Hirdetés
-
GAMEPOD
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABal
őstag
Nálatok megy most a bolt KIES-ben?
-
gelbelex
őstag
válasz
Kicsimix #7658 üzenetére
De ha lecseréled egy moddolt fw csc-jét gyárira egy csomó módosítás elveszik..Bár ezt már lehet említettem ezt most csak újra megjegyeztem...
Igen, köszönöm, értem is. De ha a stabilitást érintő módosítások megmaradnak, van angol menü és magyar billentyűzet, nekem már jó (pl. az SHP+ nem érdekel)...
Egyébként össze lehet ollózni sok csc-t igen.
Mivel én nem értek ehhez, marad a próbálgatás azokkal a cfw-kkel és kész csc-kkel, amiket a hozzáértők megcsinálnak...De a lényeg ,hogy a KL6 nem vált be akkor.
Sajnos nem (vsz. csak véletlenül lett "hivatalos"), az LA1 XEZ (is) jobbnak bizonyult... -
Goldmen75
őstag
Srácok! Lehalt a kies, így nem tudom megnézni...van ez a Wallpapers for Bada apps...hogy a pékbe lehet ebből kimenteni képet? Írja hogy power meg "home" De hiába nyomok midnent semmit sem csinál max ki akar kapcsolni a teló...?!
-
satomee
senior tag
Mivel az online verziót el lehet böngészővel is érni (a mérete miatt leginkább opera mini-vel) szerintem is egy offline verzió lenne az igazi. Főleg ha az adatbázisa időnként frissíthető lenne, akár automatikusan akár manuálisan. De akárhogy is, mindenképpen hasznos alkalmazás lenne szerintem.
-
David3
őstag
Idegen-szavak szótár a badablog.hu támogatásával!
Kis közvélemény-kutatás... Ki mennyire veszi majd hasznát ennek? : )
-
RetepNyaraB
veterán
Fent van a német LA1 Kiesről, rendesen fut, a Samsung Apps ugyan kilép 3-5 alkalmazásonként (telepítem vissza a szutykokat), illetve frissítésnél törlődtek az internet beálllítások és a szolgáltató push-sms szolgáltatása kalap szar, tehát kézzel kellett a nejem telefonjáról lelesett vackokat beírni, de fél szemem még maradt...
Illetve képernyőfeloldásnál először fekete a kijelző, csak a fejléc látszik: ha nyomok egyet az egykori hangerőszabályzókon oldalt, ill. a jobb alsón egyet, akkor kel életre. A tökfej...
-Igazából a böngésző eddig is ratyi volt, most is az (lassan tölt és nem játssza le a beágyazott videokat; html5-öt nem próbáltam).
-zenelejátszó dettó gagyi, cserébe jó messze rakták az audio opciókat a playertől.
-a net felhasználói beállítások sem elérhetők a böngészőből, nem jó ötlet
-jó viszont a csoportosított net szolgáltatói elérés, mivel sokat utazom és cserélgetem a SIM kártyákat; eddig őrület volt mindent máshol átállítani egyi szolgáltatóról a másikra.
-Social hubos facebook szimpi lett
-gmail kliens is jobb
nem írhatok le mindent, általában fejlettebb és több szintű lett a beállítás, ahol nem, azt már lerágtátok elégszer. Hátha javítják egyszer csak
Ja, fényképezőn én nem látok nagy különbséget (leginkább semmilyet se), tetszik a szoftveres elsütő gomb, gyorsabb, mint a hardveres és nem mozog be tőle a teló.
-a filmfelvétel is ugyanolyan, mint eddig, lejátszás sem akad. Akit nagyon érdekel tehetek fel példákat, magamtól nem dolgozomNekem kicsit érzéketlenebb lett a qwertz billentyűzet és mintha jobban szívná az aksit.
Nem gondoltam, hogy a bada 1.2-es alkalmazásaim gyakorlatilag mind futnak, de igen
Ennyi, össze-vissza és értelmetlen leírásban. -
KlinkerDR
csendes tag
Sziasztok!
Van már hivatalos 2.0? Amit a kies fel tud rakni?
Üdv!
-
Kicsimix
őstag
Már nem tudom szerkeszteni de a v3-ban frissítve lettek a frissült alkalmazások + bekerültek újak is. Néhány pedig ki lett véve.
Ennyi.
-
Kicsimix
őstag
Így utólag talán már leírhatom mert lefutott dolog,
GT-S8500_XXKF3-OXDKG2_FULL_HUN_SHP_OK-NAMI > 2011.09.18
Szerző: NAMI » 2011.10.27. 12:37Módosítások:
- Értelmetlen hátterek eltávolítva
- Gyári csengőhangok kiszedve, kivéve *Samsung tune.mp3
- További figyelmeztető hangok hozzáadva
- További 4 téma hozzáadva
- Asphalt 5 eltávolítvaHozzáadott alkalmazások:
- tran-go-EU-5-II.v1.2.0
- Smart-Office.v1.5.2
- Bada-System-Info.v1.0
- EasyFTP.v1.0.2
- FileSharing.v1.4.2
- WakeOnLan.v1.1.0
- SmartProtect+.v1.0
- EasyVNC.v2.1.0
- BadaArchiver.v2.0.11
- 3DCompassGPS.v1.1.0
- Zombie_Rider.v1.0
- Amtalee.v1.0.1
- Sparkle.v1.2.0
- Assault_Extreme_x2.v1.0
- Control-Tower.v1.0
- Fruit-Ninja.v1.0.1
- TowerBloxx.v1.1.2
- Fuzzies.v1.0.2
- Battle-Frogging.v1.6.0
- DefenG.v1.0.9
- Spirit.v1.2.1
- myExplorer.v1.5.134
- Radiant.v2.12.35
- WAMOCamera.v1.2.3
- PhotoBooth.v1.0.4
- Kint-Messenger.v1.4.0Extrák:
Aktivált Sociál Hub Prémium
- Telepítés után a felesleges alkalmazások eltávolíthatók a szokásos módon.
Azóta van hozzá egy kiegészítő shpapp ami újabb dolgokat tartalmaz.
Bár azt most nem tudom linkelni.
Mod:
De mégis,Leírás itt volt hozzá:
-
Kicsimix
őstag
-
Akee
tag
Esetleg tud valaki dobni egy működő linket 1.2-höz? A 2.0 nagyon nem jött be..
1.2-ből melyik javasolt?
-
mizu
aktív tag
Talán volt róla szó korábban, vagy ti is olvastátok a badahub.com oldalon; bada 2.0 alatt a virtuális billentyűk eltüntethetőek a java alkalmazásokban, így újra érintésvezérléssel működtethetőek a programok. Ehhez az alábbi leírást kell követni.
"* First download any .jar file in your PC (like latest opera,ebuddy)
* now open it with 7zip – http://www.7-zip.org/download.html
* now open META-INF folder and then right click on MANIFEST.MF and click on edit and then you choose edit there are open 1 edit box
* now in edit box paste this in new rowMIDlet-Scaleup-Support: False
LGE-MIDlet-Width: 480
LGE-MIDlet-Height: 800
MIDlet-Touch-Support: True* now save it and close the edit box. and click on ok and close the 7zip.
* now copy the .jar file and paste in your mmc and then install it……now your done….the keyboard is removed.Enjoy…."
Az eredeti leírás itt található.
-
ABal
őstag
Tegnap kellemetlen meglepetés ért: az elejétől fogva használt Newsweek alkalmazásom azt írta ki, hogy a továbbiakban nem támogatott és nem működik. Sőt! Aranyosan megkért, hogy legyek szíves töröljem a telefonomról. Sajnos e szerint az sem biztos, hogy amit egyszer letöltöttem, az a telefonom élettartama alatt meglesz. Azt nem tudom, hogy 2.0 alatt megvan-e ugyanez az alkalmazás, vagy hogy a gyártója fejezte-e be a támogatását, minden esetre nem volt jó hír ezzel szembesülni.
leslieke, szimike79: azt igazából mérgesen írtam (csak kibukott belőlem, de az ilyen beírásokat már igyekszem nem idehozni, mert már lerágott csont), de örülök, hogy tetszett.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
szimike79 #7665 üzenetére
Tuszkolom fel a hivatalos német LA1-et Kiessel. Eddig kétszer szeretett volna gallyra menni; de én Lúdas Matyi vagyok és harmadszorra ledugom a torkán
Ezt a rakat szart-legalább biztonsági mentés van (remélem az sikerült, nem csak kiírta).Majd kotyogok én is, ha megszült...
-
laden
tag
Ők csak azt mondták, hogy márciustól kezdik a frissítéseket kiadni. Azt nem mondták, hogy meddig fog tartani mire ideér.
-
Kicsimix
őstag
válasz
kennyke #7615 üzenetére
Először béta fw-ben találkoztam vele (lehet az is moddolt volt), azután pedig csak moddoltban. Akkor írja a telefon ha olyan alkalmazást adtak hozzá ami nem ment át a telefon belső hitelesítésén.. Lehet megpróbáltak hozzáadni valamit amit aztán benne felejtettek. (Nem is fog működni)
-
Kicsimix
őstag
válasz
gelbelex #7604 üzenetére
De ha lecseréled egy moddolt fw csc-jét gyárira egy csomó módosítás elveszik..Bár ezt már lehet említettem ezt most csak újra megjegyeztem...
A nagyon kritikus részek amik a hibákat generálják azok mind a(z) amss.bin, apps_compressed.bin , bootloader -ben vannak tehát azért ilyen szinten nincs köze a csc-nek a fw stabilitásához, sebességéhez.. Ebben csak a az alapvető dolgok vannak beállítva, hogy mi hogyan legyen alapállapotban beállítva miután telepítetted a fw-t stb... Hibák persze keletkezhetnek ha inkompatibilis funkciók vannak beállítva a csc-ben vagy esetleg funkciók hiányoznak stb amit a másik fw nem tud értelmezni...
Egyébként össze lehet ollózni sok csc-t igen.
De a lényeg ,hogy a KL6 nem vált be akkor.
-
gbela
senior tag
Sziasztok,
Kiesem indításakor (rég használtam már) azt írja Apps frissítés van, kattintsak az OK-ra, kattintok, amire kiírja, hogy a legfrissebb verzióm van. Súgóból frissítésre kattintva is ezt írja, de az Apps mégsem megy. Kies reinstall? Gondolom ja, de hátha van valami más megoldás.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
ruszi_tomi #7654 üzenetére
Leformáztad a kártyát? Telepítés után ajánlott.
-
ruszi_tomi
aktív tag
NAMI féle cfw-ben tapasztalt esetleg valaki memóriakártya kezelési problémákat?
Konkrétan arra gondolok, hogy eddig minden gond nélkül működő memókártyámra nem tudok alkalmazásokat telepíteni, mivel a telepítés közben kiírja hogy nincs elég hely a memókártyán, telepítsen-e a telefonra, pedig kb. 6 gigányi hely van a kártyán.......... Eddig ilyet nem tapasztaltam.
Mintha valaki írta volna régebben, hogy videó felvétel közben tapasztalt hasonlóakat..........
De egyébként nagyon jó ez a cfw -
leslieke
Jómunkásember
válasz
RetepNyaraB #7652 üzenetére
Az LA1 az már 2.0, de hogy mióta van a németek azt nem tudom, egy ideje már megjelent náluk.
-
leslieke
Jómunkásember
-
laden
tag
Valaki mondja már meg nekem miért nem lehet a Picsel Smart Office-t megvenni utalvánnyal. Csak mert akciós? Vagy csak lehet nekem nem engedi.
-
Silenzio
addikt
Szerintem ezzel nem veszik rá az embereket a fejlesztésre. A legtöbb embernek fogalma sincs a telójában lévő hardverről és nem is érdekli, a magokról meg egész más jut eszébe.
Gördülékeny és látványos felhasználói felület kell jó kijelzővel oszt' csókolom. Szerinted hány almás fanatikusnak van akár halovány fogalma róla, milyen hardver van az iPhone-jában? Nem soknak.
-
ABal
őstag
válasz
Silenzio #7626 üzenetére
Egyetértek.
A középkategória erőteljes fejlesztése szerintem nem lehet cél, mert lecsökkentené a csúcskategóriától tartott távolságot, ahol aztán már nem lehetne négymagos monstrumokkal aratni, vagy legalábbis nem érné meg. Másfelől meg ezek a túlzó (négymagos) villantások a felsőkategória vásárlói rétegének hizlalását szeretnék elérni, gondolom én. Azzal, hogy a "köznépnek" nem kínálnak sokkal többet, mint két éve, a cél szerintem az, hogy inkább mindenki akarjon felfele lépni, ha fejlődést akar tapasztalni. Ha meg nem, akkor elégedjen meg azzal, ami már két éve is megvolt.
Viszont, lesz ennek a nagyzási mániának előnyei is hamarosan: szerintem kénytelenek lesznek nagyon ráfeküdni a hatékonyabb aksik gyártására, mert a mai használatúak nem fogják tudni kiszolgálni a megnövekedett energiafelvételt. Ezt viszont a csúcskategória fogja kipréselni a gyártókból.
-
Silenzio
addikt
Azt kell mondjam, és gondolom, sokan egyetértenek velem abban, hogy érdemi fejlődést csak a mobiltelefonok csúcskategóriája mutatott fel az elmúlt két évben: két magos procikkal operálnak, nemsokára jön a 4 mag... Ez is megkérdőjelezhető fejlődés, a nagyobb méret és nagyobb energiaigény szerintem visszalépés, meg aztán valóban kihasználni csak kevesek tudják. Ez alatt a kategória alatt sokminden nem változott. A Wave még ma is kenterbe veri a középkategória legjavát.
-
TomWexX
addikt
válasz
ruszi_tomi #7621 üzenetére
NAMI cfw-jét ajánlom.
-
ruszi_tomi
aktív tag
Hát ez a kínai fw kicsit átdolgozva egy rakás sz*r, most már tuti, jó párszor újra indul, most már hívás után néha 3-4 másodpercre megfagy, aztán megint jó,senki nem próbálkozzon vele, hacsak nem akar feleslegesen multizni, én is rakom vissza valamelyik psh-val megspékelt custom romot.......... Melyiket ajánljátok? Fontos hogy működjön frankón a psh, és stabil legyen, persze 2.0.............
-
laden
tag
Pedig jó lett volna belőle több dolgot megvenni.
-
laden
tag
Ezt a nyereménykupont be lehet több alkalmazásra is váltani vagy csak egyre? Valaki próbálta már?
-
kennyke
aktív tag
sziasztok,
lattatok mar ilyen hibauzenete:
platform 'so' checking is failed...
platform 'so' modification is detected !!!egyszercsak ujraindult, majd bootol es feher hatter elott ez jon be....
nem csinaltam vele semmit, szervizbe frissitettek 2.0ra tobb mint 1 honapja. -
leslieke
Jómunkásember
Akciós a Picsel Smart Office, csak 290 Ft!
-
satomee
senior tag
Tud valaki esetleg közvetlen letöltő linket Opera mini 6.1-hez? Ha az m.opera.com-on próbálkozom akkor csak a 6.5-öt tudom letölteni, az meg nem működik nekem rendesen 2.0 alatt mert első indlásnál a feltételeket nem tudom elfogadni, egyszerűen nem aktív a 2 gomb (elfogad/elutasít). Vagy erre létezik valami megoldás? Ha jól emlékszem 6.1 alatt nem voltak ilyen gondjaim...
-
-
Hooper
őstag
Sziasztok!
Anyumnak keresek telefont. Érdemes még ezen a Wave-ben gondolkozni, vagy inkább valami újabb felé nézelődjek?Net nem menne rajta, inkább alap funkciók + zene és foto ami fontos.
-
Bukoba
tag
Leslieke, ABal, ezúton jelzem, hogy megoldódott az Exchange Activesync-es problémám. Egyébként tényleg szerver oldali beállítási gond volt, mert iOS-on, és Androidon is előjött.
-
gelbelex
őstag
válasz
Kicsimix #7602 üzenetére
Van előnye a XEH-KL6-nak az XEZ-LA1-gyel szemben?
Nekem a KL6 három hétig volt a WaveII-n, és sajnos sok memóriaelfogyás volt a böngészőben, jópár telefon-restart is.
Azonnal raktam fel az utána jövő LA1-XEZ-t, ami jobb volt... Kevesebb volt a fenti hibákból és egy kicsit gyorsabb is.De a mostani Nexus-LA1, a gyári LA1-XEZ csc-vel meglepően jól szuperál (angolul). Még gyorsabb, alig van memóriaelfogyás (de nem a telefon indul újra, hanem csak a böngésző és az is ritkán), és csak néha restart. Együtt tudnék élni vele hosszabb távon is... persze, ha nincs még jobb.
Ha az LB1 még jobb az LA1-nél, akkor talán az LB1-en alapuló Nexus is jobb; kérdés, mennyit ront rajta egy LA1-es csc? Vagy a csc-ket is szét lehet szedni és a darabokból (nem a nyelvre gondolok, hanem beállításokra) újat összelegózni? -
Kicsimix
őstag
Igazándiból az is készen van de az a rendes XEH-es KL6-os.
Nem sok jót mondtak a gyári KL6-ról sem amit KIES-el frissítettek ezért vissza van tartva. (Pedig az a hivatalos magyar fw..) A sok szidás nem éri meg..
Mik a tapasztalataitok a gyári xeh-es 8530-as fw-el?
-
laden
tag
Lesz valami abból a NAMI féle firmware-ből S8530-ra? Vagy nem is tervezi megcsinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest