Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• k850

addikt

Érdekes hozzáállás a két utolsó posztban.
    Nem vitát jöttem szítani, csak a tapasztalatok miatt úgy gondolom, hogy elmondom a saját tapasztalataimat.
    Mindig Sony telefonjaim voltak, Nokia 3310 után Sony Ericsson T310-el kezdődött a szerelem. Mikor szétvált a két cég, akkor maradtam a Sony márkánál. Itthon Sony TV van, Sony fülleseim, Sony party box stb.
    Az utolsó két telóm márkától Sony Xperia 1, ebből kettő is van itthon, mind a kettő üzemképes, használjuk is. Mivel a szolgáltatók kihátráltak a márkától, nem tudtam részletre többet ilyen készüléket venni.
    Ezért úgy döntöttem, hogy veszek egy Samsung S23 U telól, mindig utáltam a Samsungot. Nem tudom miért, de ez volt.
    Pár hétig nagyon furcsa volt az érzés, mindent az Xperia 1-hez mértem. Egyszerűen hiányzott a megszokott Sony menü, forma, tudás.
    Ami nagyon hiányzik az a SD micro kártya, ill. az időzíthető töltés.
    Más területen szép lassan elfogadtam ill. megtanultam, hogyan kell személyre szabni a Samsung telefonokat.
    A Nova luncher nagyon sokat segített, habár a Sony telón is ezt használtam évekig.
    Szép lassan rájöttem, hogy egy elvakult Sony fanatikus vagyok, vagy voltam. Nincs semmi baj a Samsung csúcs készülékeivel, most már ki merem jelenteni, hogy nem véletlenül válasszák többen ezt a márkát. Jobb ill. sokkal több lehetőség van a készülékeiben. Nem akarok részletekben belemenni, de egy két perces használat után nem lehet véleményt mondani egy márkáról. Másfél év után, kimerem jelenteni, hogy nagyobb tudású és megbízhatóbb készülék az S23U telefonom, mint bármelyik eddigi Sony készülékem.
    Nem fog tetszeni itt ez a poszt legtöbb embernek, de úgy éreztem, hogy leírom, hogy mennyire el tudja vakítani a márka fanatizmus az ember itélőképességét.
    Ettől függetlenül nagyon szeretem a Sony márkát, de már tudom, hogy vannak jobb készülék gyártók a piacon.
    😁

-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.

• k850

addikt

válasz Xaels #714 üzenetére

Köszönöm.

-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.

• k850

addikt

válasz Xaels #710 üzenetére

Szia!
    Azt szeretném tudni, hogy a Yettelnél forgalmazott készülék az szolgáltató független?

Új hozzászólás Aktív témák