Hirdetés
-
GAMEPOD
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
PiciDikenz #15783 üzenetére
Igen, nálam is itt van az eredeti NES a kedvenc játékaimmal, de ez egy sokkal kényelmesebb mód lett volna.
Nem igazán értem a Nintendo-t, hogy miért nem dobott piacra több konzolt, mondjuk egy 10-20 euroval magasabb áron, a vásárlók nagy része annyiért is megvette volna, így meg inkább a másodlagos piacon teszik zsebre mások a nagyobb profitot helyettük.
Arról nem is beszélve, hogy az N-nek már annyi hülye, egyáltalán nem vásárlóbarát húzása volt, szerintem rengeteg vásárló beléjük vetett bizalmát erodálták folytonosan, és most még ezzel is tetézték.
A linked is azt bizonyítja, hogy rengeteg ember agyát felb.szták ezzel a húzással, hosszú távon szerintem ez még visszaüthet nekik (én pl. már elkezdtem azon gondolkozni, hogy ezentúl max. használt N gépeket és játékokat veszek majd, így max. közvetve látnak tőlem pénzt, ha az, akitől vettem szintén N cuccra költi majd a pénzt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PS4 FAT 1TB Dobozával + 2 kontroller + 3 játék
- Eladó Új Steam Deck OLED 512GB, 2 év jótállásal
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest