Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonerz
aktív tag
Nem örülök hogy a frissítés után összevonták a Strike és Extraction módot
Utóbbi a kedvenc módom. -
tonerz
aktív tag
válasz
Raulblanco07 #2878 üzenetére
Amint kijött a patch kis is szedtem a Platinám
De legalább van vacak plecsni, éljen!
Örülök hogy te is velem örülsz
-
tonerz
aktív tag
válasz
Raulblanco07 #2708 üzenetére
pl én is pedig telibeszarom azt az archivementet és az sem érdekel ha 100 év múlva sem lesz javítva.
Veled ellentétben én nem szarom telibe a többi problémát se, mert engem is ugyanúgy érint is és idegesít, de ezt fentebb leírtam csak neked nem sikerült felfogni, de ez legyen a te problémád.
bigrob: jól van ügyes vagy
-
tonerz
aktív tag
válasz
#85552128 #2705 üzenetére
azért egy achievement miatt nem kéne ennyire felháborodni, majd javítva lesz és kész, még csak nem is egy milestone hogy adna valami értékeset in-game...
Nézd, nekünk PlayStation felhasználóknak szvsz nagyon is fontos mert a gond az hogy pont az a trophy van Hónapok óta lerohadva, ami szinte mindenkinél az utolsó lépcső a platinához.
Azt hozzá tenném hogy ide eljutni még gyakorlott játékosként sem két perc, és igen cserébe le akarom aratni
azt a jutalmat/elismerést amit ezért a játék felajánlott és meg kellene hogy kapjak.
Úgy gondolom jogos a felháborodásom.A hszed azon részével teljesen egyetértek hogy vannak olyan bugok amik ugyancsak Hónapok óta nincsenek javítva és a játékmechanikára és minőségre is hatással vannak.
Nagyon szerettem az első részt, több száz órát toltam bele és nagyon vártam a második részt is, de hihetetlen hogy milyen hibákat hoznak össze és valahogy ezek orvoslása mennyire nem akar összejönni, és a többi dologgal együtt úgy érzem tojnak rá.marilllyo +1
-
tonerz
aktív tag
válasz
marilllyo #2702 üzenetére
A linkelt oldalon átolvastam pár hszt. és fogom a fejem hogy mi megy itt.
Valakinek már a Last jedi season frissítéskor elcsesződött, de írta valaki azt is hogy a 25. szintnél járó trophyt a 27. szintnél kapta meg
De a legjobb az volt amikor írta valaki hogy az ea besértődött mert a disney kivetette a mikrotranzakciót a balhé miatt és ezért ők meg cserébe "szarnak" a javításokra.
Na itt éreztem úgy hogy hiába kezdek el ott hőbörögni semmi értelme nem lesz, úgyhogy ott rohadjon meg az ea meg a dice ahol van. -
tonerz
aktív tag
-
tonerz
aktív tag
válasz
marilllyo #2347 üzenetére
Az a gond hogy már csak ez van hátra meg a multitasking és a lvl50 a platináig.
A multitasking 25 targetjéből megcsináltam már 11-et még 14 heroshipet kell leszednem, de ott szívesen bohóckodok mert szeretem, de ha ide is van egy jó tipped azt szívesen fogadomA HvsV módot nem annyira kedvelem, de az 500 killes trophyhoz muszáj volt nyomnom és úgy belejöttem hogy szinte mindig első vagy dobogós vagyok (Embereim: Vader, Ren és Luke Csuvi)
Most hogy túrtam a netet a legtöbb helyen is ugyanez a dilemma ment a jelöléssel kapcsolatban mint amit te is írtál.Nagyon úgy tűnik hogy nekem is jelöltnek kell lenne és az ellenfélnek is hogy számolja.
Ami még nem tiszta, hogy mi alapján megy a jelölés, mármint amikor én vagyok megjelölve vagy rá lehet erre segíteni valahogy? -
tonerz
aktív tag
válasz
marilllyo #2345 üzenetére
A Choose Your Path trófeához nincs valami jó tipped?
Ha jól értelmeztem HvsV-ben a piros attackkal a fején lévő ellent kell 50 alkalommal leverni.
Tuti hogy 50-nél többet levertem és még se akarja bedobni.
Valamit rosszul csinálok, vagy ez is bugos lehet?
Bár tegnap lett meg a We are the Spark is és azt simán bedobta. -
tonerz
aktív tag
-
tonerz
aktív tag
Segítsen aki megcsinálta a "Choose Your Path" nevű Trophyt.
Nem vágom hogy Heroes Vs Villains módban hogy nyírjak ki 50 ellent
Amúgy is rühellem ezt a játékmódot, de már több mint 50 ellenfelet leszedtem mégse dobja be... -
tonerz
aktív tag
válasz
Pedro78 #2088 üzenetére
Az egész Star Wars hihető ugye? Az meg hogy a játékban ki hogy tud bukfencezni végképp nem értem mi köze van a filmekhez
Ez nem a valóság hogy valósághű legyen és még csak nem is egy film, hanem egy SW játék!stoon
azért megnéznék egy hevy-t bukfencezni élőben azzal a motyóval a hátán!
Játsszál inkább a játékkal, ott jobban néz ki
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest