Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz jani4454 #37306 üzenetére
Hiába, mert igaza van!
Elsősorban a kettő közti csekély árkülönbözet miatt. Valamint azért, mert nem érdemes egy 5-ös képminőségét egy 6-oséhoz hasonlítani.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz jani4454 #42370 üzenetére
Lehet látni különbséget, de nem a full HD által nyújtott többletet, a finom apró részleteket. Ahhoz be kell tartani az ajánlott nézési távolságokat! Amennyiben 32 colos tévét 3 méterről nézel, teljesen mindegy, hogy DVD, 720p vagy 1080p a film.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Burt1793
veterán
válasz jani4454 #52474 üzenetére
Ilyen fehér oszlopok villogtak a töltés alatt nálad is? Mennyi ideig töltötte?
Én fél percig próbálkoztam, aztán elkezdtem filmet nézni (nem egyedül voltam és nem nézegethetem a töltést...).
Tudod, amikor a híradóban azt akarják nézni, hogy mekkorát bukott a magyar válogatott, akkor nem várhatok betöltésre.[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz jani4454 #58605 üzenetére
Ebben iagazad van de a kalibrálás sokat tud javitani a képen láttam ugyan olyan tvt kalibrálva mint az enyém hát sokkal jobb mint a boltból kihozott cucc ha lenne pénzem én is megicsináltatnám
de egyelőre az mp beálitásával sem boldogulok!
SEGITSEN CALAKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HTC desire 500
-
törölt tag
válasz jani4454 #64992 üzenetére
Ha csak tévéműsor nézése a cél, "nem lennénk odáig". Nagy felbontású, jellemzően Blu-ray, vagy annak kódolt változatait előnyben részesítők számára javallott elvégezni. Ebben az esetbe soha nincs gond forrás részről, mondhatjuk tökéletes, a filmkészítők által megálmodott színvilágot reprezentálják, azonban kalibrálás nélkül a gyárból kiszabadult tévé 100-ból 100-szor valamelyest eltorzulva jeleníti meg, különösképpen a pirosat és annak számos árnyalatát. Innentől fogva valóban igény kérdése, hogy a több 100k-s tévé arának 3-5%-ért van-e hajlandóságunk a tévé oldaláról is a tökéletesség közelébe hangolódni.
-
dethroner
veterán
válasz jani4454 #74695 üzenetére
Lehet nem fogalmaztam világosan. Bejelentettem a hibát, digi mondta hogy lesz@rják mert nem tőlük bérlek boxot. Béreltem, hibát még aznap jeleztem. 2 nap múlva hívnaka digtől hogy volt a lépcsőházbana szerelő, de nem nyitott senki ajtót. De adott rá a dobozban plusz jelerősséget és nézzem meg hogy látok-e változást. Megnéztem és jó lett. Azóta hibátlan a kép. Boxot meg úgy ahogy van 1 héten belül vittem vissza.
Amúgy lehet hogy nem ezt csinálták, de nekem ezt mondták. A lényeg hogy a hiba a szolgáltatói oldalon volt és elhárították.
[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
sunci_02
aktív tag
válasz jani4454 #76800 üzenetére
Karácsony előtt vettem Auchanban 199.990 helyett leakciózták 2 napra 179.990-re amiből még 15% lejött mert ezt visszakaptam Auchan kártyán, így ha jól emlékszem kb. 150.000 volt végül, a kártyával jól jártam, mert jöttek az ünnepek. És a fekete péntek/Black Friday idején se volt annyira olcsó, mint az Auchanban akkor.
-
fzsolte
tag
válasz jani4454 #77277 üzenetére
Felvettem és ezért írtam, hogy még abban is "bandzsítani" kell. És igazad van, mivel régen volt használva az elem lemerült. De azt is kicseréltem.
@(#77276) PuMbA: Nem lett másik HDMI-be rakva. HDMI1 az STB, HDMI2 a PC.
De még mindig az nem világos, ha a normális kép tökéletes a TV-n, a TV meg azt a képet kavarja 3D-s képpé. akkor, hogy lehet a szgép hibája? Vagy ha rossz frekin megy a HDMI kimenete az okozhat hibát??!?!?!
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz jani4454 #78899 üzenetére
Persze, majd kipróbálom az összes set top boxot. Örülök, hogy megszabadultam tőle, soha többé nem szeretnék olyasmivel szívni.
Digiét lehet rendezgetni, azt is próbáltam.(#78900) fradi81
Jól képzelted, a TV saját listája, amit a beépített tunerei fognak, az rendezhető. De a hozzá csatlakoztatott eszközökéhez semmi köze, azokat csak megjeleníti, mint egy monitor, ahogy ezt előttem már leírták.
IPTV-nél nem kerülhető ki a box.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Pancsermeste
őstag
válasz jani4454 #83944 üzenetére
Rendben van, jogodban áll úgy gondolni!
Azért pontosítok kicsit, hátha változik a véleményed:
1. - Természetesen TFT LCD-ről van szó! (és nem mondjuk pazmáról, CRT-ről)
2. - Energiagazdálkodás, háttérvilágítást össze-vissza variálgató feature-ök kikapcsolva.Nos, én elmagyaráztam, hogy azonos háttérvilágítás mellett, miért fogyaszt kevesebbet világosabb képnél, mint sötétnél.
Most akkor magyarázd el kérlek te is, hogy miért van ez fordítva!Egyébként, ha egy fogyasztásmérő nem is pontos, azért kisebb fogyasztás esetén nem fog több fogyasztást mutatni, ha hiszed, ha nem!
Amúgy eleinte azt gondoltam, hogy az info gomb megnyomásakor talán kamu az a 'fogyi jelző', ami megjelenik, de az is jól mutatja, a világosabb képeknél alacsonyabb a fogyasztás!-= Pancsermeste® =-
-
gyeniko
őstag
válasz jani4454 #83949 üzenetére
Úgy viselkedik, mint egy plazma TV? Nem kellene...
Nem lehet, hogy be van nálad kapcsolva olyan funkció, mely a sötét képeknél csökkenti a háttér világítást, illetve kikapcsolja a ledek egy részét (micro dimming)?Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
veterán
válasz jani4454 #89995 üzenetére
Én csak reagáltam valakinek a kérdésére, hogy én mit hogyan csináltam illetve tapasztaltam.
Az a röhej, hogy sajnos sokszor az emberek akarata nélkül frissülnek a dolgok. Az esetleges hátulütőkről meg olvashatsz bőven itt a fórumon. Az a röhej, ha ezt nem teszed meg. Te hozzáértő!--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Pancsermeste
őstag
válasz jani4454 #89995 üzenetére
Nem fóbia.
Ha konkrét károkat nem is okoz a frissítés (bár tény, hogy okoz/okozhat), azért az mégis csak bosszantó, hogy menüben hiába van beállítva az automatikus frissítés kikapcsolása, mégis önkényesen frissít bizonyos fw.-eket. Ahol gyakran van áramkimaradás vagy csak áramingadozás, ott nem biztos, hogy jó dolog ez.
Engem mondjuk az is zavar, hogy az egyszer már megszokott kinézet változik.
Ezen kívül csak egy Bluetooth eszközt buktam a frissítés miatt. OK, értem én, hogy hivatalosan amúgy se támogatott, de előtte működött. Most vettem egy másik fejhallgatót, ezzel működik... még!
Most viszont már én se bízom a véletlenre, kikapcsoltam az OTN support-ot. (talán a jelenlegi az utolsó FW aminél ez lehetséges)-= Pancsermeste® =-
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Politika
- Windows 11
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Autós topik
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.