Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozi100
csendes tag
válasz Flashget #91099 üzenetére
Hát ezek szerint ez már nem érvényes manapság.A honlapon még a novemberi frissítést kínálják,a decemberi (1422-t írt maga a tévé,de a honlap 1421.2-t ír) frissítést csak a 9-es szériához kínálják,és pár napja megjelent a januári frissítés is,de annak a honlapon még se híre se hamva
-
Zozi100
csendes tag
válasz sityupityu #91095 üzenetére
És honnét lehet azt tudni,hogy melyik a ,,legutóbbi"?Például nekem a JU7-es szériás tévén már kétszer is frissített firmwaret ahhoz képest,ami a Samsung hivatalos oldalán található.Az oldalon 1412-est dobja ki legfrissebként,magában a tévében meg már volt azóta 1422-es is,most meg 1440-es van benne
-
Integrator
aktív tag
Na, holnap véglegesítem a rendelésem. A kiszemelt: Samsung UE-48J6250, ugyan ebben a kategóriában, másik Samsung ami esetleg valamiért jobb vétel volna?
-
Flashget
félisten
válasz sityupityu #91095 üzenetére
Ja hogy nem jelenik meg...keressél rá hogy jelent meg vagy sem újabb mikor rákérdez telepíted akkor a nemre kattintasz.
Nekem simán befrissítette magát tavaly annak ellenére, hogy le volt tíltva.Realme GT Master Edition
-
veterán
válasz Flashget #91093 üzenetére
Nem az volt a kérdés, hogy miért frissít magától hanem, hogy az új fw másnál miért nem jelenik meg? A sógoromnak is a legutóbbi (2790) van fenn mégsem jelenik meg neki ez az új.
Egyébként ez az általánosítás, hogy magától frissül a fw a tiltás ellenére az nem minden esetben igaz. Nekem pl nem frissít magától, 2770-es fw van rajta még mindig amivel vettem.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Flashget
félisten
válasz sityupityu #91090 üzenetére
mert elég ha az egyik verziót felpakolja önszorgalomból amivel már utána ezt teszi a kikapcsolt frissítés.
számtalanszor belinkeltem hol kell letíltani ezt a funkciót szerviz menüben aki nem akarja hogy frissüljön az fw annak ellenére, hogy a menüben letíltotta..Realme GT Master Edition
-
Cabrio
aktív tag
-
SunMount3r
nagyúr
válasz sityupityu #91090 üzenetére
Még szerencse, hogy nem coax-on keresztül frissít...
-
veterán
-
ottesz
aktív tag
jup
-
Flashget
félisten
válasz Azurooandrew #91087 üzenetére
akik lettek a régi pc álom helyett már nem ugyanaz a brigád volt semmilyen téren..régebben voltak is gondok velük amiről itt írtak 2013 második felében vagy 2014-ben?
euronics meg 3000ft-ért hozta volna ki a tévét, 1 km-re.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Azurooandrew
tag
válasz Flashget #90928 üzenetére
Köszönöm szépen Flashget, mellettük valóban a múltjuk és a méretük szól, ráadásul kisebb dolgokat én is vettem, sőt volt hogy vissza is cseréltem náluk és korrektek voltak. Egy kisebb furcsaság szemben a többi üzlettel: ha náluk rendelek akkor a 55J6200-t kizárólag a 4000 forintért elérhető kényelmi futárszolgálattal lehet választani
(#90931) apszi @ Köszönöm a véleményt, valóban ők is rajt vannak a listán a remek árak miatt.
A műszakiplaza/műszakishop & (az új) pcdreamshop is szimpatikusnak tűnnek, velük volt valakinek cserés, garanciális tapasztalata?
[ Szerkesztve ]
-
Bigyo13
őstag
Az egyetlen megoldás downgradre jelenleg F és H stb szériára, ha a 0000 verziós firmwaret megszerzi és feltszi (csak azt engedi feltenni a Tv) és aztán azt a verziót is felteszi a 0-ásra, amelyik még jól működött, de ahhoz meg kell lennie neki annak is!
Samsung Galaxy S3/S5
-
RudY
addikt
válasz Megane2000 #91050 üzenetére
Elméletileg lehet, a [SamyGO] fórumban talán találsz megoldást.
-
Bigyo13
őstag
válasz Tegla80 #91069 üzenetére
Szia. Esetleg nem tudod, hogy, ha Eeprom resetet csinál valaki a szerviz menüben, akkor a szerviz menü is gyári alapértékre "íródik" vissza? Vagyis minden olyan lesz, mint amikor kijött a tv új állapotban? Az Eeprom resetnél van még egy All NVR clear rész, akkor mi lesz, ha azt elvégzi valaki? Köszi!
Samsung Galaxy S3/S5
-
Cabrio
aktív tag
Szerintetek lesz a H6400-ban Netflix alkalmazás,ha elindul Magyarországon a szolgáltatás?
-
Flashget
félisten
válasz Megane2000 #91075 üzenetére
mondjuk ezek alapdolgok...hogy legyen elmentve a csatornalista és a beállításokról fénykép ha már ilyen hülye szoftvert gyártanak, hogy nem lehet a beállításokat is lementeni.
abban bízzál, hogy egy gyári alapra hozás után rendbe jön a tévéd, mert csak 0-ás fw-vel lehet korábbit visszarakni az meg nem esik le minden bokorban.
vagy végső esetben amit a samsung üfsz is csinál távjavítással, szerviz menüben indított factory reset. Ha ez sem segít akkor a 0-ás fw vagy szerviz.
szerviz is ilyenkor alaplapot cserél, ha garanciád van rá és egy korábbi verziójú fw-vel rakja be.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
PuMbA
titán
válasz SunMount3r #91073 üzenetére
Backlight 17-nél már ki is kell kapcsolni ezt a videót, mert komolytalan Film mód maradhat Ki-n, az csak speciális videókhoz kell, amik ritkák
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
Megcsináltam az ajánlóban szereplő képbeállításokat a H6400-ra.
Ezek tényleg minden típusú Samsung TV-re egyaránt érvényesek? Csak ez kicsit fura.
Illetve: a Kép opciók alatt van egy "Film mód" opció is ez gyárilag "Ki"-van kapcsolva, ez maradhat így (csak mert az ajánlóban ez nincs felsorolva)?!
Van aki már kipróbálta ezeket a beállításokat, érdemes lenne?!
[ Szerkesztve ]
-
Notalab
tag
Sziasztok!
A legelső LCD TV vásárlása előtt állok, és az eddigi "előtanulmányaim" alapján a UE40J6200-es mellett döntöttem.
A kérdésem, hogy ha 6-8 évben gondolkodom, akkor sem érdemes a UE40JU6000-es választanom igaz? Teljesen egyforma ár mellett....
-
Tegla80
addikt
válasz Megane2000 #91068 üzenetére
Probald meg resetelni a tv-t(gyari beallitasok visszaallitasa...e-manualban irja hol talalod) hatha segit neki....mast ugy sem tehetsz.Az uj fw marad mar,de lehet rendbejon az altalad elvart mukodes.......csatilistat mentsd le es a kepi beallitasaid is fenykepezd/ird ki mert elveszik.
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Flashget
félisten
válasz zazenke #91058 üzenetére
gyári 3D esetében semmilyen half,ou,sb jelölés nincs!
ilyet nézzél..46GB a méret az iso
de összehasonlíthatod ugyanazt a filmet kétféle anyaggal, hogy lásd a különbséget..egyik felezett felbontású mkv mókolás...PuMbA ez mind szép és jó csak eddig az F szériát érintően 3 smart dolgot (ON TV,műsorajánló és most a social) vettek el amiért pénzt kértek és semmit sem adtak helyette.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Megane2000 #91050 üzenetére
ezt majd magyarázd meg a frissítést ajánlóknak, hogy az kell mert újabb és biztos javít...
Realme GT Master Edition
-
dethroner
veterán
válasz zazenke #91058 üzenetére
A lejátszó programon múlik. Én PDVD-t használok, 3D iso be a daemon tools-ba, és így lejátszható, nem kell a tévén semmit pluszban beállítani. Minden más egyéb formátum esetén( half ou, half sbs) a tévé lejátszója is használható, de ott többnyire a lejátszás elindítása után kézzel kell a formátumnak megfelelő 3D módot kiválasztani a menüből.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
bul07
nagyúr
Volt pofája magától frissíteni
De akkor miért nem veszik ki azt a lehetőséget hogy ki lehet kapcsolni?
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
tag
Helló!
Telekom IPTV előfizetéssel a H6400 beépített TImeshift és PVR funkciói le vannak tiltva? A TV-re kötöttem egy megfelelő merevlemezt, de ha próbálom elindítani a felvételt "A felvétel kikapcsolva" feliratot dobja fel.
Ha leválasztom a TV távirányítóját a STB-ról, akkor pedig nyilván nem látja a műsorújságot, így emiatt nem megy felvétel.
-
zazenke
őstag
megszeretném kérdezni hogy honnan tudhatom előre hogy a torrent oldalról melyik tipusú 3d filmet kell letölteni ami jó az aktív rendszerű h6400 as samsung tv hez. mivel letöltöttem egy verzióját az avatarnak de ott hiába kapcsoltam be a szemüveget megmaradtak a piros és egyéb szellemképek. gondolom akkor ez passzív szemüveghez készült film lehetett. jelöli valami azt hogy ez a film aktív rendszerhez készül és nem kell letölteni potyára 20-30 gigát ?
-
hofi001
újonc
Köszi a gyors választ .
Tehát két műsort nem tudok egy szere nézni?
Gondolok itt ara ,hogy nézem a fő műsort közben csemegézek a többi adón , hogy mint is szeretnék nézni a fő műsor helyett.
Vagy a párom a Bárátokőztört nézi én meg egy Foci mecset közben ere nincs lehetőség?UE 48 JU6450UXZG
-
hofi001
újonc
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem UE48 JU6450UXZG tv-ém.
Szeretném a PIP funkciót de nem tudom , hogy lehet belőle elő varázsolni . Van rá valami megoldás?
Ha kamerát teszek rá akkor lesz rajta arc felismerés?
Vagy lesz rajta kamerán keresztül irányítás?Válaszokat előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
UE 48 JU6450UXZG
-
bigdady
nagyúr
Hali
Hálóban meghalt a tv
Minél olcsóbban szeretnék egy újat már 80 cm is elég, csak tudjon wifin keresztül lejátszani nas-ról.
Van ötletetek? Az se baj ha van benne mediacsrd slot és csak 720-as, mert digitalis tvre meg filmnezesre kell. -
Megane2000
aktív tag
Tegnap frissítettem a tv-met mert kijött rá frissítés. Azonban a DS Video alkalmazást (Synology applikáció) használhatatlanná tette a frissítés. Amikor hangosítást vagy bármit csinálnék a programon belül, azt kb 1-2 perces várakozás után reagálja le a TV..
Visszafele lehet downgradelni? Ez így egy ócska szar. -
TitiRii
senior tag
sziasztok.
Ha a tv bekapcsolás után csak a smart tv logot mutatja, majd újraindul, az gondolom nem jó, az meg pláne nem hogy a 3-4 újraindulás után fejel lefele mutatja a smart tv logot.
persze gari lejárt.. nem egy csúcs készülék, ( ue32eh5300w ). érdemes vele foglalkozni(csak valami sw para lehet?) vagy alaplapos és többe lenne javítani, mint amennyiért egy ilyen kategóriás tvt vesz az ember fia?
ötletek, tippek trükkök?Akinek kell valami, vagy akar valamit munka időben keressen az itt megadott telefonszámon! Köszönöm.
-
Flashget
félisten
Kijött F szériára is egy új fw. Gondolom kapcsolatban lehet a ma megszünt social szolgáltatásukkal. Lehet ez is remekül sikerült mint a novemberi amiután 10 mp-ig nem kapcsolt ki a tv.
Realme GT Master Edition
-
Mikeee89
senior tag
Valakinek van tapasztalata ezekkel a biztosítós garancia kiterjesztéssel? Érdemes ezzel foglalkozni? Ha nem a magyar samsung hozta forgalomba a tévét, lehet rá valamilyen módon gyári kiterjesztést venni? A my.samsung.com azt írja nem, de hátha van valami kiskapu.
Úgy tudom van olyan fórumtag aki jártas ebben, csak a nickjére nem emlékszek.
igen sajnos a digitalko.hu mint utólag kiderült, csak egy éves EU samsung garit ad, nem lehet rá alapból +1 évet igénybevenni, mert a szériaszáma alapján felismeri a my.samsung.com (samsung ue40h6400)
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
Nem
sandro ahogy korábban leírta "szabályosan" kilépni/leválasztani előtte és utána kihúzni a működő tévéből.
Na én ezt nem csinálom/csináltam igaz közben nem játszottam le semmit róla nem is vettem fel (igaz már nagyon nem is fogom ott használni nem azért vettem DVB-C tuneres felvevőt, hogy a tv-re legyen kötve a HDD)csak PC-n lépek ki vele ahogy illik.
Viszont ez a CI+CAM jóval érzékenyebben reagál erre ott én mindig kikapcsolom a tévét.
Főleg azokután hogy emiatt volt a gondom samuékkal.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
csabi324
tag
Sziasztok!
Ismerősömnek van egy UE32EH5000WXBT típusú tv-je és az a baja hogy szaggat a kép és késik.
Mindegy hogy usb-ről játszik filmet vagy tv adást néz.Mi lehet a baj?
A firmware frissítést már próbáltuk. -
veterán
-
Sped
aktív tag
válasz sityupityu #91034 üzenetére
IndyCar Series - Real Racing, Real Sport
-
DaWeeDs87
újonc
Sziasztok.
Van itt valaki akinek gondjai akadtak a smartview PC+Samsung led tv beállításaival?
Mert én egy olyan hibába ütköztem, hogy a progi nem látja a tévémet (ue50h5070) -
veterán
-
sandró60
addikt
A mai nap beüzemeltem egy Logitech M555b-bluetooth-os egeret.Arra jó ,hogy, ha csak kattingatni akarok a hirek olvasására.A samu billentyűzetem addig pihen. Amúgy jól működik a kettő együtt
[ Szerkesztve ]
-
akyyy
senior tag
válasz roro27 #90983 üzenetére
az enyém is kattog néha ugyanez a tipus főleg éjszaka hallom. de még olyan nem volt hogy bekapcsolt volna magától
szervizbe viszont egyszer már volt, a 3D nem müködött benne. azóta hiba nélkül müködik, csak szar hogy kb hetente jön valami értesítés a samsungtól hogy ez meg az a szolgáltatás megszünik. szépen lassan elbutítják az okos tv-t, lol.
-
akyyy
senior tag
Van egy Samsung UE40F6320AWXXH 3D tv, és holnap jönnek bekötni új kábeltv előfizetést, ami már digitálist is tartalmaz, CA modullal.
A tv-hez anno adtak valami kis kártytartó valamit, lehet hogy az kelleni fog neki, vaagy csak simán bele megy a tv hátuljába ?
Valahol megvan , csak fogalmas sincs hova pakoltam -
junior11
veterán
Sziasztok, a szüleim gondolkodnak nagyobb tévé vásárlásán, jelenleg egy 32" Samsungot néznek, és most 40" lenne a megfelelő számukra. A kinézett modell UE40J6272 lenne - ez nem curved tv ugye? Van vkinek tapasztalata vele? Milyen a képminősége? 100Hz-es? Milyen a Tizen OS? Stabil, gyors, nem akad, fagy meg?
Köszi.The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
bul07
nagyúr
Megnéztem hogy tényleg ki van e kapcsolva az automatikus és ott is írja hogy van 2800-as, most nem tudok képet készíteni mert holnap reggel megyek haza a munkából
De ha addig se fog másnál megjelenni csak azért is teszek fel képetDehogy frissítem én aztán nem leszek teszt alany
Múltkor is így volt beírtam hogy magától frissített és rá napokra hetekre többen is jelezték
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Flashget
félisten
Ha elérhető áron lesz vehető az OLED tv ezzel kezdeniük kell valamit, mert játékra alkalmatlan lesz.
Leo Bodnar input lag tester 74ms in [Game] modeRealme GT Master Edition
-
-
Vhiktor
veterán
Én a régi DVD kiadásoknál (ahol a kockás és szemcsés a kép) meg pont azt vettem észre, hogy minél nagyaobbra van állítva az élesség annál jobban kockásodik és rosszabb a kép. Bőven elég oda a 10-es is.
HD-nél kevésbé ront a képen.ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
SunMount3r
nagyúr
Nem ide, sorry...
[ Szerkesztve ]
-
vale92
csendes tag
Köszönöm az előző választ Fat32-es Pendrive-al működött a csatorna állítás, egy másik kérdésem lenne Samsung UE40HU6900SXXH tévémnél, az lenne a gond, hogy ha sötét a kép, főként fekete tárgyaknál pl. meccseknél hiredőtáblák, sötétebb mez, pixeles, homályos fehér beütéssel az adott sötét tárgy, kérdésem lenne milyen beállítás ajánlotok kép opciónál? jelenleg ezen megy: [link] Köszönöm a segítséget.
-
smisa
őstag
válasz wong kok wah #91002 üzenetére
én meg se találtam a 2.0 te honnan tlepíteted?
-
blakey
titán
válasz Pancsermeste #91003 üzenetére
Nincs szubjektivítás, 0-nál az van amit a forrás nyújt, felette már az amit a tv "ki tud számolni", tehát ez akár még megfelelő is lehet, de ronthat is a helyzeten. Én 10%-on hagyom, ez a legkisebb kompromisszum ahol semmit sem kell változtani és a HD tesztképeken is jól mutatnak a vonalak.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Pancsermeste
őstag
válasz Janesz1981 #90999 üzenetére
Pixelhelyes digitális képnél persze, hogy nem homályosít a '0'-ás élesség. Ott vagy bekapcsolt az adott pixel, vagy nem, szinte nem is változik semmi az élesség állításkor. Én HD élőképnél látom homályosnak, pl. az emberi hajnál. Ha '0'-án áll, akkor szinte csak egy egybefüggő pamacsot látok, ha feljebb veszem az élességet, akkor kezdenek elkülönülni a hajszálak. Persze, '30' fölött meg már torzulni kezd. Lehet, sőt biztosan szubjektív ennek megítélése is, de én így látom.
-= Pancsermeste® =-
-
wong kok wah
senior tag
Üdv.
Valaki használ itt Smart View 2.0 alkalmazást?
Mióta telepítettem a legújabb frissítést a TV-re (HU7500 sw:2290) azóta nem tud csatlakozni a szoftverekkel.
Az androidos és a WIN -es alkalmazással sem.. -
Redeckt
tag
válasz emre33 #90982 üzenetére
Az érdekes, mert a 0 alatt kapod az eredeti, tehát a mesterséges élességállítástól (és annak mellékhatásaitól) mentes képet.
Azt, hogy ezen az értéken miképp lesz neked és Pancsermeste-nek nagyon mosott és életlen képe, nem tudom.
Valószínűleg beállítás és/vagy forrás problémáitok vannak.
Valamint a szem hajlamos mindenféle képminőség romboló funkciót nagyon hamar megszokni, de ettől még ez nem lesz javasolt. Sőt, egy bizonyos érték felett sokkal jobban fárasztja a szemet, és részletveszteséget is eredményez.(#90995) hami85: UE55H6400
(#90998) tjnet: Ha ragaszkodik...? Jelzem, hogy egy H6400-al jobban jár ár-érték arányban, mint egy JU7000-el.
Vájtere ala kopp deckt, blinde alanm zeros flokt Redeckt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest