Hirdetés
-
GAMEPOD
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ace05
senior tag
válasz
Donki Hóte #107724 üzenetére
További színt ad neki, de nézd meg ezt a videót.
@Daffni2
Nem tudom pontosan, hogy mi a szabálya a visszavételnek. Talán ha hibás, akkor szó nélkül cserélik egy másikra három napon belül.
De azért javasoltam, mert én is az mm-ban vettem a tv-met. Recsegett a hangszórója, főleg a Netflix alkalmazásban, meg a hdmi forrásban. Visszavittem három napon belül, a mm szaki, tv forráson keresztül próbálta reprodukálni a hibát, egy rohadt hangos árkádban. Persze, hogy nem sikerült neki, de akadékoskodás nélkül cserélte egy másikra. Aláírom, lehet, hogy a jóindulata miatt volt. -
PuMbA
titán
válasz
Donki Hóte #107724 üzenetére
Nagyon valószínű, hogy rossz a TV
Fényerőt és színt normális állapotban 50% fölé nem kell vinni, hacsak nem akar szemfájdalmat az ember. Nem süt rá a TV-re véletlenül a nap vagy sok fény?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest