Hirdetés
-
GAMEPOD
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
xbdream
csendes tag
Sziasztok!
Egy 40H6400 Samsung Led Tv boldog tulajdonosa lettem. Viszont az első benyomásom elég lehangoló, mivel sokkal jobb képminőségre számítottam. Olyan szemcsés, nem tűéles a kép, mint ahogy a megvételnél láttam. Még nem volt időm belemélyedni és nem is a legtökéletesebb nyersanyaggal teszteltem, de remélem a kalibráció után pozitív tapasztalataim lesznek.
https://www.youtube.com/watch?v=vF-x5e65910
A lényeg, hogy előtte volt egy 2010 környékén gyártott Samsung LCD tévém. Ennek a tv-nek sokkal szebb, élesebb volt a képe, mint a mostaninak. Legalább is az alapbeállításoknál.
Ha valakinek ilyen tv-je van erősítsen meg, hogy a beállítások és frissítések után gyönyörű lesz a képe! Vagy ha van egy jó szín beállítás linkje megköszönöm.
Üdv: Karesz
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Unlimited Power! Megnyitotta a Honor a 8000 mAh-s mobilok sorát
- Politika
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Google Pixel topik
- Apple MacBook
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest