Új hozzászólás Aktív témák

  • Laca19 (a)

    aktív tag

    válasz #80977664 #6129 üzenetére

    Ha már ennyire belemegyünk, akkor azért 1-2 dolgot nem értek:
    Miért soundbart akarsz venni ha "EREDETIBEN" akarod hallani a filmeket? Még normális sztereo tered sem lesz. Nem, nem vagyok a sb ellen, de itt kicsit ellentmondást érzek. Ha Atmost, és hasonlókat akarsz, ahhoz rendes távolságok kellenek, amit nem tudsz elérni, mivel a sb "első rúdja" egybe van építve. Attól, hogy megszólaltatja azokat a hangokat, az kb. semmit nem ér. Hátulról-felülről akarsz hangokat hallani, miközben nincs rendes sztereod....ok mindenki azt vesz amit akar, csak ez számomra érthetetlen. Én pl. ezért nem vettem 5.1-es sb-t, nem láttam értelmét, hogy miközben hátulról kapom rendesen a hangokat, elölről nincs meg a sztereom. Számomra kell a minimum 2m távolság a bal-jobb között. Milyen hosszú is egy sb? Max 1.2m? Ennyi...

    A másik dolog, amit úgy érzek, hogy keversz(de lehet félreértem az utolsó 3 sorodat): attól, hogy lejátszik HD hangot, Atmost, Flac formátumokat, ilyen alacsony szinten nem fog jobban szólni. Ahhoz sokkal drágább rendszer kellene, hogy kihalld a különbséget. Dekódolja a formátumot, de mindössze erről van szó.
    Pl. egy mai 50 ezres sb ami ismeri a FLAC formátumot, az a FLAC-től nem fog jobban szólni, mint az én 5 éves 300 ezer Ft-os de "csak" MP3-at tudó szettem.

    Csak azért írtam le ezeket, mert nagyon rákattantál ezekre a formátumokra, én szerintem nem ezek határozzák meg, hogy mennyire szól jól egy termék.

    http://www.diesel.com

Új hozzászólás Aktív témák