- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpx
őstag
-
haddent
addikt
Amennyire én tudom a batch C a legjobbak általánosságban, de ez csak egy legenda is lehet akár.. Olyan nagyon szar chippekről én nem hallottam egyébként. A mostani első eresztés 3570k -t pedig hanyagold szerintem Olvass vissza párat, hogy milyen hőfokon grillezik magukat az IB -k
-
jeni
félisten
én innen vettem meg és lehet,hogy van neki még.99 év garisan kaptam meg Lehet,hogy az ükunokájával fogom gariztatni a Corsair KIT-t.
elvileg a netes rendelést le lehet mondatni még. -
Воланд
titán
Natívan az 1333MHz-et támogatják a lapok, pontosabban a processzorban lévő memóriavezérlő.
Viszont a Corsair Vengeance rendelkezik xmp profillal."Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Videoteszt Intel Sandy Bridge teszt
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest