Hirdetés
-
GAMEPOD
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kolejo
csendes tag
Felraktam a JL2/JL1 duót, beindult a teló, sim nélkül. Apró probléma, hogy nem lett magyar a nyelvezet. Ezer hála és köszönet, mert még eddig nem volt sose semmi baj és betojtam.
Közben látom születtek újabb hsz-ek, most akkor cseréljek?
Mondjuk jobb lenne magyarul. -
Kicsimix
őstag
Akkor esetleg formázd le a memóriakártyádat teljesen a telefonnal vagy a gépeddel. Ha az előző rendszer részei is rajta voltak ez is segíthet. Mert lehet valamit ellenőriz rajta a telefon, vagy kínlódik valami nem oda illő dolgon (a pontos oka még nincs meg).
Egyébként meg mindig elkezdi leszedni csak ki kell várni. Tapasztalatok szerint pár ilyen letöltés után akár meg is szűnhet a probléma.
-
Kicsimix
őstag
A telefonodon ha IP cím ütközés van a hálózaton lévő egy másik gépeddel akkor szórakozik a kapcsolat és egyfolytában csak villog a wifi jel miközben nem csinál semmit. Néhány Routerrel csinálja ha DHCP-re van rakva...
Ilyenkor rendbe kell rakni a hálózati beállításokat...
Megoldhatja.
Nami
-
Hubzsi
tag
válasz
leslieke #7081 üzenetére
Sziasztok!
Feltettem ma az S8500XXLA1/OXDLA1 NAMI féle változatát. Minden stimmel és megy szépen, csak az Apps - al van egy kis probléma. Telefonon keresztül nem hajlandó letölteni, lekérés után csak várakozik és nem csinál semmit.
Simán letöltöttem néhány alkalmazást, aztán előjött a probléma és azóta nem akar rendbe jönni.
Előtte is volt ilyen gondom, de azt annak tudtam be, hogy egy régi még nagyon beta 2.0 volt a telón.Valakinek van hasonló gondja?
Mi lehet baj?
Köszi!
Hubzsi -
whited
addikt
Ha esetleg valakit érdekel
[link]
-
TomWexX
addikt
A JL2 fw-ben is van egy CSC fájl, azzal ne törődj, helyette az általam linkelt CSC-t tedd be a multiba a CSC mezőbe. Ennél részletesebben nem tudom leírni.
Kicsi magyarázat: Azért kell a külön lévő CSC-t használni, mert abban van magyar nyelv, míg a JL2 fw-ben lévőben nincs.
-
-
TomWexX
addikt
Töltsd le a JL2-es firmware-t és a CSC-t amit linkeltem, majd a betömörített fájlt csomagold ki! (jelszó a kicsomagoláshoz: samfirmware.com)
Ezután a multiloaderbe mindent linkelj be úgy ahogy a leírás is mutatja, viszont a CSC mezőbe azt a fájlt linkeld amit itt most letöltesz. Ha minden úgy néz ki ahogy a leírásban szerepel, mehet a telefon download módban való csatlakoztatás, majd download gomb. -
kolejo
csendes tag
válasz
Bobó_20 #7070 üzenetére
Tomwex:
Nemtom, én most csinálom először, míg nem volt gond, nem próbáltam.
Most pedig nem akar sikerülni, nyilván, mert kopasz vok., és vmit nem jól nyomok, de nem tudom, hogy mit és hol hibázok, mert a leírtak és javasoltak szerint jártam el, de nem minden egyértelmű nekem, sajna. David a BadaBlog.hu-n írja, hogy kellene kérnie nyelvi beállítást, nekem ez pl. nem jön. Leslieke azt írta, hogy v. a JL2/JL1 v. a KF3/KG2-t tegyem fel, nekem meg a letöltésben a mappa neve szerint a JL2 és a KF3 is benne van. Nem értem. CSC-t, hogy teszek hozzá, azt sem tudom, hálás lennék, ha vki. elmondaná ezeket, v., hogy hol tudnám megtudni. Tudom, hogy én vok a hunyó, de nem megy na. Jó hosszú lett, bocs. -
kolejo
csendes tag
Az újabb próba eredménye: ha a sim nincs bent, akkor a multi végén a teló bekapcs, (nem kérdez nyelvi beállítást) mutat készülék nevet, majd t-s logot, majd 1 pillanatra a sim kártyát, majd kezdi újból.
Ha bent a sim, akkor a bekapcsig ua. majd a készüléknév, t-s logo majd jön a billentyűtábla, mint mikor kéri a pin kódot, de semmi szöveg nincs a mezőkben, és hiába írom be a pint, nem történik semmi.
Vki. vmi. segítséget esetleg tud javallani?
V. marad holnap a samu v. t-mob service? -
-
kolejo
csendes tag
válasz
Silenzio #7064 üzenetére
Most nem merem berakni a sim-et, mert ahhoz ki kell ugye venni az aksit. Erről meg olvasni, hogy multinál, amíg nincs minden rendben, ne vegyük ki azt.
Ha minden kötél szakad , biztos van az a pénz, amiért megválok tőle.
Majd gondolok rád.
1 és 1/2 éves, van még 1/2 év, ha nem boldogulok marad a service. -
Silenzio
addikt
Tedd vissza és nézd meg, feláll-e a rendszer! Ha a ROM lenne hibás, a rendszer fel sem ment volna rá. Szerintem. RAM hiba meg csak nem lesz...
Minden esetre ha nem megy, dobhatsz egy privit hogy mennyit kérsz érte. Ha garis, akkor könnyű dolgod van, a Samsunggal jó tapasztalataim vannak. Ha nem, aránytalanul drága lesz a javítás.
-
David3
őstag
Tizen OS galériáját bemutató videó.
kolejo: Lehetséges, hogy a SIM hiánya miatt nem írja ki. Viszont a telefon bekapcsol? Illetve feláll rendesen?
-
kolejo
csendes tag
válasz
leslieke #7055 üzenetére
Letöltöttem, multi indít, kijelöl, behúz, stb, indul, végigmegy, teló bekapcsol. BadaBlog.hu idézet: "Most mindenkit tarts távol a géptől és várakozz amíg a telefonod újra be nem kapcsol magától és nem kéri a nyelvi beállításokat".
Nekem az aláhúzott nem történt meg!
Azóta a teló megint márka, T logo és (ami újdonság) 1 pillanatra felvillan a sim képe, gondolom mivel nincs benne.
Hogyan tovább? -
laden
tag
Nekem van egy furcsa észrevételem. Ugye elvileg a Bada linux alapú rendszer. Mégis a telepített alkalmazásokban mindegyiknél található egy exe fájl is. Ami viszont windows-ra utal. Ezt mondjuk csak egy alkalmazás fejlesztő tudná megmondani miért van így. Másnak is feltűnt ez vagy csak nekem?
-
Tomajdon
aktív tag
A shazam nagyon jó! Dirt3-ban megtetszett egy zene, odaraktam (közben beszéltek) és felismerte!
Felismerés után kiadja a youtube linket, amazon oldalt, lyrics-et, mindent ami kell.
Egy kérdésem lenne:
Lehet valahogy mappából lejátszási listát csinálni? Mert ha csinálok egy lejátszási listát, akkor egyesével kell hozzáadni a számokat, viszont én úgy szeretném, hogy a mappában levő számokat adja hozzá. Csak a gond: nem mappát mutat a zenelejátszó, hanem összes számot és sok idő nagyon mire kikeresem. Erre van valami gyorsabb megoldás? -
leslieke
Jómunkásember
Két új, friss infó a badablog.hu-ról:
The Viking Way: új játék badára
Navigon navigáció: bada 2.0 videó -
s4tch
veterán
Tegnap feltettem a török LB2-t. Az alsó gombokra is felvillantja a kijelzőt, bravó!
-
duvi
nagyúr
Egy kis érdekesség a zenefelismeréssel kapcsolatban. Nekem mint kihalófélben lévő 1.2 tulajnak volt egy pozitív élményem a bada vs. droid témában
A fiam SE Arc S-én lévő TrackID nem boldogult egy pár zene felismeréssel, ezért felnéztünk a droid marketre. Most akcióban adják a fullos SoundHound zenefelismerő alkalmazást, ezért leszedtük 109 Ft-ért. Nem sokra mentünk vele. Kb. ugyan annyi találata volt mint a gyári TrackID-nak. Ellenben az 1.2-ben lévő zenefelismerő mindkettőt kenterbe verteTudom, hogy valójában ez nem a bada érdeme, hanem a netes adatbázisé amit használ, de akkor is jóleső mosolyt csalt az arcomra ez az apró siker
-
David3
őstag
Sziasztok! Egy kis technikai gondom adódott, de már újra vagyok...
Rögtön egy kellemes infóval szolgálnék:
Na, látom meg is előztek...
-
TomWexX
addikt
válasz
Goldmen75 #7029 üzenetére
Ha nagyon unatkozol, feltelepítheted a Nami féle LA1 cfw-t.
Bővebb leírás a linkben...(#7031) David3:
-
Goldmen75
őstag
Mellesleg itt az ideje hogy Te is belépj a 2.0-ások táborába s ezt a teló így adta tudtodra
-
kolejo
csendes tag
Jó reggelt!
Van vki? tud segíteni vki?
Eccer csak feladta a telóm.
Csak az indításkori típusnevet, majd a t-s logot mutatja és más semmi.
S8500, T-s, Kies 1.2, sose multi.
Van rá orvosság, vagy meg kell várnom a szervizt?
Köszi -
leslieke
Jómunkásember
Kész a következő blog bejegyzésem: Samsung Wave 3: navigációra fel!
-
TomWexX
addikt
Találtam alternatív megoldást a zenefelismerő program hiányára.
1. megoldás (mikrofon kell hozzá): Ha hallasz rádióban, vagy akárhol egy számot amit nem ismersz és tudni akarod a címét, vedd fel a mobil hangrögzítő programjával, majd otthon PC-n ezen a weboldalon játszd le neki a számot, és az majd felismeri.
2. megoldás (ha nincs mikrofonod): Erre az oldalra feltöltheted a szám részletet mp3-ban, és az majd kitalálja a címet.
Ennek tudatában én most egy kicsit megnyugodtam.
-
leslieke
Jómunkásember
Empire Defense II Full version, 1400 Ft
Van még 2 ilyen, ezek ingyenesek:
Empire Defense II
Empire Defense II(Wave 3) -
Paca2
senior tag
sziasztok
az Empire defense II.-nek van Wave 3-as full változata? Vagy csak én nem találom... -
válasz
Silenzio #6998 üzenetére
Az a ciki, ha jól látom, hogy bár árulnak külön üveget 15-20 dollárért, de a kijelző és az üveg össze van ragasztva, mint anno az első generációs iPhone-oknál. Ott teljes felületén volt összeragasztva a kettő, megfelelő technikával le lehetett kapargatni az üveget a kijelzőről, de nem volt leányálom. Ha itt nem annyira macerás, akkor esetleg érdemes megpróbálni, mert $100 körül van egyben a kijelző és az üveg.
-
-
Silenzio
addikt
válasz
leslieke #7002 üzenetére
Azt olvastam a badablogon, hogy a kijelző és az üveg csak egyben cserélhető. Ergo nem lesz olcsó mulatság. A legolcsóbban úgy úszom meg, ha veszek egy nem kijelzőhibás, de használhatatlan Wave-et. Majd hétfőn beszélek a Samsunggal is. Másfél éve 25-ért cserélték, most lehet olcsóbban is tudják.
-
Goldmen75
őstag
Látom mi wave-1 tulajok kimaradunk a hivatalos 2.0 frissitésből....tök királyság...
-
Silenzio
addikt
Király. Akkor inkább eladom apróért és soha többé.
Ha valakinek van rossz Wave-je, amiből kikaphatom az emberszabásút, írjon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest