Hirdetés
- PlayStation 5
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Baldur's Gate 3
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- Elden Ring
- Last Epoch
-
GAMEPOD
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Jó ideje hánykolódom hogy mire cserélném le az A7RV-t, már majdnem rendeltem egy GFX100RF-t, még van egy Sigma BF előrendelésem.
Egyszerűen annak ellenére hogy nincs szükségem a gép tudására (mégis élvezem azt), és már végletekig ráuntam A7 szériára, minden túlzott kompromisszum. Itt van előttem a váz a 35GM-el, kicsit nagy, kicsit nehéz, már unalmas, de a franc vinné el hogy ezzel a kombóval kvázi mindent meg tudok csinálni kompromisszumok nélkül, tájfotózástól gyerekek kergetésén át kifogástalan minőségben.
Azt hiszem valahogy túl lépek ezen az unom a vázat dolgon, csak még nem tudom mi viszi el ezt a késztetést. Pár hete vettem a 50GM árából megint egy GR3-at, az egész jól elveszi ezt a váltás igényem, nagyon tudom élvezni ezt a kis gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Építő/felújító topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kuponkunyeráló
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest