Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gijon
senior tag
-
Gijon
senior tag
válasz
Jack Oneill #3835 üzenetére
Jelenleg is tripla xp van, egy kör játékkal simán be lehet húzni azt az 500 kredit pontot. Fejleszteni meg egyébként is csak skill pont után tudsz, az meg csak játékkal megy...
-
Gijon
senior tag
válasz
Finkoo1980 #3713 üzenetére
Simán lehet hozni a 100 feletti killt "jedi ugrabugra" nélkül is. Mondjuk én kimondottan nem szeretem őket ezért nagyon ritkán játszom a "hősökkel". Viszont butitottak egy jókorát STAP Speeder-en, ez meg is látszik az eredményeken. A klónkatonákat szinte alig lehet leverni, egy jó csapattal.
-
Gijon
senior tag
Capital Supremacy változott a játékmenet. (-majd meglátjátok) + kaptunk új Separatists kosztűmöket.
Változhatott más is, de eddig ezek voltak a szembeötlők..
-
Gijon
senior tag
válasz
IntelKiller7 #3412 üzenetére
Pályafüggő, de álltalában: Officer's Presence, Bounty Hunter, Improved Battle Command, vagy Defuser, Recharge Command, Bounty Hunter, de hasznos tud lenni Squad Shield is ha jó a csapat.
-
Gijon
senior tag
Xbox-ra 1,13 GB update jött..
-
Gijon
senior tag
válasz
thunder75 #3087 üzenetére
Szerintem vedd fel az ea supporttal a kapcsolatot. Ha ez a Frosty mod használható, akkor valószínű, hogy visszakapod.
-
Gijon
senior tag
válasz
Raulblanco07 #2878 üzenetére
Palpi annyira nem érint, mert nem szeressem. Tuti belenyúltak pár kártyába, mert mikor írtam, hogy zároltak pár kártyát, akkor Kylo frenzy ,Yoda lightsaber mastery, a zároltak közt volt.
-
Gijon
senior tag
Jött valami frissítés.., zároltak már megszerzett kártyákat. Tudnám ennek mi értelme volt megint..
-
Gijon
senior tag
Szerintem elbeszélünk egymás mellett, mert pont azt írtam, hogy érdemi fejlesztés már nem várható. Inkább hallgatnak és hagyják a játékot veszni. A top20 csak hab a tortán nekik. A játék megjelenésének időpontjában majd 30 dollárt esett az árfolyam (6 havit néztem), ez nagyon sok egy részvényes esetében. Lehet, hogy nem voltam érthető, akkor bocs.
-
Gijon
senior tag
Majd bedobják EA Access-be, és lesznek új játékosok. Bár ettől még nem leszünk boldogabbak. Top20 eladásban még mindig benne van. Szerintem nem erőltetik, sőt próbálják elfelejteni pont ezért. (6havi ingadozásra érdemes rákattintani és tisztán látszik)
-
Gijon
senior tag
válasz
Raulblanco07 #2750 üzenetére
Ugyanaz a bug nálam is (xbox), de volt akinek helyesen mutatta.
-
Gijon
senior tag
válasz
Raulblanco07 #2718 üzenetére
Biztos így van. Max. 4-5 kör után ki szoktam lépni az utóbbi időkben. Csak akkor maradok, ha nem válik egyoldalúvá, pl. csak nyerünk, csak veszítünk. Jobb szeretem a szoros küzdelmeket, abban még van kihívás.
-
Gijon
senior tag
válasz
kriszpontaz #2710 üzenetére
Reméljük, hogy jön... Most ez a frissítés lerakta azt az alapot, ahogy a játéknak el kellett volna indulnia. Sokszor én is belefutok abba, hogy ugyanazok a pályák ismétlődnek. Szerintem mindig kalapálnak valamit a pályákon és azért nincsenek. 2-3 napig nem volt Hoth, aztán hirtelen "mintha" új karakterek jelentek volna meg a lázadó oldalon. Én mondjuk szívesen látnám a Drop Zone játékmódot + új fegyvereket. Ezek az új karakterek nagyon kellettek, hogy el lehessen költeni a megszerzett vagyonokat. A baj ott van ezzel, hogy kb 1-2 héten belül meglesz (nekem) az összes új karakter és értemét veszti a "pénz". Talán a Han Solo film premierjére lesz új tartalom is. Ewok helyett inkább raktak volna be az elsőből pályákat, de legalább van valami bizonyíték (a főnökeik felé), hogy dolgoznak..
-
Gijon
senior tag
Még 5 nap a frissítésig.
-
Gijon
senior tag
válasz
Demeter001 #2643 üzenetére
Gondolom majd faxa rucikra
, de aki azt mondja, hogy nem lesz hatással a játékmenetre az nagyot téved szerintem. Egy jó terepruhával jól meg lehet téveszteni az ellent. Az elsőbe volt egy kleopátra bukósisak frizura csaj és be lehetett rakni a birodalmiak közé. Annyira megtévesztő volt, hogy ki is vették...
-
Gijon
senior tag
válasz
Raulblanco07 #2560 üzenetére
Ahh 70 a max. csak 69 volt az össz. kártyával és azt hittem, hogy 70 után is számol, de nem.
-
Gijon
senior tag
válasz
Raulblanco07 #2557 üzenetére
Ha megvan az összes kártya, akkor is emelkedik a szint. Gondolom majd szinthez kötött lesz az új skin. Ha van eszük, akkor korlátozni fogják a kártyák használhatóságát, mint az első részben, mert így túl sok a jóból.
-
Gijon
senior tag
-
Gijon
senior tag
Lenyomtam pár karikát.., hát nem volt érdemes gyűjtögetni. Szinte szarja a skill pointokat. 4 lila fejlesztésem még nem volt pár óra alatt. Na jó kékbe voltak a kártyák, de akkor is minimum 2 nap kellett eddig nekem a 480 törmeléket összeszedni, az meg csak egy lila kártyára volt elég.
-
-
Gijon
senior tag
válasz
Raulblanco07 #2307 üzenetére
Értem én, hogy mit mondasz, csak az a baj, hogy az előző "javításban" elszúrták a AT-RT javíthatóságát és csak most rakták helyre. Nem hiszek ilyen gyors Hotfix-ben, de legyen igazad és javítsák mielőbb. Addig is én felnyomtam a hűtés kártyát. ( Az legalább működik.)
-
Gijon
senior tag
válasz
Raulblanco07 #2305 üzenetére
Valóban az SE44-en visszavették a hűtést. Nincs mit tenni egyenlőre, mint felnyomni az Expert Weapons Handling kártyát. Kéken már elég jól használható a fegyó.
-
Gijon
senior tag
válasz
Locutus #2186 üzenetére
Azért ezt így nem jelenteném ki, hogy nincs csapatmunka. Össze tud rázódni a banda, csak ne legyen fele sniper, mert azokkal foglalni nem lehet, védekezni meg megint nehézkes a legtöbb pályán. Szerintem az már egy jó csapat, ha a lépegető nem éri el a célt.., de mindenkinek vannak egyéni céljai is főleg az elején, amit nem szabad figyelmen kívül hagyni.
-
Gijon
senior tag
válasz
VikMorroHun #2002 üzenetére
Bounty Hunter-t mindenképp szerezd be.., megnöveli a battlepontokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest