Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xerxész
őstag
válasz
Menthirist #42393 üzenetére
Pedig simán elképzelhető szerintem.
Ha nem finanszíroztam a játékot a fejlesztés alatt és hajót sem vettem előre, továbbá a kiadás után vettem csak meg a full játékot, akkor hacsak nem adják mondjuk a legbóvlibb induló hajót a játékhoz, akkor az abszolút nulláról kell kezdenem, ez elvileg így logikus.Egyébként a SC szingli módja, a SQ42 mennyire lesz kötött? Lehet azért ott is szabadon kalandozgatni majd 2 küldetés között mondjuk (amolyan GTA módra)? Ellophatok-e más hajót, ha elég ügyes vagyok, stb? Vagy az egy komplett felépített küldetésrendszer, amit szigorúan követni kell?
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Menthirist #42393 üzenetére
A singleben a hadsereg adja a hajót. És ha kijatszod azt akkor meg leszereleskor lesz végkielégítés. Én így tudom.
És az illető kérdése arra utalt hogy mi van akkor ha valaki a megjelenés után veszi meg a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Korábban jelenik meg a Borderlands 4
- Politika
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest