-
GAMEPOD.hu
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz PiciDikenz #15783 üzenetére
Igen, nálam is itt van az eredeti NES a kedvenc játékaimmal, de ez egy sokkal kényelmesebb mód lett volna.
Nem igazán értem a Nintendo-t, hogy miért nem dobott piacra több konzolt, mondjuk egy 10-20 euroval magasabb áron, a vásárlók nagy része annyiért is megvette volna, így meg inkább a másodlagos piacon teszik zsebre mások a nagyobb profitot helyettük.
Arról nem is beszélve, hogy az N-nek már annyi hülye, egyáltalán nem vásárlóbarát húzása volt, szerintem rengeteg vásárló beléjük vetett bizalmát erodálták folytonosan, és most még ezzel is tetézték.
A linked is azt bizonyítja, hogy rengeteg ember agyát felb.szták ezzel a húzással, hosszú távon szerintem ez még visszaüthet nekik (én pl. már elkezdtem azon gondolkozni, hogy ezentúl max. használt N gépeket és játékokat veszek majd, így max. közvetve látnak tőlem pénzt, ha az, akitől vettem szintén N cuccra költi majd a pénzt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- Megoldások IBS/IBD-re
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- New Super Mario Bros. U eladó!
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest