Hirdetés
-
GAMEPOD
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChipKng
aktív tag
válasz
#33101952 #77244 üzenetére
At kellene vinnie az 5.1-et a HDMI-n. Sajna nem tudom az XBOX milyen kodolassal kuldi a stream-et, de meunben az sound/advanced settings-nel a bitfolyam-ot be lehet allitani. Kiveve az egyik bugos firmware-nel ahol hiaba allitottam be, csakis PCM stereo-ban kuldte at a jelet. Nem tudom azota javitottak-e.
Viszont ha ram hallgatsz, nem a TV-bol viszed at a hangot hanem a XBOX one-on huzod ki az optikai audiot bele az erositobe. Sokkal jobb minosget is kaphatsz es a TV kenye/kedve szerinti problemakat azonnal ki tudod kuszobolni.
Milyen hazimozi rendszert hasznalsz? Ha AV erositod van akkor lehet erdemesebb ugy bekabelezned, hogy: XBOX -> AV erosito -> TV es mind mehetne HDMI-n az AV erosito meg levalassza a hangsavot es sajat maga dekodolja es a TV-n a hangerot igy nem kell mindig levenned ill. TV hang menuben brilliroznod vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sorozatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest