Hirdetés
-
GAMEPOD
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Charliehun15
csendes tag
Köszönöm Szépen a válaszokat !
Itt még kapható w828b/w829b tv-k :
https://www.sonycenter.hu/kifuto-termekekhttp://www.euronics.hu/son_kdl50w828bbae2-p39256.html
Vagy ezek már a kiselejtezett , újracsomagoltak lehetnek ? Az input lag miatt is választottam volna ezt a tavalyi modell-t , mert az idei Sony-tvnek nincsnek olyan jó eredményei.
Az idei Sony modelleknek nem rosszabbak a képminősége mint a tavalyiaknak ? Csak mert az idei teszteket olvasva nincsenek elszállva mint tavalyiaktól !
Azt gondoltam , hogy itt ebben a topicban nem fog senki ajánlani Samsung-ot ! Csak olyan nehéz választani a sok termékpaletta miatt, és még a marketing is eléggé befolyásolja az embert és akik itt vannak sok mindent tapasztaltak azért is fordultam volna ide segítségért !
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Parfüm topik
- Netfone
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Sony Bravia 50"-os LCD tv (KDL-50W829B X-reality PRO)
- Újszerű, egyszer kipróbált Zoom LiveTrak L-8 többsávos kompakt keverőpult
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- 5.0 hangfal szett SVS Ultra Evolution
- SAMSUNG (QE77S95DAT) 195CM 4K 144HZ OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- IPhone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 84%
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest