Hirdetés
-
GAMEPOD
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
darkmore
tag
válasz
#00137984 #16713 üzenetére
Igen, ezeket a címeket én is ismerem, de nekem a King of Demonsban pont az volt az extra, hogy ez nem ilyen csak dark fanatsy, hanem horror fantasy, már az elején is ahogy felvezetik 30sec alatt a storyt a családdal. Közben rájöttem, hogy ha legyőzöl egy főellenfele és ilyen színes csepp ereszkedik lefelé (mint castlevaniában a piros gömb), akkor meg lehet váltotztatni a színét és így kiválaszthatjuk, hogy mivé mutálódunk, érdekes megoldás, mivel a különbőző szörnyalakok teljesen mások, így elég sokáig el lehet vele lenni. Egy dolog, amit nagyon nem szeretek benne, hogy itt is van timer....egy kicsit abba is hagytam és inkább Front Mission
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- ! AKCIÓ !Garanciális - Számlás - PS5 Slim digital eladó
- Újszerű Garis MSI Claw(A1M) 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest