-4 map ami váltakozik hasonló elven működve.
-
Raulblanco07
aktív tag
Nem, semmi befolyása nincs a játékmenetre, szóval közel sem olyan mintha a fék nem működne, inkább olyan mintha mindenkinek piros vagy kék autója lehetne csak és azért sírsz mert még nem rakták be a feketét és sárgát. Ha rózsaszín Vader nélkül nem tudsz játszani, akkor várd meg és tedd félre addig.
-
Raulblanco07
aktív tag
Ha meg nem állna hegyekben és bevezették volna akkor azért sírnál hogy elköltötted az összes creditet és behoztak egy csomó skint ami creditbe kerül és ez mekkora hülyeség hogy így csak hirtelen.
Majd bevezetik, addig ha fejre állsz sem lesz más, és ne aggódj, nem fog megromlani. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Köszi, de ennyire nem ástam bele magam csak láttam, hogy jött valami...
. Még elővételben tavaly megvettem anno a deluxe-ot, de csak most március elején tudtam kipróbálni, annyira nem volt időm semmire. Szóval a márciust rászántam napi-kétnapi 2-3 órák után egyszerűen megutáltatja magát a game ..Szóval, ez a játék mekkora egy unalmas, idegesítő gané lett, az nonszensz.
A multi miatt vettem meg, de ez mi ez az egész katyvasz? Az első multija százszor jobb ma is,csak már minden két méteren csalók vannak. Nem olvastam vissza a topikot, nem tudom milyen reakciók születtek a játékot illetően, de ez a saját véleményem és kicseszett nagy marha voltam, hogy ezért 80 eurót kifizettem.
Az elsőhöz képest még grafikai fejlődést sem nagyon érzékelni. A Jabba-val kötött "üzletek" a fegyverekért, kártyákért, jobb XP kártyák etc...miatt érdemes volt fejlődni, de a hangulat is teljesen más volt ott.
Értelmes emberek, csapatokban akik tudták mit kell csinálni. Itt belépek, a legtöbb össze-vissza rohangál, de még így is ásítva az elején végzek.
A kampány mód története tetszett, de rövid és könnyű az is. Nem tudom kiknek készült a játék, nagymamáknak és/vagy ovisoknak? A hardmultisoknak egyszerűen nem hiszem el, hogy ez bejön az első után. Többet biztos nem fizetek előre az EA-nak... Cöhh :/ -
Raulblanco07
aktív tag
Ez általános bug GA-ra a repülőknek, nem mindenhol, pl Kashyyykon a gunshippel fekete képernyőm van, sima vadászgéppel semmi gond.
Részemről mondjuk örülök neki, az egyik legidegesítőbb dolog amikor trooperként vagy heroként egy starfighter lő szét, fordítva poén, de így nem annyira. Kaminon pl szinte soha nem is hozok hőst az első 2 fázisban, mert a másodikban úgyis lelőnek azonnal a gunshipből, szegény Palpa a dark aurával meg a sima rázással is nagyon feltűnő a levegőből.
Főleg Naboo a szar, ott az ügyesebb pilóták ezerrel tolják a spawnkilleket, volt olyan kör amikor 4x haltam meg spawn után pár másodperccel vadászgép miatt. -
Gijon
senior tag
-
tonerz
aktív tag
-
marilllyo
veterán
Pont ezaz, hogy szerintem nincs élő ember aki fizetne egy fillért is pár crafting parts-ért és duplicate kártyákért?! Visszakerestem mennyibe kerültek a kristályok amikor még élt a fizetős system... hááát
500 Crystals – $4.99
1000 Crystals – $9.99
2100 Crystals – $19.99
4400 Crystals – $39.99
12000 Crystals – $99.99120 kristály egy láda ugyebár. 256-os (google) USD-vel számolva 2560 Ft-ért kapsz 8 ládát. 8 láda amiben lehet, hogy csak a crafting parts az egyetlen értékes dolog mert a többi az "duplicate". Mennyit szokott adni? 25-35-öt ugye. ~240 cp-t kapsz 2500 Ft-ért. Abból még egy lila kártya se jön ki.
Vagy rosszul számolok?
Lehet, hogy amikor még élt a fizetős rendszer akkor máshogy adta a ládákat.... nem tudom.
Akkori árak és a mostani reward rendszert vetettem össze... -
RangerFox
veterán
-
-
-
lolal
senior tag
Szerintem is nagyon szuper, talán feljebb már írtam egy véleményt, már nem emlékszem. De és itt jön egy erős DE.
- sok az apró hiba
- idióta loot box köré felépített szarkard rendszer
- zsidó jutalmazás ( nem akarok vallási nézeteket sérteni értitek ti )
- esetefelé lagg tenger a játék a túlterhelt szerverek miatt
- izgalmas ámbár bugyuta kampány
- helyenként csúnyább az első résznél amit nem értek hogyan,s miért
- nem testreszabható a kinézeted ( amit elvileg fognak engedni) idegesít hogy állandóan női karakterrel b*sz le a játék , oké feminizmus meg minden újkori s*arság de hány női rohamosztagos volt ????
- a ládákból sokszor feleslegesen duplázza a kártyákat és lóf*szt nem érsz vele mert fillérb*szóskodik a játék
térkép választási lehetőséged nincsen , ballanced teamek ? ( az melyik pokemon )
-totálisan értelmetlen squad rendszer, jelentéktelen semmire sem jó
-az előző részt sokan szidták de mégis jobban sw hangulatú volt, mi a túró az hogy "gájló renátó" szaladgál a droidok között és az is mi a franc, hogy darth maul szaladgál az első rend között
-miért nincsen walker assault vagy supermacy ????Hirtelen ennyi negatívum jutott eszembe, de ha van még szóljatok.
Minden nap játszok majdnem 1-2 órát 23 as szintű vagyok.
-
Jack Oneill
veterán
+1
Egy nem tetszik. A hosoknek semmi ertelme. Egyedul abban a hosok hosok ellen mosban van csoppnyi jelentosege. Van meg mit valtoztatni valoban a jatekon, de ezt leszamitva egy baromi latvanyos, mozgalmas kis jatek. Sokat filoztam, hogy megvegyem-e. Nem bantam meg. 31 evesen bakker mar nem tudok sokat jatszani, tehat nem olyan jatekomra vagyom, mint egy nagy tortenetet ativeli rpg(witcher, bar azt vegig vittem), hanem egy ilyen kikapcsolodasra, mint ez. -
törölt tag
"kb. 100 óra van"
"átlagban 2 slot unlockolva."
"Hősökkel nem foglalkoztam az elején, így még 2 hős nincs unlockolva "
"Ez szerintem reális!"Ok, nincs miről beszélni, neked bejön akkor ok, eltudjuk fogadni, de te is fogadd el, hogy ez másoknak már nem normális egy fizetős játékban és nem véletlenül van ekkora felháborodás...
A legtöbben nem is tudnak annyit sem játszani mint mi, ez a fejlődés ahogy jelenleg van halálra van ítélve. Hamarabb fogják elhagyni a játékot mintsem a dolgok többségét feloldják/kipróbálják.Egyáltalán nem így kéne, hogy legyen, egy játék célja ugyanis nem az lenne, hogy előre eltervezetten megnyomorítsák a fejlődésedet.
Eleve abszurd, hogy crafting partot, ami a fő dolog lenne fejlesztések során nem ad meccsek után és csak ládából tudsz venni. -
törölt tag
kb. 100 órám van a játékban, (naponta 2-3 órát játszom valamikor többet a trial óta) és tegnapra sikerült unlockolni az összes herot. Mert vagy a troopereket fejlesztem vagy a hajókat, vagy a herokat/special unitokat vagy elb@szom egy Hero unlockra... Én a köztes utat választottam hetente 1 vagy 2 hero és mellette fejlesztek is, csak elég nehéz amikor a ládák tele vannak duplikáltakkal és a láda árának a felét sem kapom meg.
Mindezt úgy, hogy a naponta használt kártyáim 2-3. szinten - mivel ugye csak ládából van crafting partom, de ha herot akarok, akkor ládát meg nem vehetek, ha meg veszek akkor is 2-3 kell egy tier 2 szinthez - és van olyan egység amihez a 3. kártya slot még nincs is unlockolva. A legjobb az volt amikor lukehoz meg vaderhez dobálta a kártyákat, de ők még lockolva voltak
Szóval messze nem "5 percről" van szó, ezt már az elején is tudtuk, nem értem miért ragaszkodsz ehhez az érveléshezÖsszevissza 100 óra után még a fele sincs meg a játéknak, de olyan 20-30%-ra saccolom a jelenlegi accountomat, pedig tier 1 kártyát már nem is veszek mert úgyis dobni fog a láda...
És a 480 crafting partos 4. szintet még bele sem számoltam, addigra szerintem supportja sem lesz a játéknakHalkan megsúgom, hogy nem így kéne működnie, mert a kártyák, pózok, emoteok azok nem tartalmak... Ennyi idő alatt 1-2 jóval tartalmasabb sztori RPG-t kijátszok ami tényleg tartalmat ad és tényleg igényes munka volt összehozni. Itt meg izzadni kell minden szarért.
-
törölt tag
Ők is. Amikor meg nem, akkor elindítják a farmolást, tekintve, hogy ugyanannyi kreditet kap érte ő is mint aki ténylegesen játszott.
Ha normálisan lenne jutalmazva (mint az első részben - érdekes módon ott nem is érte meg ezt csinálni...) a játékban nyújtott teljesítményed akkor nem folyamodnának ehhez... -
ForRedGlory
félisten
Ezen besirtam...
"Fixed an issue where players could get stuck in the environment on Jakku while playing Strike."
Van ezen a palyan egy olyan pont, ahol egy felig nyitott ajton keresztul kell menni vedeni a pontot... Na van itt egy kis lepegeto badog doboz (kb mint egy centrifuga
), ami frankon beakad ott, elzarva teljesen az utat... Atugrani, megkerulni nem lehet, igy konkretan egy jo nagyot kell kerulni a palyan.
-
Gery9112
őstag
Sajnos szerintem a sztori se valami hű de jó
Masszív spoiler lejjebb:
- Rengeteg a kérdőjel a sztoriban, ezt írtam is párszor.- Az, hogy Iden és Del lánya lenne Rey...nem lenne rossz..de erre kevés esélyt látok, főleg ha a szülők kilétének felfedését az új trilógia egyik központi elemének szánják. Nem tehetik meg azt, hogy a fő sztorivonalat szétdarabolják játékokban és képregényekben és csak az tudhassa meg a teljes történetet, aki olvassa,játssza,moziban követi a Disney féle Star Wars világot.- Operation Cinder.....tegyük fel, hogy egy vihar elpusztíthat egy bolygót (szerintem max. lakhatatlanná tudja tenni de oké...fogadjuk el) annak mi értelme volt? de úgy őszintén? Ez kb. olyan mintha a nácik lebombázták volna Berlint 1943-ban, hogy elrettentsék a szövetségeseket.....nézett volna Eisenhower, hogy wtf? -
A loot box már elég régóta hot topic a redditen és más fórumokon, érdemes utánaolvasni, hogy megértsd, miért történik ez a nagy tiltakozás. Csak az utóbbi pár hónap termése közül pár topic:
It Is Time That We Start Calling Loot Boxes Slot Machines
Forza 7 feels like a free-to-play game you paid $60 to play
Amúgy jelenleg így néz ki most a Need For Speed tuning rendszere:
This is Need For Speed Payback reward system. If this is not gambling... them i wash my hands E.A -
k-adi
nagyúr
Hát már ne haragudj, de a kommentjeid alapján annyira vagy kompetens, hogy semennyire.
az első 1-2 hetes gyorsfejlődési stádiumban vagy még, semmilyen következtetést nem tudsz levonni.. ja és a mai közlemény is nem az "elégedetlenek" miatt hanem "véletlen" van a kristályokkal kapcsolatban mi?
Én megértem, hogy menő különcnek lenni és az árral szembe úszni, de ha kigáncsolnak és még hasba is rúgnak, akkor ne tapsoljunk már mellé....
-
Rony949
őstag
-
warcat
veterán
Idézem magamat,bár ezen a ponton felesleges, ide illik szerintem a medve és a vadászos vicc
"Sokakat még mindig meg fog téveszteni,hogy az elején ömlik a kredit az egyszerű(bb) kihívásokból (career fül),valaki megszámolta 31-32k van ilyen módon az első (pár) órákra időzítve, a probléma azzal van,hogy ez durván elapad.További árváltoztatások és/vagy meccs végén kapott kredit megnövelése nélkül továbbra is problémás.
Szóval aki most kezd bele,a véleménynél ezt vegye figyelembe, és ésszel elverni amit kaptál."
-
Az csak egy topic a sok közül. Az alapprobléma, hogy pénzért előnyt lehet vásárolni ebben a multiban, ráadásul egy szerencsejáték alapú rendszeren keresztül. Az az "újdonság", szóval azért a felháborodás, mert egy rendesnek tekintett mainstream programba kerül szerencsejáték. A szerencsejáték meg függőséget okoz, pláne gyerekeknél, ezért is van ez tiltva nekik. Na ebbe trappol bele egy gyerekek számára is készült, agyonreklámozott termék. Most kezdi elérni az ingerküszöböt az utóbbi években beszivárgott pay 2 win és szerencsejáték játékmechanika.
-
k-adi
nagyúr
Nem kell belemenni elemzésbe, hiszen marha egyszerű: elkérnek egy teljes árú játéknyi pénzt és még többet is (pl, $2100) vagy az "időd lopják" (neked lehet belefér 4,528 óra unlockolásra, másnak nem biztos). Nos, akárhogyan is nézem, egyik se "fasza"
"szimplán csak játszom"
Azzal nincs is baj (nem is értem hogy jön ez ide?). Viszont ha már szóba került ez: lefogadom, még rajtad kívül sokan vannak ezzel, csak ha a lootbox/star card/unlock hero rendszer ebbe beletapos akkor talán joggal merülnek fel problémás kérdésekaz biztos, hogy az év biznisze, hiszen 2 in 1.... qvára nem fair és még drága is.
-
kiezTe90
senior tag
De ritka az ilyen ember! Örülök hogy rajtam, meg 1-2 haveromon kívül van még ilyen ember.
Mi is már sokszor csak rohangászunk meg öldöklünk (Destiny 2) meg közben marhulunk.Amúgy "sajnos" én is megfogom venni Ps-re, mert amúgy is szeretem a star wars univerzumot, és neken streamek alapján tetszik is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
A trial az mas dolog, azt ne keverjuk ide. Ez a resz is bekerul trialba megjelenes elott, azt mo den elofizeto kiprobalhatja PC-n es Xboxon.
Ellia:
A teljes jatekot kapjuk, de a sztori mod csak egy bizonyos pontig lesz jatszhato. Viszont a megszerzett cuccok, mentesek, achievementek megmaradnak.
-
Pedro78
senior tag
Lehet felreertek valamit, de hogy jatszanad elobb EA Accessel, mar ha ez az Origin access akar lenni, mint az aki preorderben veszi.Origin accessben, mar ha arrol van szo, meg nem hiszem, hogy tortent volna olyan, hogy egy jatek megjelenesekor, plane nem elobb, bekerult volna. Plane nem jatszhato elobb mint a preordereseknek, vagy akar a sima dobozos/digitalis verziot megjeleneskor vagy nem sokkal kesobb megvasarlok elott.
Ha igy lenne hulye lennek venni barmit is.
-
warcat
veterán
Ez a korábban említett, béta fájlokból kiszedett ""prémium" pénznem: kristály néven.
Amire te gondolsz,az a credit, az meccsek végén/career fülön található kihívásokért járt, ezt meg valódi pénzért vásárolhatod meg, majd vélhetően ládát vásárolhatsz belőle a játékban, eltérő árfolyamon (nem ismert, tipp: 120-250 kristály ládánként tartományban).Csak épp itt már az optikai tuning helyett konkrét játékon belüli előnyt vásárolsz. -
warcat
veterán
Az a te egyéni szegénységi bizonyítványod,ha nem látod a problémát,kifizeted a 60 dolláros/eurós árat az "AAA" játékért (persze közben terelnek az extra kiadások felé erősen) majd a friss vadiúj játékodban -különösen ha csak az "alapra" telt a pénzedből - bedarál 10x egymás után aki bedobta apuci hitelkártyájáról a 200 dollárt az EA perselybe, és nulladik perctől 3 unlockolt kártyaslottal és persze 3db maxos vagy 3/4-es kártyával játszik.
És persze aki ezt teszi, az ugyanannyi creditet kap lejátszott körökért mint te,ha nem játszol jelentősen többet,mindig előtted lesz.
Mellesleg aki a shortcut kiteket hozza fel BFből: azok jóval megjelenés után válnak elérhetővé.
-
Ellia
addikt
Menüből kapcsold be a szabad irányítást repcsiknel, ha még nem tetted, sokat dob a jatekelmenyen.
Itt szerintem sokkalta jobb az iranyithatosaguk mint az első részben.
PC-rol beszélek.
Amúgy volt szerencsém az Xbox One-os verzióhoz, nem éreztem csúnyának ellenben az FPS elég alacsony volt és dropolt rendesen. Nem vagyok FPS pistike de érezhetően rá férne még egy jó adag optimalizálás.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest