Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
asszem valamit nagyon elcseszhettem, de nem értettem egy questet. 3e pénzt fizetett volna, odamegyek egy helyre, laborban ágyról felveszek egy kb kólás doboz méretű cuccot, ugrás, majd "drop off". de amit írt, az egy kormányzati épület belseje, bejáratot nem találtam, cserébe 2 szintet rontottam a security score-omon, annyit röpködtem kormányzati épületz felett.
biztos ti csináltátok már, ez az első ilyen "vedd fel és vidd el valahova" quest. neten nem találtam leírást, hogy pontosan hol és mit kéne csinálnom azzal az itemmel. a dómba meg nem tudok bejutni, coom-linken nem állnak szóba velem.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5300 üzleti laptop BAZÁR - ÁFÁS számlával!
- Intel Core I3 9100F Eladó!
- EXCLUSIVE AJÁNLAT! Dobozos új HP Omen 17 /Ryzen 9-8945HS/32GB/512SSD/RTX 4060 8 GB/144Hz/
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest