Új hozzászólás Aktív témák

  • Betonkakika

    csendes újonc

    Teljesen félre értetek a negatív kritikámmal.

    Attól még, hogy idegesítő tényezők vannak benne még mindig eltudok lennie vele.
    Csak a kisebb hibák kitudnak készíteni, de ugyan ne védjük már meg a gagyi gyűjtögetős küldetéseket ahol nagy mennyiségű cuccot kell cipelni valakinek... AZOK a kimerítő dolgok.
    Ha meg már Doom, akkor inkább közelebb áll hozzá a sok kis golyófogók miatt főleg amikor 20+ zombit spawnol rád a játék és megpróbálsz agyaggalamb lövészetet csinálni a lassúságuk miatt. (és nem, nem játszottam az új Doom-al mert unalmasnak tartom)

    Közben tovább haladtam este és végre találtam magamnak jó fegyvert ami mi más lenne mint egy gagyi fejsze.
    Szerintem a készítők nagyon a töltény spórolásra apelláltak, mert ezzel majdnem minden egy ütés persze közel kell menni de az is mindegy mert 100%+ az ütés, karmolás védelmem:P, alig sebeznek a mutánsok már jó ideje.

    Az angol fordítás meg még mindig gyengusz, ja érthetőnek lehet mondani de azért még mindig távol van egy rendesen megírt szöveghez képest... illúzióromboló amikor megtörik amit olvasol mert a fordítás kicsit nem sikerült.
    Meg miféle 3as paccs fordítás? Mármint az achillesdave foridtása? Az 1.03? Az se mai szülemény.

    Nem innen töltöttem le, fent van minden itt: https://gist.github.com/v1ld/786a2b61296273dac2fe5aeba858b1a7 .

    A collector videókat kitudnám egészíteni ezzel a csatornával, sőt fent vannak küldetés teljesítések is (full orosz az egész): https://www.youtube.com/channel/UCGrx6oTA2--tgPVY5i1y21w/featured
    A collectoros helyek megmutatásához csak erre kell a csatornán keresni: Тайник Коллекционера

Új hozzászólás Aktív témák