-
GAMEPOD.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
Marvel Studios' Ms. Marvel - Exclusive First Look | Disney+
Marvel Studios' She Hulk - Exclusive First Look | Disney+
Marvel Studios' Moon Knight - Exclusive First Look | Disney+
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
F34R
nagyúr
válasz headhunter86 #58887 üzenetére
Pl ez a Stargirl, mar mar Flash es Supergirl formedvenyekbe torkollik. abszolut meh kategoria. es sajnos ilyen tini sorozatok, mert oket lehet megfogni a legjobban.
-
Mik76
senior tag
"Hígul fel a dolog"
Na most hogy ez jo vagy rossz, mindossze nezopont kerdese...
http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
PhilBrick
őstag
válasz grizlisandor #58883 üzenetére
A Hell's Kitchen sztorikat a Netflix csinálta. Vettek hozzá licenszet. A A Disney-n nem fog megjelenni.
-
k-adi
nagyúr
teljesen igazad van, én is félek a hígulástól, lehet (sőt..) már most is látszik
-
headhunter86
senior tag
válasz gyuromoj #58878 üzenetére
Soha se fognak besokallni az emberek ezektől a Marvel cuccoktól? Fejik azt a szerencsétlen tehenet... Akármerre megy az ember ezek jönnek szembe.
Mennek az egymásra utalások, persze majd nézzem mindet hogy értsem miről is van szó.
Nem tudom kinek van ennyi ideje ezekre, de az tényleg idegesítő kicsit, hogy nézned kell egy csomót ha képben akarsz lenni. Egymást szopkodják fel. Van egy két minőségi, de mostanában egyre több olyanba is futni, ami már nem ugorja meg azt a bizonyos mércét, és szerintem egyre több lesz. Hígul fel a dolog.
Kicsit azért is van ez a kirohanás nálam, mert ez a sok Marvel sorozat elvesz csomó más projektről időt, mert akik ezeken dolgoznak csinálhatnának más nem Marveles cuccokat is az én szórakoztatásomra.[ Szerkesztve ]
-
Janaboy
Topikgazda
Nekem nincs bajom annyira a Foundationnel, csak nem értem amit látok.
Janaboy
-
k-adi
nagyúr
Narcos: Mexikó
season 3 finaleNa ez is lement, sok akció volt, de volt jó pár időhúzó jelenet is így kicsit vegyes érzéseim vannak az évaddal kapcsolatban. Összességébe véve a 3 évados sorozat remek folytatása a sima Narcos-nak, a stílus és a várt minőség megmarad végig.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
gyuromoj
veterán
-
Pitterix
őstag
Nem mondanám, hogy rossz lett volna a 2. évad, de rengeteg idegesítő hülyeséget raktak bele.
Nem képesek egymásra odafigyelni, holott tudják, hogy a kiskölök sem hülye. Az biztos, hogy végig lekötött, jöhet a 3. évad. De hogy pont az a kelebóla színész lesz a főgané a 3. évadban. "Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
veterán
Végignéztem a Money Heist sorozatot, már amennnyi eddig kijött belőle.
Az első kettő évad kiváló volt, és látni lehetett, hogy ezt idáig tervezték, onnantól pedig csak összedobtak valamit, de az már nem annyira átgondolt.
Olyan hibák vannak benne, hogy
Arturítónak az egyik szeme teljesen be lett zúzva, majd a következő részben semmi baja (nem telt el 24 óra sem). Utca lövöldözésnél a háttérben simán sétál egy ember, mintha semmi sem történne. Gránát robbanása után ég a beton (WTF?). Monica lelövi Arturítót (személy szerint az első lövésnél sem kellett volna segíteni neki), majd újraéleszti... Oké, ez utóbbi lehet nem hiba, de azért fura volt. Összességében nagyon tetszett a sorozat, részemről 8/10
Wi-Fi okoscuccok, utolsó darabok ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wi-fi_okoseszkozok_mozgaserzekelo_okosrele_ok/hsz_1-50.html
-
gyuromoj
veterán
Videó és képanyag érkezett az Obi-Wan Kenobi sorozathoz, amelyek erősen utalnak a sokak által várt nagy visszavágóra [link]
-
abrtom87
tag
Dexter 9. Évad
[spoiler]Kb mint egy gyengébb régi évad. A Harry-Debra csere hatalmas baklövés, a Debrát játszó színésznö volt a régebbi évadok mélypontja és az ö kettejük kapcsolatának hiteltelen kibontása tette tönkre a sorozatot. Visszajöhetett volna inkább James Remar. Hiányoznak a mellékszereplök is, egy kicsit one man show az egész az elsö rész alapján. A rendörkapitány/szeretö csajból látszott valami karakter, de nincs vicces sidekick (Masuka), stb. A Harrison vonal is tévútnak tünik, legalábbis túl hamar dobták be felépítés nélkül. Végig olyan érzésem volt, hogy egy ütös, villantós trailer érdekében forgatott valamit nézek. Csomó sehova se vezetö “ja nem is, poén volt” jelenet, amit trailerben el lehet sütni, hogy na majd figyeljetek mekkora dolog fog történni. Aztán semmi. Azt hirdették, hogy ez egy új sorozat, remake-szerüség, de ez hazugság volt, egyértelmü folytatás lett.
[/spoiler][ Módosította: Intruder2k5 ]
-
Maxxy10
addikt
Ragnarok 3. évad berendelve. És ezzel kaszálva is a sorozat.
-
radi8tor
MODERÁTOR
The Shrink Next Door — First Look | Apple TV+
Premier november 12.⭐ Stella
-
nitro16
senior tag
The Wheel Of Time November 19-n jön.
-
gyuromoj
veterán
-
dokee78
félisten
Szemezek a Godless sorozattal.
Van benne azért akció is vagy csak dráma?
-
bobalazs
nagyúr
Vigilről írok megint. Annak ajánlom aki szereti a kémes, nyomozós témájú sorikat pl.Condor, Jack Ryan, Deep State, stb.
Összesen hat rész, kb egy órásak, hamar lement. .Végig lekötött, minden részben folyamatosan fejlődött a szál, a végkifejlet, a végére jó a befejezés. -
k-adi
nagyúr
American Crime Story
season 3 finaleEddigiekhez képest ez volt a leggyengébb évad, a vége felé már konkrétan untam annyira elhúzták a dolgokat... ez 5-6 epizódba bőven belefért volna... úgyhogy részemről ez most csalódás.
-
Bad Pritt
félisten
Hát lehet, nem tudom. Nekem ezek pont annyira voltak fontosak, hogy elgondolkodjak rajtuk, de ne akarjam őket teljesen kifejtve látni.
Aztán lehet csak a vége miatti keserűség miatt gondolom ezt, mert ennyire gagyi befejezést rég láttam egy évadhoz.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott a Search Party. A már berendelt 5. évad lesz az utolsó.
-
addikt
Majd jöhetnek 2 rész után a Yellowstone 4. Évad vélemények:) szívesen olvasnám, mert bár a 3. Évad kicsit szájhúzós lett, de az első 2 vitt mindent nálam.
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
dokee78
félisten
Melyik az az új dél koreai horror szerű netflix sorozat amiben valami démon szerű lények jönnek el az emberekért?
-
Komplikato
veterán
Locke & Key S2
Kissé lassan, nyögvenyelősen indúlt, a közepe meg eléggé ellaposodott, de aztán magára talált annyira, hogy most várhassam a következő szezont."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
-
paatrick
őstag
Sajnos Amerikában semmi. Pont ezért van náluk számtalan jól induló sorozat amit elnyújtanak folyamatosan esik a színvonal, majd a stúdió kitalálja hogy akkor kasza, és vagy kap egy nyomi lezárást vagy csak úgy marad azt kész.
Korábban már beszéltük hogy ez arra vezethető vissza hogy nincs koncepció, egy terv hogy honnan jussunk el hova, hanem csak az a motiváció hogy ha lesz pénz akkor majd kitalálunk valamit a következő évadra.
Most fejből mondom, Westworld - 1. évad szinte tökéletes, 3. évadról meg szót se ejtsünk mi lett belőle, Hősök - emlékszik még valaki rá egyáltalán?, The Walking Dead, és biztos mindenki tudja sorolni.Japánban pl sokszor csak 1 évadra terveznek, elmesélnek egy történetet és kész. Hiába lehetne folytatni meg 100 féle melléktörténetet beleszőni nem teszik. Ugyanez Dél-Korea is.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
-
aldebaran
őstag
Tudnátok olyan krimi sorozatot ajánlani, ahol egy rész egy eset?
Ezek nagyon jók:
Hawaii-Five0
CSI-ok
Lucifer
Fekete lista
Halálos fegyver
Skorpió
Person of interest
White colar
Blindspot... stb.Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
Bad Pritt
félisten
-
headhunter86
senior tag
Befejeztem az első három részt. Mint korábban írtam sose loloztam. A nélkül is 100%-ig élvezhető.
Így a három rész után azt kell mondjam, hogy nagyon, nagyon ajánlott. Olyan tónusváltás megy végbe a három rész alatt. Utolsó 20 percben pislogni nem mertem, olyan feszült képsorokat kaptunk.
Nincs elkomolytalankodva a sztori, pedig első rész után féltem, hogy esetleg kicsit gyerekes lesz, de pont az ellenkezője: drámai, sötét már-már.
A központi konfliktusszálat megkaptuk a harmadik rész végére. Kicsit belenéztem a játék videóiba és lesz itt karakterfejlődés változás rendesen, már csak a küllemük alapján is.
Nézzétek meg, mert szerintem rohadt jó cucc, aki kicsit is szereti az ilyen fajta minőségi animációt és a steampunk világot. A világról amúgy sok minden még nem derült ki, de gondolom majd idővel kapjuk az infómorzsákat.(Én még amúgy a trailert se láttam előtte, de szerintem így még jobban ütött. Egy ismerős mondta csak, hogy nézzem mert jó. Amúgy nagyon sok olyan jelenet van a trailerben ami még nem is volt, szerintem túl sokat mutat.)
[ Szerkesztve ]
-
Mik76
senior tag
válasz RetepNyaraB #58839 üzenetére
Egy az egybe folytatasra van megirva az elso szezon.
Na jo, akkor
Squid GameUgyan az elso epizod utan felre toltuk, en vegul befejeztem par nap alatt. Alapvetoen jo, akik meg nem lattak sok koreai vagy japan filmet, akar ujszerunek is erezhetik. Kiemelkedonek azert nem mondanam.
Valoszinuleg megnezem majd a folytatast is, de nem lesz elso napos bindzsizes.
7/10http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
törölt tag
válasz RetepNyaraB #58839 üzenetére
Nem láttam a Squid Game-et még, de úgy hallottam benne van a folytatás lehetősége.
-
Maxxy10
addikt
Star Trek: Prodigy 2. évad berendelve.
-
headhunter86
senior tag
-
paatrick
őstag
Jajj most ez lesz az új trend?
Hollywood is alig tud értelmes új filmet produkálni, csinálja a remaket, az értelmetlen folytatásokat, erre már a sorozatoknál is ez kell?
Kiábrándító.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Squid Game 2. évad berendelve."
Live-Die-Respawn
-
RetepNyaraB
veterán
válasz headhunter86 #58821 üzenetére
Jó volt az Arcane pilot valóban. Semmi különös, de jól mesél és jól időzít. Ráadásul képileg is szép. Kifejezetten érdekel a folytatás.
A lore a játékból jön nyilván, megy marha rég, volt ideje felépülni. Többet én se tudok.
De mindig az az érdekes, hogyan nyúlnak egy háttérsztorihoz. Lehet siralmasan, lásd a rém gagyi WoW film, meg lehet ügyesen. Reméljük ez hű marad a felütéshez, mert az rendben van."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
volandy
senior tag
válasz grizlisandor #58827 üzenetére
Sorozatbarát. Nem 100%-s, de most rögtön és mi a vége tudni akarom mert megőrülök! Arra jó!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Netflix-re készül a Yu-Yu-Hakusho live action sorozat
Egyelőre félek tőle, mert az első szezon nem tetszett annyira, a Three Kings Saga volt nekem a legjobb.
Live-Die-Respawn
-
radi8tor
MODERÁTOR
Meghalt Dean Stockwell színész
Stockwell leghíresebb szerepe talán a Quantum Leap – Az időutazó című tévésorozatban volt Scott Bakula mellett. Ezért négy Emmy-díjra jelölték.
⭐ Stella
-
grizlisandor
veterán
-
Piszmaty76
aktív tag
válasz bandras0226 #58817 üzenetére
Nekem nagyon bejött ez a sorozat!
Thermaltake Overseer RX-1, Seasonic Prime 750W Titanium, ASUS C8H X570 wifi, R9 5900X, Thermalright Peerless Assassin SE, G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z RGB, Sapphire 7900XTX Nitro+, Samsung 960 pro NVME gen3. 256GB/Kingston KC3000 NVME gen4. 2TB, LG QNED863QA 55" (HDMI 2.1)
-
volandy
senior tag
válasz grizlisandor #58719 üzenetére
Vigil sorozat!
Tényleg jó!! Le a kalappal! nem írok semmit róla, mert van, akinek be van tárazva! Annyira jó sorozat,hogy a végét, hát nem is tudom, lezárták, de akkor is durranhatott volna nagyobbat is! -
Enzolord
addikt
Sziasztok. Tudnátok inváziós sci-fi sorozatokat ajánlani? Olyat, mint az invázió, vagy a La Brea. Volt az egyik vészhelyetes dokinak is egy ilyen sorozata.
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
attiati
veterán
válasz headhunter86 #58818 üzenetére
ízlések és pofonok nem tudom hogyan néztem végig egy részt is
Érdekes, hogy hasonló a forma, mint a Nagy Katalin esetén, de mégse jön át.
Valahogy sok így együtt a humor + western + katolikus elvek + rabszolgaság.
Túl nagy a kontraszt.
Plusz rengeteget kell olvasni (a sok süketdumát ), akcentus van bőven.Vagy a második részben nagyot fordul a világ és érdemes folytatni?
-
headhunter86
senior tag
Arcane
League of Legends játék alapján készült animációs sorozat, kb. ennyit tudok róla. Meg hogy az első rész nagyon betalált nálam.
Viszont érdekelne egy kis háttérinfó. a LoL ugye egy moba, amiben vannak hősök. PvP játék és mellé van egy rakás AI is. A két csapat harcol. Meg milliók játszák, óriási lóvék, láttam pár szép animációs filmet belőle, amikből évente jön egy talán a VB-re, mert az is van belőle, lol
Van ennek bármiféle lore-ja? Vagy honnan jön az Arcane sztorija? Vagy csak volt egy rakat hős és gyártottak nekik sztorit? Valaki világosítson fel pls. -
bobalazs
nagyúr
Yellowstone új évad ma.
-
headhunter86
senior tag
The Good Lord Bird (két rész után)
Ez 2020-as sorozat? Hogy mentem én el ez mellett eddig?
Ezek a poénok, csak fogom a fejem. A második rész után kerestem rá, hogy ki játssza Brown-t, annyira jól sikerült a makeup-ja hogy fel se tűnt, hogy Ethan Hawke az .
Oltári a figura benne.
Itt ajánlotta valaki nemrég, megyek is nézem tovább annyira király. -
classic B
senior tag
Sziasztok!
Ajánljatok már légyszi jófajta dráma, krimi, thriller, vígjáték sorozatot Netflixről.
Ezeket láttam eddig: Dark, Gesztenyeember, Squid Game, Te, Clickbait, Elite, A nagy pénzrablás, Szexoktatás, Ártatlan, A Hill ház szelleme, A korona (+ amit elfelejtettem megemíteni )
Drog, wallstreet téma nem igazán köt le, animáció csak akkor, ha nagyon jó (mint pl. love death and robots). Köszi. -
F34R
nagyúr
válasz Komplikato #58808 üzenetére
Arcane-re irtam azt a hsz-t. A Dexter kizarolagosan csak Showtime megy. meg khhmmm
-
Komplikato
veterán
Rákeresve hivatalos oldalak szerint csak és kizárólag a Showtime streaming alkalmazásban lehetvelérni, utalást se találtam a Netflixre. Tehát honnan ez az infó? Van olyan screenshot, ahol látható ez?
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
F34R
nagyúr
válasz Aventador91 #58800 üzenetére
netflix, meg khmmm p2p
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Aventador91
őstag
válasz Komplikato #58803 üzenetére
dexterről van szó.
-
Komplikato
veterán
válasz Aventador91 #58802 üzenetére
Elindítva a klienst nálam kapásból azzal jött be. Nem lehet, hogy magyarra van állítva neked?
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Aventador91
őstag
válasz Komplikato #58801 üzenetére
ott nem látom
-
Komplikato
veterán
válasz Aventador91 #58800 üzenetére
Netflix
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SONY LCD és LED TV-k
- Politika
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook