Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Menthirist #7999 üzenetére
BeerForTheBeerGod-nak amúgy 10-4TC-ben is volt már megválaszolt kérdése, szal nem hiszem hogy objektív lenne, de szerencsére megérkeztek a zombik is
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
veterán
-
Diopapa
addikt
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Diopapa
addikt
No ezt nem tudom hogyan oldják meg, ugye ha kapod a jóságot a teljesített dolgokért, medálokat stb, akkor nem biztos, hogy érdemes minden adatforgalmat helyben bonyolítani. Különben nagyon hamar jönnek az unlockerek..
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
addikt
válasz Diopapa #7993 üzenetére
de a netkód az egy backend, a becsatlakozós coop-nál meg Te vagy a szerver (ha hozzád csatlakoznak be) és nem lesz instance-osítás, meg egyéb a több száz játékos miatt kitalált megoldás. feltehetőleg a késleltetés se lesz olyan nehezen megoldható.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Diopapa
addikt
Ne feledd, hogy SQ42-re már nem elég ha X vs X hajó mozog, hanem az összes objektum (pl Idris, bányászkolónia, egyéb cuccok) adatait kell szórni szétfele a klienseknek, ha többen játszotok. Várós..
-
Diopapa
addikt
válasz CSiPet2 #7990 üzenetére
Régi.. De seamless az egész világ, nincs zónákra osztva, van választható repülő karakter (sárkány, állat ), régen voltak fasza world wide eventek, stb. A grafika akkor is béna volt, a motor nagyon lassú, de pl a craft mélysége azóta is párját ritkítja. A mainstream meg kb középsz*rt jelent mindenből, szóval...
@torz: Jah, elvileg 1-6 fő aki coopba tudja tolni, küldetéstől függően. De az első adag (EP1 ) le merném fogadni, hogy single lesz, legalábbis azt mondták Erinék, hogy az első pár missönben tök egyedül vagy, nincs wingmaned. Szóval ráérnek a netkódot faragni. De ha jövő évig nem sikerül összehozni a netkódot, (ugye SQ42 EP1 official launch) akkor inkább ne is fejlesszenek játékot szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
Infrared16
tag
válasz CSiPet2 #7990 üzenetére
Én is úgy tudtam,hogy az sq42-t coop-ba is végig lehet játszani.Mint annak idején a freespacet-t
[ Szerkesztve ]
Star Citizen Original backer /Tábornok úr, baj van! Az ellenség körülvett minket. Nagyszerű! Akkor bármilyen irányba támadhatunk.// UEE Citizen Record #34880 //
-
CSiPet2
tag
válasz Diopapa #7988 üzenetére
Bevallom, erről még csak nem is hallottam. Bár nem tűnik egy AAA mainstream címnek...
@.tnm: Nem úgy volt, hogy az SQ42-be is be tudnak csatlakozni playerek vagy az ellen szerepébe, vagy mint wingman? Mintha rémlene ilyesmi... Ettől függetlenül, igazad lehet és valószínűleg inkább le fogják tiltani ebben az első küldiben a lehetőséget a becsatlakozásra, épp a netcode miatt.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Menthirist #7985 üzenetére
körökre osztott FPS =)
@(#7987) CSiPet2
a SQ42-nál sztem nem játszik a netkód, inkább csak a VGA limit
-
Diopapa
addikt
válasz CSiPet2 #7987 üzenetére
Már Horizons-ban is volt, (ami egy ideje Istaria néven döglődik) és azzal legalább 10-15 éve játszottam, WoW, EQ2, Rift még a kanyarban sem volt
-
CSiPet2
tag
Spoiler on!
Az SQ42 egy nagyobb űrcsatával fog indítani, ezzel indít a tényleges sztori. Ennyit már megerősítettek a fejlesztők. Azt mondjuk el nem tudom képzelni technikailag hogy fogják megvalósítani, de addig még sok idejük van optimalizálni a netkódot, és az engine-t.
Spoiler off!
Ami a kiegyenlítetlen csatákat illeti, tippre valami ilyesmi lesz DFM-ben a swarm mód.
A meglepetés események dolgot meg sok más mmo alkalmazza, általában valami open world event néven fut. Az első ezzel operáló talán a RIFT volt, de az azóta megjelent mmo-k többségében mind megtalálható ez az elem. El nem tudom képzelni, hogy itt ne legyenek pl. event szerű komolyabb vanduul támadások vagy hasonlók amiket a játékosoknak közösen kell visszaverni (persze jó kis loot-ért cserébe).
-
KO2
aktív tag
válasz Menthirist #7985 üzenetére
Abból már körökre osztott játék lenne Mutatnak egy képet, milyen irányban akar kitéri? Te nyomsz egy irányt, majd kapsz egy új képet.
-
veterán
Meg ahogy elképzelem, hogy dogfight-olni kellene miközben előttem van 400 hajó, 35 millió poly (még loddal is ), 80 ezer shader meg mindenféle effekt, a 7950-esem meg 5 percenként nyom egy frame-et
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
addikt
válasz Drenadar #7983 üzenetére
és egy 3 perces jelenet mocskosul drága (pláne pár évvel, évtizeddel ezelőtt), főleg azért mert órákig render-elik és ha a rendezőnek nem tetszik valami, akkor elölről az egész. nem véletlen, hogy egy ezekben a scifikban 30 percet beszélgetésre jut 6 percnyi űrcsata (se). kivéve az évadzárót, mert arra mindig spórolnak (időt is, de főleg pénzt), ami jól látszik az évadzáró előtti valamelyik részben, ami vagy bottle epizód, vagy clipshow stb...
-
Drenadar
Topikgazda
" Hatalmas csaták sok nagy, még több közepes és rengeteg kis méretű hajóval ( ez ugye biztos nem lesz, már elmagyarázott és teljesen érthető okokból, nem is baj, de attól még szívesen részt vennék ilyenben)"
pedig basszus, pont ezek a leghangulatosabbak... a nagy kolosszális űrcsaták... most tényleg nem tudnak egy normális netkódot készíteni, hogy ez megvalósuljon? :|
a legtöbb filmben sorozatban a nagy csaták amik igazán ütnek és nem azok mikor találkozik egy BSG hajó 2 olyan nyomoronc vadásszal....
-
KO2
aktív tag
Amit én szívesen látnék, ill várok ( függetlenül attól hogy ebből párról már lehet tudni hogy nem lesz) :
- Hatalmas csaták sok nagy, mégtöbb közepes és rengeteg kis méretű hajóval ( ez ugye biztos nem lesz, már elmagyarázott és teljesen érthető okokból, nem is baj, de attól még szívesen részt vennék ilyenben)
- Bonyolultabb hajóirányítás ( nem feltétlenül a manőverezésre ( de akár arra is) gondolok, hanem a több emberes irányításra ( tehát a lövegtornyokon kívül pl 3 ember kéne a normális üzemeléshez. Eztis megértem hogy ez miért nem lenne jó, és egytértek, de nekem akkor is tetszene)
- Kiegyenlítetlen csaták ( erős ellenfelek ahol nem feltétlenül az a kérdés ki nyer, hanem hogy meddig bírod)
- Sorsdöntő meglepetés események : egyszer csak a PU ban jön egy bejelentés hogy megtámadták az X rendszert, és a kimenetele attól függne hogy hány játékos gyűlik össze védeni, és hogy mikor érkeznek, hisz a támadás elkezdődik pl 20 percen belül, valamint az ütközet ideje alatt is beszálhatnak az akkor érkezők. Sikertelen védés esetén meg ellenséges rendszerré válna a hely (amit késöbb egy visszafoglalós event követhetne) , vagy akár a véglegesen megsemmisülne ! ( persze ez ritkán lenne).
-
CSiPet2
tag
Valszeg van első, hátsó, két oldalsó meg alsó és felső. Bár ez csak tipp, amit eddig biztosan megerősítettek már a dfm-es videókból hogy elsőt és hátsót tuti külön kezeli már a Hornet is.
Amúgy egyes hajótípusok is biztos máshogy fogják kezelni, pl valamelyik videóban elejtették, hogy a nagyobb hajóknak (Idris, Bengal) egy egy oldalon is több külön pajzsuk lesz.[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
Nem világos számomra, hogy a shield kérdést hogyan tervezik megvalósítani?
Irányspecifikus pajzsdarabok lesznek, és lehet, hogy hátulról lelövik, elől meg maxon marad, vagy csak egyetlen pajzs-érték lesz, ami felfogja a sebzést, amíg be nem gyűjti a maximumot, amit bír, és utána leesik mindenhonnan, és onnantól minden egyéb sebzés a hull károsodását fogja okozni?
Vagy minden találat hull károsodást is okoz, a pajzs csak csökkenti ezt az értéket, amíg bírja? (mondjuk 70% sebzés megy a pajzsra, 30% meg a hullra, amíg tart a pajzs?)[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Szőrös
veterán
válasz Viper26 #7972 üzenetére
Innét megnyitható.
Bár aki rendesen végigolvasta monthly reportot az úgyis megtalálta...https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Szőrös
veterán
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
KO2
aktív tag
"Good news for the web junkies: an update to the ship stats page is coming soon!"
Jéééj !
-
veterán
-
Diopapa
addikt
válasz Menthirist #7963 üzenetére
Lényeg, hogy sokan vannak, így van ember bejelentést bejelentő időpontokat bejelenteni.
Inside Cloud Imperium Games . Behind the Community. A Miss ausztárlopitekusszal, a mini Bennel meg a Pedómacival.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
addikt
válasz Menthirist #7961 üzenetére
ez sztem még csak az, hogy mikor akarják majd bejelenteni ezeknek a menetrendjét. (tudjátok, mint pl. mikor az apple bejelenti a rendezvényének az időpontját, ahol majd bejelentik a következű kütyüjüket.)
-
veterán
Elég sokan dolgoznak már rajta, végigolvasni is sok
" In addition, the production team is working on a Persistent Universe schedule and updating our ship schedule. Up next, we will be fleshing out the character schedules as well as the weapons and items schedule"
Erre azért sokan kíváncsiak lennénk
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Szőrös
veterán
Monthly Report: April 2014 . Jó hosszú lett.
-
Szőrös
veterán
-
addikt
válasz Neil Watts #7949 üzenetére
őt ajánlom, a paypal díja miatt egy kicsivel drágább lesz, mint az oldalon, de még így is olcsóbb, mint az Arena Comander pass és amellé még a további modulok pass-ét is meg kéne venni. tehát így jársz a legjobban, ha már beta előtt is szeretnél a játékkal játszani.
kb. 9500 Ft lesz össz-vissz. mivel a mai naptól már életben vannak az új trade szabályok, ezért már nem (igazán) tudok résztvenni az ilyen vásárlások lebonyolításában, de szívesen segítek, ha van kérdésed.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Malibutomi #7950 üzenetére
elég sokba lesz neki ha így 5USDként megveszi a modulokat
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Neil Watts #7949 üzenetére
Ja,kb. egy héttel lemaradtál az utolsó alpha slotról. Régebben ez a csomag volt a beugró. Ehhez viszont külön meg kell majd venni +5 USD-ért az arena commander passt a dogfight-hoz, meg majd a többit is sorra (az FPS harchoz stb), szóval csak akkor ugorj bele, ha esetleg nem találsz a redditen, vagy túl drágán.
[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Drenadar #7946 üzenetére
Vennie kell mellé még egy ilyet : arena commander pass
Ezzel hozzáfér a dogfighthoz, így 45$ összesen. -
veterán
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Neil Watts #7947 üzenetére
.tnm a te embered, vagy redditen lehet találni embereket akik eladják a saját packjukat.
hivatalosan már nem lehet alfa slotot venni.
legalábbis tudtommal. -
veterán
-
Drenadar
Topikgazda
dehogy tolja, csak odaültették egy fejlesztő gép elé hogy markoljon meg valami keményet... ha játszana akkor az a debil gamepad lenne a kezében....
(#7945) core2: NEEEE! nincs benne az alpha/beta hozzáférés... már sajnos csak játékosoktól tudsz venni olyan csomagot ami ezeket tartalmazza...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Jónapot uraim!
Jól látom, hogy földi haladndó számára - ha be akar tekinteni a játékba - akkor az AURORA MR PACKAGE éri meg a legjobban? Abban ha jól látom benne van/lesz minden, a komplett játékot is tartalmazni fogja.
Lehet hamarosan belépek a csapatba
Üdv. core2
-
Diopapa
addikt
Jah, meg ugye januárban pár hét múlva jön az adatbázissal összekötött weblap, ami által automatikusan frissülnek a ship spec. page-en az adatok. Ohwait...
-
addikt
válasz Diopapa #7932 üzenetére
és az org modul update-je, ami meg már hetek óta
mostanában már szóba se kerül, pedig az a csapat nem is fejleszt DFM-et, legalábbis remélem, hogy honlapfejlesztők nem fejlesztenek backend-et[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
-
Diopapa
addikt
WM hangar... Az új "stúdió" nagyon gáz. Visszhangzik, béna a megvilágítás, unalmas a "díszlet". Az elején egy érdektelen bemutató arról, hogy Ben Lesnick hogyan szervez maga alá a fórum kordában tartására embereket. Komolyan kell 3-4 egymásnak alá/fölé rendelt beosztott oda? o.O Volt először a nagy szakállas marha, majd jött mellé a törpe, majd most alá egy pedofil kinézetű fazon. A kérdések meg... Nem értem, unalomig ismert infókra kérdeznek rá újra és újra, ebből áll a 10FTCM és a WM hangar is már.. A DFM egy (szintén többször megkérdezett) kérdés kapcsán került szóba, hangár update-ről pedig semmi.
youtube comment: "Even more pointless filler..." Egyetértek. Voltak durvábbak is, de valahogy folyton eltűnnek. Most már lehet tudni minek annyi "Community manager" meg "assistant"
[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
A bemutató óta én sem nagyon jelentem meg itt a fórumon, bár a téma továbbra is érdekel.
Egy dolog viszont biztos: az, hogy a bemutatót követő napokban is jelentek meg interjúk, meg láthattuk normálisabban bemutatni az eddig elért állapotokat, valahogy engem megnyugtatott. Megszűnt az a konstans izgalom, hogy mikor jön már, helyette egy olyan érzés lett úrrá rajta, hogy qrvalassan, de atombiztosan halad. Nincs rajtuk nyomás, a pénz már a zsebükben...élményből csinálják, legalább is CR jóllakott-óvodás fejét elnézve ez neki egy belső kényszer. Feelingből nyomja, úgy tűnik, nem pedig agyontervezetten-kőbevésetten.
Lehet vannak hibák a kommunikációban...lehet vannak félreértések a különböző forrásokból és eltérő időkből származó információk között, lehet, hogy tényleg várni kell még, mielőtt az egységsugarú userek is beléphetnek bármelyik teszt-fázisba, de valahogy engem már nem izgat. Megvettem a legalapabb hajót, amihez még jár teszt-slot. Nem költöttem többet, mint a szükséges minimum, hogy a kezdeti fázis elején-közepén-végén legyen lehetőségem ismerkedni a programmal. Lehet, hogy nem az elsők között fogok bejutni, de amint ez elindult, utána többé-kevésbé lesz egy konstans játék, ami első ránézésre hosszú-hosszú ideig le fog kötni engem is és a gyerekeket is. Is valamiért úgy érzem, hogy még ha sokminden ki is marad belőle, bőven megfelel az igényeimnek.Addig meg megnézem a Yt-n a commercialokat 600ezredjére is, és magamban szidom az összesjóédesanyjukat, hogy azokból sem voltak képesek újabbakat csinálni.
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
ng0ofy
KORREKTOR
Ne vitazzatok, mindenkinek igaza van.
A baj az, hogy a hivatalos kommunikációt figyelve az alábbi állapítható meg:
A Star Citizent több lépcsőfok előzi meg. A hangar modul az első. A következő az Aréna commander lesz, aztán ennek a második része, majd fps lovolde, majd squadron 42 végül SC univerzum --- Alpha. Az utolsó 15 hozzászólást ennek fényében olvasva és értelmezve nem bánthatunk senkit, csak nagyon szomorúak lehetünk. -
veterán
-
addikt
válasz Menthirist #7927 üzenetére
nem is lehet ilyen adat. beengednek először X-et, ha nincsen hiba, akkor mégegyszer X-et akár egy órán belül is, stb. de ha 234ezredik belépőnel jön valami skálázódási hiba, akkor a következő X-et lehet hetekig nem engedik majd be.
itt nem egy tervet hajtanak majd végre, hanem kísérleteznek lényegében.
-
veterán
Szerintem várjuk meg, milyen tempóban engedik rá az embereket a szerverekre, aztán ráérünk dühösnek lenni ha lesz miért. Nem rémlik hogy azt mondták volna, minden egyes bekerülési hullám között x hónap fog eltelni. Sőt konkrétan nem rémlik hogy olvastam volna bármit is a "ráengedési tempóról". Az hogy nem egyszerre (1 nap alatt) engedik rá mind a 450k embert egy nagyobb méretekben nem tesztelt infrastruktúrára, az szerintem érthető, de korán sem jelenti azt szerintem, hogy ne lehetne akár az is az eset, hogy mondjuk 1 hét alatt engedik rá az összes embert.
Vagy van valakinek annál pontosabb infója, hogy mennyi a "nem egyszerre"?
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
Nincs mit érteni, én alapvető korrektségről beszélek. Mondom ezt úgy, hogy az októberi csatlakozással valószínűleg nem lenne esélyem DFM-ezni a saját magam által felvázolt rendszerben, de korrektebb lenne szvsz. Mondjuk jelenleg nem tudjuk mi alapján válogatják az embereket, ha csatlakozási idő szerint, akkor nem szóltam.
-
addikt
válasz Diopapa #7924 üzenetére
bocsi, de Te nem érted. akár 3 évig is lehet alpha fázis és azalatt több szerver lesz végül, mint eredetileg tervezték (ténylegesen lesznek már alpha alatt is szerverek Európában). de az, hogy ezeket a szervereket egyszerre nyitnák meg, sosem volt stretch goal, vagy igéret (igaz eddig az ellenkezőjét se mondták, tehát nem csoda, hogy mindenki azt hitte).
igazából az történt, hogy alpha néven emlegetik az egészet, miközben az alpha fázis igazából két részből áll, és az első fele az, ami igazán alpha lenne máshol, mi pedig a második felére rendelkezünk csak biztos hellyel. játék a szavakkal...
-
Diopapa
addikt
Nem érted. Van 400k backer most mondjuk. ennek megy pl. 10%-a első körben. (40k) Amikor teljesült a 25m-es szerverbővítős goal akkor vajon mennyi volt? 100k? Ha akkor nem bővítik az alfa slotokat, csak a szerverre költik azt az 1m-et, akkor most majdnem mindenki beleférne, vagy beleférne mondjuk a 60-80%-a. Magyarul bejött plusz 1m és lecsökkent az bekerülési arány. Hurrá.
Másképp fogalmazva akkor bővítsék az alfa slotokat, ha a régi backereknek biztosított első körben alfa hozzáférés.
[ Szerkesztve ]
-
vagabor
aktív tag
válasz Diopapa #7919 üzenetére
Majd ha kész lesz a játék úgy 2016-ban, majd menjünk végig az összes funding goal-on és csodálkozzunk szépen el szépen hogy hány százaléka teljesült. Azokat amúgy nem a marketinges csaj irogatja? Biztos félrerakták azt a misit hogy majd abból megyünk át Európába
ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz
-
Szőrös
veterán
válasz Diopapa #7921 üzenetére
Azt honnét tudod hogy nem külön régiós backendek lesznek ?
Erről van info ?
Azt tudom hogy nem egyszerre engedik be a népet de azt nem mondták hogy csak a us backend megy majd először.
Vagy igen ?[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
Mit honnét tudok hogy hogy' lesz? Elmondták, hogy nem egyszerre engedik rá a népeket. Most ha hozzáolvasod a 25m-es goalt, ahol azt mondták, hogy tök jó, plusz alfa slotokat tudunk nyitni, mert szerverparkot építünk a pénzből az EU-ban pl. Most itt van a 400k+ user és nem engedik rá egyszerre. Most hülyének néznek vagy hülye vagyok?
-
Szőrös
veterán
-
Diopapa
addikt
válasz Malachi #7918 üzenetére
Igen, jól tudod, nem egyszerre indul. Csak azt írom, hogy ez meg a 25m goal volt. Szóval érted. Kapják be. Háborogni fognak az emberek és igazuk lesz.
-
Diopapa
addikt
válasz Malachi #7916 üzenetére
Akkor ennek sok értelme volt:
"Enhanced Alpha – We will use additional funding to build a wider alpha test than we had originally intended for the first phase of Star Citizen’s launch. The initial plan was to first launch servers in North America and then expand to areas such as Europe and Australia to decrease latency in these areas, perfecting the game as we improve the experience around the world. This funding will allow us to invest in a wider infrastructure for our early testing, spinning up remote servers earlier. Hitting this goal will also allow us to increase the number of remaining alpha slots. Extra alpha slots not only means more Star Citizens will travel the ‘verse at launch, but that we will receive more feedback and more stress testing. This in turn will allow us to better balance and enhance the Star Citizen experience!"
-
Jack@l
veterán
Ezt mondta a PAX-on is
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
vagabor
aktív tag
És mikor fogja pontosan tudni? Amikor már csak 2 nap lesz a felhasználók elé rakható verzió elkészültéig? Ha azt mondja hogy 2-3hét akkor örülhetünk ha május végére megkapjuk. Max pozitivan csalódunk.
ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz
-
KO2
aktív tag
Nah, CR szerint 2-3 hét még a DFM.
-
szentvik
tag
válasz Menthirist #7911 üzenetére
Az emgem is átvert
Az ALIEN azért ALIEN mert a Földön nem ALIEN...
-
veterán
a new patch-nél is már elkezdtem örülni, de láttam hogy csak ruhára varrható emblémákról volt szó
-
addikt
válasz Menthirist #7904 üzenetére
honlapon lévő my hangar-ra gondoltam, nem is mernék reménykedni benne, hogy magában a hangár modulban megjelenne valamelyik is. majd talán októberben
-
veterán
-
szentvik
tag
válasz Menthirist #7907 üzenetére
Hát ha az lenne goal, akkor hipp-hopp összegyűlne a pénz, és megint nem lenne elég idejük elkészíteni addig
Az ALIEN azért ALIEN mert a Földön nem ALIEN...
-
veterán
válasz Malachi #7905 üzenetére
csak még 5 dolcsiért elolvashatod CR új üzenetét
viccet félretéve én a köv utáni stretch goal-t várom. remélem az lesz hogy isten bizony kiadjuk a dfm-et
@Diopapa: jogos
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz Menthirist #7904 üzenetére
"a törcsit gondoltam bedobják hamarabb, az nem nagy valami "
Kicsit reméltem, hogy nem dobják be a törülközőt...
-
Malachi
addikt
na akkor elolvasom az új sikerüzit, és hogy mi vagyunk a világ legjobb támogatói. (csak toljuk még a dollááárt!!!)
-
veterán
-
addikt
közben átfordultunk a 43 millión , mert a DFM megjelenése felpörgette az eladásokat!
...de még mindig nincs se mobiglass, se törcsi a hangáramban...
akartok addig szívni?
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
"CR-nak megvan a szaktudása és ahol ő őrzi a "clear vision-t", mindenhol máshol viszont káros."
Ahhoz képest elég sok kérdésre nem tud válaszolni, itt főleg játékmechanikai dolgokra gondolok, több félmondatából az tűnik elő, hogy a főbb csapásirányt meghatározza, de a részletekbe nem folyik bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest