Új hozzászólás Aktív témák
-
Tnil
tag
válasz PoeDameron #38831 üzenetére
Még jó, hogy sikerült leszednie.
-
Tnil
tag
Az utóbbi időben kicsit elvesztettem az érdeklődésemet a játék iránt, se fórumot, se híreket nem olvastam. Aztán ma körbenéztem kicsit, elolvastam ezt, és megint annyira beszippantott, hogy nem igaz... átkozott Star Citizen.
-
Tnil
tag
Csak érdeklődésképp, van itt olyan ember még rajtam kívül, akit nagyon érdekel, az "info-runner", és "tudós, kutató" szerepkör?
-
Tnil
tag
válasz PoeDameron #31339 üzenetére
Köszi az érdeklődést, de nem, nem vagyok lány.
-
Tnil
tag
válasz PoeDameron #31337 üzenetére
Ha érteni akarod a játék történetének jelenkori (a játék jelenkora tehát 2942) összefüggéseit, ahhoz jó, ha tudod mi történt korábban. Messer korszak, Banu, Xi'An viszonyok stb. Persze ez csak az én véleményem.
-
Tnil
tag
válasz PoeDameron #31323 üzenetére
Én nemrég vetettem ebbe bele magam, itt van néhány link: Idővonal, néhány rendszer leírása, (ezek magyarul, köszönjük a starcitizen.hu-nak! Ez, pedig angolul, igazából ezek csak útmutatók, ahogy írják semmit sem kell készpénznek venni, variálhatnak még rajta!
-
Tnil
tag
válasz Nathan Boggs #31224 üzenetére
De mocsok szépek azok a sisakok.
-
Tnil
tag
Emberek, szerintem ne kezdjetek el "pánikolni", hogy kicsi a város. Ez is csak egy olyan modul, mint, ami legkorábban a hangár volt. Emlékezzetek, hogy a legelején ott is csak nagyon kevéske dolgot lehetett csinálni, aztán ahogy bővül, fejlődik a játék úgy lesz ez is nagyobb.
-
Tnil
tag
10 FOR THE CHAIRMAN-ben olvashattál erről : "A választási lehetőségek a szemünk előtt fognak lebegni a 3D-s környezetben a mondanivalónkhoz kapcsolódóan, és ha rávisszük az egeret, akkor a karakterünk gondolatait hallhatjuk majd meg, mielőtt kimondatnánk vele, amit szeretnénk."
-
Tnil
tag
Sziasztok!
Régebben követtem a játékkal kapcsolatos híreket, mostanában már csak nagyjából tekintgetek felé. Azt szeretném kérdezni, hogy áll-e még az az opció, hogy megjelenés után, csak magát a játékot veszem meg haj ó nélkül (így természetesen olcsóbban), majd a játékban pénzt szerezve később vásárolok ladikot magamnak? Ha jól emlékszem régen volt ilyen lehetőség is.
-
Tnil
tag
válasz Menthirist #9122 üzenetére
GRAND PRIZE:
$30,000 in cash for the team members. Your Great Starship is included in Star Citizen and each member of your team receives the first production models off the press! As well as; Autodesk Entertainment Creation Suite, Maya Premium and one high-end AMD based system with Radeon R9 290X (for each team member).
SECOND PLACE:
$10,000 in cash for the team members. Alienware laptop, Autodesk Maya 2014, AMD Radeon R9 290X (for each team member).
THIRD PLACE:
$5,000 in cash for the team members. Autodesk Maya LT, AMD Radeon R9 290X (for each team member).
SPECIALTY PRIZE :
(to the most valuable player out of the remaining contestants among the final three teams voted on by the judging panel): One Cintiq Companion, the new Windows 8 “Make the World your Studio” tablet from Wacom.
FINALIST TEAMS 4 THROUGH 16
$250 in RSI Credits for each teammate (non-transferable/non-refundable)
-
Tnil
tag
Itt van a nagy igazság.
Az igazság az, hogy CR-ék és a közönség is hibásak valamilyen szinten ebben az egészben. A közönség annyiban, hogy kissé úgy kezelik a projektet, mintha egy szokványos AAA játék lenne az EA-től, vagy az Ubitól. Ez egy újdonság. Egy olyan játék, ami műfaját, játékmenetét tekintve még nem fordult elő a videojátékok terén ilyen minőségben (Cryengine stb.) Ezt bele kell számítani az időpontokba, elvárásokba, mindenbe.
Ez az a pont, ahol CR-ék hibája jön a képbe. Ők kissé EA, Ubi szinten viselkednek az időpontok terén. Tényleg idegesítő lehet, mikor várod, hogy játszhass, egy nappal a megjelenés előtt pedig felkerül egy hír, hogy elnapoljuk. Itt nem az elnapolással van a baj, közel sem, hanem azzal, ahogy ezt lekommunikálják felénk. Ezen kéne változtatni, és akkor talán kevesebb lenne az idegeskedő backer.
Természetesen ez csak az én véleményem, néhol (vagy akár az egész) eltérhet a valóságtól!
-
Tnil
tag
válasz Malachi #8791 üzenetére
Igen, igen, de ugye saját jövedelem nélkül nehézkes egy új gép előteremtése (fejleszteni szerintem értelmetlen, elég idős a vas, majdnem mindent cserélni kéne, egy élvezhető állapothoz). De 2015ig csak sikerül összeszedni valamennyi zsetont. (Nyári munka, szülinap, névnap, karácsony.. )
Ennek jó oldala, hogy így tuti minőségi játékot kapok, ha megjelenés első vélemények kritikák után szerzem be a cuccot.
[ Szerkesztve ]
-
Tnil
tag
A legrosszabb érzés, mikor "beleszopódsz" egy ilyen játékba, mint ez, de várnod kell, amíg megjelenik, és még a vasad sincs meg hozzá.
-
Tnil
tag
"The bulk of today’s changes are “under the hood. [...] Another public-facing Hangar patch is coming before the end of the year, and it promises to include more for Citizens to play with."
-
Tnil
tag
Srácok, valaki meg tudná mondani, hogy a szülinapos videóban mikortól beszélnek a Corporationokról?
-
Tnil
tag
Úúú de jól néz ki ez a MobiGlass.
[ Szerkesztve ]
-
Tnil
tag
Itt jön be az a (csodálatos) dolog, ahonnan megint kiderül, hogy ebben játékban az információ hatalom, hogy ha egy fejvadász megtudja, hogy hol van egy ilyen hely, nagy előnyre tesz szert, a többi fejvadásszal szemben. Gondolom az meg nyilvánvaló, hogy nem fogja mindenkinek szétkürtölni, hogy hol van a kis "ID változtató" helyecske, mivel azzal a saját profitját tenné tönkre.
-
Tnil
tag
Tyű, de mocskosul jó game lesz ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Horgász topik
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- iPhone topik
- EA Sports WRC '23
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- OLVASS! Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes 825GB Konzol! 2 Joystick
- Gamer PC RTX3080 AMD Ryzen 7 5700X
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256 GB SÉRÜLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest