Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
N@idia
őstag
Valaki tudja hogyan lehet a craft parts-ot növelni ? Mert játékkal nem igazán akar több lenni van erre valami lehetőség? Mert eddig ládákból esett csak, de elméletileg láda nélkül is minden unlockolható a kártyák feloldásához pedig az kellene....
-
N@idia
őstag
válasz
gabor222 #888 üzenetére
A most következő Rockstar játék ami megjelenik a Red Dead Redemption 2 lesz és biztos, hogy megfogom venni mert az első is tetszett leginkább a (story része) az egyik legjobb western játék ami valaha készült. Sajnos pc-re nem fog megjelenni, de konzolra igen szerencsére
-
N@idia
őstag
Csináltam egy újabb videót és végre nyertünk minden kört, így már öröm volt játszani
Star Wars Battlefront 2 Live Stream PS4 -
N@idia
őstag
Kikapcsolták a mikrotranzakciót a játékban, mert előnyhöz jut az aki pénzért lootboxot vásárol röviden ennyi, de sajnos csak ideiglenesen lesz kikapcsolvam míg újra gondolják az egészét, bár ezen kétlem hogy tudnának változtatni, mivel erre épült az egész játék. Szóval kb addig lesz így míg lecseng a felháborodás
-
N@idia
őstag
Engem momentán nem érdekel a mikrotranzakció ami van a játékban. Az én kedvencem az Assault és az Officer kaszt az utóbbival szinte állandóan az első vagy a második helyen végzek ömlenek a pontok és a kill-ek is nagyon erős a többi kaszthoz képest. Nagyon remélem, hogy nem akarják majd nerfelni mert 2 pont megtartás avagy elfoglalása után kb 8-12 ezer pontot már simán össze lehet szedni, így 2x is tudok hőssel menni pl yoda+skywalker erre ma jöttem rá délelőtt. Az assault-nál annyira nem jönnek a pontok és nagyon hamar kiszednek meg a fegyverei sem a legjobbak, ami jó lenne ahhoz 500 kill kell, szóval az se most lesz meg az is biztos
-
N@idia
őstag
Csináltam egy kis streamet a játékból sajnos elég gyengusz csapatban voltam kb 1x ha nyertünk az is a vége felé volt már, de ennek ellenére nagyon élveztem a játékot
Hozzáteszem voltak olyan játékosok az ellenfél csapatában akik 30-as szintűek voltak szinte le se lehetett őket lőni ez egy kicsit bosszantó volt számomra, de ennek ellenére is tetszik a játék
Star Wars Battlefront 2 Stream PS4 Pro -
N@idia
őstag
Szerintem nagyon jó lett a játék alig lehet letenni és rendkívül könnyű szinte folyamatosan a ranglista elején vagyok mondjuk lehet azért mert meg új sokaknak
-
N@idia
őstag
válasz
hitvanyalak #710 üzenetére
Sajnos PS4-en még mindig nincsen Access pedig jó lenne, ha ott is bevezetnék már végre. Pc-n van és a 10 órát már elhasználtam azért vettem meg a játékot konzolra pc-re nem akarom megvenni, mert pár hónappal később úgy is bekerül majd az Accessbe
-
N@idia
őstag
Én meg vetten konzolon a játékot és már le is töltöttem a játékot. A kérdésem az akkor holnap (vagyis hétfő éjféltől) már lehet játszani a játékkal vagy nem ? A Trooper Editiont vettem meg
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest