- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Mini-ITX
- GeForce RTX 5050 VGA-k hármasfogata a Gigabyte elképzelése alapján
- Milyen digitális videókamerát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabferi
tag
Tudjátok, van a DOFF Personnel officereknél egy duty officer exchange küldetés, ahol zöld/kék/lila doffokat lehet "ledarálni" 3 alacsonyabb szintűvé.
Namost: tegnap vettem exchangeről 3 lila flight deck officert (300K darabja), mondom ledarálom őket 3 kékre, mert kell a sok doff amúgy is, meg hátha dob vmi jót...
De egyszerűen NEM jelennek meg ezek a lilák az assignmentnél választhatóként.
Nincs rajtuk lakat hiszen az exről vettem őket, nem raktam őket be ground/space assignmentre - van ötlet hogy ez mitől van?
Illetve hogy ezek után honnan tudjam hogy egy exről vett doff darálható e vagy sem....
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Kerékpársportok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen processzort vegyek?
- Hardcore café
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest