Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CabalX
aktív tag
válasz
Atlantis #222 üzenetére
Kb. egy hete mutatták be több másik új MSI lappal együtt, remélhetőleg hamarosan elérhető is lesz.
Asusnál is van pár új lap, Gigabyte-nál és Asrocknál viszont főleg csak A320-as lapok és néhány microATXÉn folyamatosan figyelem a külfödi fórumokat az új és jelenlegi lapok kapcsán mert olyat szeretnék venni ami időtálló lenne és mindegyik mai alaplapnál találok valami defektet - lehet én vagyok túl kritikus.
Na meg még érdemes várni visszajelzésekre, tapasztalatokra - melyik hogy működik, melyikkel mi a gond.Lehet én megvárom a rev 2-es lapokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honda topik
- LEGO klub
- Windows Insider Program
- Apple asztali gépek
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest