Hirdetés
- PlayStation 5
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Baldur's Gate 3
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- Elden Ring
- Last Epoch
-
GAMEPOD
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Igen, fotós népbetegség, én a kiadásra szánt összegtől függően 1-30 nap közti ülepedési időt adok magamnak, természetesen ilyen kaliberű fotós cuccoknál már 30 napot. Ez baromi sokszor mentett meg felesleges cuccok vásárlásától, a gond az amikor pl. 30 nap után is piszkál.
Régen volt még egy szabályom, amit viszont viszonylag ritkán tudok betartani. Amiről egy percet is hezitálsz kell-e neked az nem kell. 2 éve elektromos bringával voltam így, mert nem kis tételt jelentett, azonban azóta sem bánom egy percig sem hogy megvettem végül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Építő/felújító topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kuponkunyeráló
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest