Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
oimuka
tag
Sziasztok! Ma megkért a szomszéd, hangoljam újra a tv-jét (EH5000), mert a szolgáltató bővítette a csatornák számát. Sikeresen újra is hangoltam, viszont a digitális csatornákat nem ábécé sorrendbe rakta. A hangolást automatikus hangoláson végeztem (keresés mód: teljes), ahogyan eddig többször is.
Hazajöttem, újrahangoltam a saját tv-met is (EH6030), sajnos itt sem teszi ábécé sorrendben a digitális csatornákat. Mindent ugyanúgy csináltam, ahogyan eddig, akkor miért vannak össze-vissza a digitális csatornák? 71 analóg csatorna van, 131 digitális.
Vajon a központban volna a hiba? Azt azért kétlem, hogy két tévénél valamit rosszul csináltam volna. A szolgáltató egyszerű városi, nem UPC, DIGI vagy ilyenek. -
slevko
csendes tag
Sziasztok!
Tv vásárlás előtt állok és sikerült leszűkítenem a - Samsung UE40F6400 -ra
Ezt szeretném otthoni működés közben kicsit tesztelni. Így lehetne objektív tapasztalatot szerezni a készülékről, amely egy műszaki boltban nem lehetséges! Ezáltal is megkönnyítve a választásomat.
Esztergom közelében lakom, innen kb. 40 km-es körzetben vállalom a megtekintés lehetőségét. Kérem aki 1-1,5 órát tud rám szánni az ha lehet privátban jelezze nekem.
Köszi! -
anjani182
őstag
válasz Markizmark #58296 üzenetére
De a 6300-asnál van más talp!
Forever and ever, let's make this last forever.
-
anjani182
őstag
válasz nightshadow #58281 üzenetére
De az új 6400-as megkapta a komolyabb 2013-as modell lábát, nem?! Azért gondoltam, hogy lehet a számozással is játszanak, és a kisebb modell lesz az előző évi nagyobb modell utódja.
-
csab2
veterán
A Samsung oldalán próbáltam email-en felvenni a kapcsolatot a támogatással. Kötelező kiválasztani a TV típusát, erre az enyém - ES6560 - nincs rajta a listán. Se 32"-os, se a 40"-os. Felhívom őket telefonon és rákérdezek, hogy akkor most hogyan tudom elküldeni az email-t. Válasz: válasszak ki egy másik típust és a szövegben írjam le az én TV-m típusát.
Kérdem én, hogy akkor mi a francnak kell kiválasztani a pontos típust? Miért nem elég csak annyi, hogy "televízió"?
Jeleztem feléjük, az észrevételemet, miszerint egy Magyarországon vásárolt, magyar piacra szánt TV-ben miért kell a menüben észtre állítanom a digitális adásoknál - a UPC Direct ügyfeleként - az országot ahhoz, hogy helyesen jelenjenek meg az ékezetes karakterek az EPG-ben?
Kíváncsi vagyok, hogy mit fognak válaszolni.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Burt1793
veterán
válasz nightshadow #58287 üzenetére
Mi azzal a baj? Nekem lent van a pincében, állványon van a tv.
Flashget: jaja, blurayen néztem, és látványos volt.
-
Flashget
félisten
válasz nightshadow #58273 üzenetére
Backlight type (LED) Edge-lit with local dimming
Backlight type (LED) Edge-lit
Backlight type (LED) Edge-lit
Backlight type (LED) Edge-litRealme GT Master Edition
-
Burt1793
veterán
válasz Flashget #58283 üzenetére
Nem tudom miért, egyszer-egyszer (50-ből 1-et) én szívesen nézek 3D-ben. Ha jó az egész, akkor sokat tud adni a filmhez.
Például ott van a Boszorkányvadászok. Egy ilyen kis enyhe filmet kétdében biztos untam volna, de brutál jó 3D-ben fél perc alatt elrepült az a másfél óra. -
Flashget
félisten
válasz nightshadow #58281 üzenetére
A 3D az gyakorlatilag meghalt,
amerikában akkor halt meg, mikor hozzánk még csak éppen eljutott a D szériával.
szerintem az ide szánt modellekbe még lesz, de utána már én se tartom esedékesnek 2015-től.Realme GT Master Edition
-
nightshadow
veterán
válasz anjani182 #58274 üzenetére
A 6400-es szériának nem lesz 40"-os tagja
Ezek az amerikai modellek, ott a nagy tévé a divat, az európai 6400-es 100%, hogy lesz 40"-ben is.
de a 6300-as pedig nem 3D-s, se nem magic remote-os?
A 3D az gyakorlatilag meghalt, én azon nem csodálkozom, ha ritkítják a 3D-s modelleket, a Vizio pl a 2014-es modelljeiből úgy ahogy van kivette a 3D-ét [link]. A magic remote-ról meg annyit, hogy a második touch pad remote a tavalyi F szériánál is csak F6400-től járt. Szerintem ebben sincsen semmi meglepő.
-
Tutu7030
veterán
-
anjani182
őstag
válasz nightshadow #58273 üzenetére
A 6400-es szériának nem lesz 40"-os tagja, de a 6300-as pedig nem 3D-s, se nem magic remote-os?
Nehezen elképzelhető....
-
a8l
aktív tag
Az usb -re lementett csatornalistát mivel tudom szerekeszteni?
Honnan lehet letölteni? -
mzsolty
tag
Sziasztok.
Van valakinek Samsung UE40 F7000SL típusú készüléke?
Ha igen, kérnék szépen felhasználói véleményt.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Burt1793 #58268 üzenetére
Akkor a TV skálázza saját felbontására mindazt, ami nem full HD. Akár jó is lehet, mert a szolgáltatók által bérbe adott boxok nem kiváló minőségükről híresek. Viszont egy médialejátszóról, vagy Blu-ray lejátszóról már szigorúan csakis 1080p jelet küldök a tévére.
Erre a hétre ígérték a Mediacard-ot, kíváncsi vagyok, milyen lesz a képminőség. Gyűlölöm a médiaboxot.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
kazso76
csendes tag
Sziasztok,a kérdésem a következő:milyen módon lehet bővíteni egy Samsung UE32ES6300S tv memóriáját,hogy ne küldje a hibaüzenetet pl. egy youtube videó nézése közben,hogy megtelt a memória.Ilyenkor vagy újraindítom a videót,vagy onnan folytatja,ahol abbamaradt.Lényeg,hogy nem játsza le folytonosan.A válaszokat előre köszönöm!
-
RudY
addikt
-
_q
addikt
Sziasztok!
Van olyanra lehetőség, ha a TV nem látja a ps3-at, akkor a tv-ben a "service" menün keresztül újra kalibrálni a hdmi portot? Ezáltal mind pl egy "új eszköz pc-n" megkeresné a ps3-at és csatlakozna rá. Jelenleg megtalálja AV kábelen keresztül, hogy csatlakozik egy hdmi eszköz, de képet nem ad rajta.
-
BBéci
legenda
válasz drmotto #58260 üzenetére
Pedig azt is sokszor leírtam.
A tévékben lévő lejátszó a lehető legegyszerűbb alkotóelemekből épül fel, talán két dollárba sem kerül (persze 100000 darabos tétel esetén), ezért a minősége, tudása azzal egyenértékű.
Aki összehasonlította valaha a beépítettet egy Dune, Mede8er, Popcorn, WD, stb. asztali lejátszóval, az tudja, elismeri, hogy igazam van. Azokban direkt médialejátszásra kifejlesztett Sigma vagy Realtek chip dolgozik, bonyolult és fejlett szoftvert írtak hozzájuk, amiket rendszeresen fejlesztenek. Megbirkóznak olyan formátumokkal is, amiket a tévék fel sem ismernek, de legfontosabb a kép- és hangminőségük, szolgáltatásaik, kezelhetőségük.
Semelyik gyártónak nem érdeke, hogy a tévé teljesértékű lejátszóként is helytálljon, mert akkor senki nem venné meg a Blu-ray lejátszóikat.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
ERPY
őstag
Van arra megoldás, hogy ha a tv is hálózatba van kötve, akkor a rádugott külső vinyót lássam PC-ről?
-
csab2
veterán
válasz nightshadow #58211 üzenetére
Lehet tudni, hogy miért? Csak kíváncsiságból kérdezem, nem értem, ha egyszer abc szerint mennek sorban, akkor miért marad ki a "G".
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
robee19
tag
Üdv!
Ha valakit érdekel ezt találtam egy külföldi fórumon:"This firmware is for TV Model(s): LED F5500/F6300/F6350/F6400/F6800/F7050/F7100/F7150, PDP F5500
The version is 1116.0
This firmware update will improve the following:
- Solves Network Connection Issue with Wireless Router.
- Improves Picture Quality.
- Solves the issue Screen Mirroring does not work.
- Solves the issue Digital Clean View does not work correctly." -
BBéci
legenda
válasz syler123 #58256 üzenetére
Lejátszókat, jelforrásokat mindig a TV fizikai felbontására állítjuk, különben kétszeri átalakítás (le és felskálázás) történhet. Előfordulhat, hogy a box skálázója vacak, akkor viszont külön át kellene állítani mindegyik felbontású adáshoz. Hacsak nincs rajta automatika, de azt kétlem.
-
syler123
veterán
Set top boxot ti 720p-re vagy 1080i-re állítottátok? A hd adások miatt kérdezem, sok eltérés nem lehet a képen, vagy fenetudja. 1080p-t nem tud a set top box, de gondolom a sat tv hd csatornái sem.
[ Szerkesztve ]
-
-
Flashget
félisten
Ismét rákérdeztem a Hbbtv-re samuéknál. Kaptam választ is és a fw change logról is kérdeztem miért nem adnak ki soha.
A tesztidőszak a gyártókkal közösen 2014. március 15-ig tart. A szóba jöhető TV platformok módosítása folyamatban van. Ez annyit jelent, hogy a Rendszer / Adatszolgáltatás menü aktív lesz. Alkalmas TV platforomok: D6-7-8, ES 6-7-8, F5500, F6500, F7,8,9... A TV szoftverekkel kapcsolatban: a change log nem publikus, de külön kérésre a Callcenteren keresztül kaphatsz infomrációt, ha nagyon kell, viszont ehhez adatok kellenek. (pl model kód) Szép napot!
Realme GT Master Edition
-
krx21
nagyúr
Na, igen... Engem sem zavar minden esetben, de például távoli tájak pásztázásánál, nekem olyan "diavetítés" jellegűen darabosnak tűnik... Bár azt hozzáteszem, a szappanopera effektet sem kedvelem... Ezért jó a Sony NORMAL beállítása, mert az 24p-nél egyáltalán nem túl folyamatos, pont az a köztes ami nekem tetszik, nem érzem, hogy elvenné még a filmes hatást... Ezért jó hogy lehet állítani, mert mindenki megtalálhatja, mi tetszik neki...
-
syler123
veterán
válasz devil-k #58248 üzenetére
A 3D hiánya ami zavar (csak hdmi 1.3 kimenete van). Meg most kicsit felidegesített, mert tönkrement a rendszer hdd és ilyenkor használhatatlan a gép. Pendrive-al pedig az OPENELEC nem adta az 5.1-et, egy korábbi verzió igen, így most gondolkodóban vagyok. Ha megjön a hdd lehet megbocsájtok neki és akkor a BD 3D-t nézek lemezen és kész
-
syler123
veterán
válasz Markizmark #58246 üzenetére
Mindenképpen. Lehet hogy egy wd red 2-3 tb-osat tennék bele. Akkor eladom az 1tb-os, meg a 640gb-os 2,5"-osat is, ami a htpc-ben van és akkor mehet bele egy nagy 3,5"-os hdd.
-
syler123
veterán
válasz jano6220 #58243 üzenetére
Ha rendesen elolvasnád látnád, hogy nem ő gondolja így...
A témára térve én is nagyon gondolkozom egy médialejátszón, a htpc árán kijönne egy 40-50k-s darab.
Nekem eddig a Mede8er MED800X3D tetszik. Csak kár hogy nem a legjobb felülete van a lejátszónak.[ Szerkesztve ]
-
jano6220
tag
válasz Markizmark #58240 üzenetére
"Aki nem BD50-et néz az szaralak" És aki ilyet ír fórum társainak az szerinted milyen alak?
LG 55" Nanocell UHD 4K - Iphone 15Pro Max *jano6220 felhasználónak 33 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
csiben1
tag
[link] Erre valaki tud egy árat mondani? Én olyan 50-60 ezerre tenném a reális árat. Szerintetek
You can walk straight through hell with a smile
-
Tonyk
veterán
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
Markizmark
addikt
Persze, értem én hogy csak jót akarsz, de bárki jön ide úgy, hogy megemlíti a belső lejátszót a hozzászólásaiban, mindig jön a Te hozzászólásod, amiben mindig kiemeled minőségbeli különbségeket.
Most is fogadni mertem volna, hogy a DLNA téma után jössz Te.Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
devil-k
nagyúr
válasz Markizmark #58237 üzenetére
Gondolom arra célzol, hogy nem a BD-ből áll a világ, hanem van mkv, divx, avi és társai is?
Nálam csak BD-ből áll.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
BBéci
legenda
válasz Markizmark #58237 üzenetére
Ne célozgass, főleg ne így! Mi vagy Te, mesterlövész?
Szerinted az, hogy igyekszem az embereket a jobb kép- és hangminőség felé terelni, az bűn? Mindenki, aki eddig hallgatott rám és vett médialejátszót, hálásan megköszönte.
-
BBéci
legenda
válasz Markizmark #58235 üzenetére
Tehát fenntartod, az előző kijelentésedet, amely szerint aki nem BD50-et néz, az szar alak? Magamra veszem, mert olyat én is csak elvétve nézek. Tehát kikérem magamnak, hogy szar alaknak nevezz!
-
BBéci
legenda
válasz Markizmark #58231 üzenetére
Nem kellene ostobaságokat irkálni!
A tévék beépített lejátszójának gyengeségeire hívtam fel a figyelmet, ami bármilyen felbontásra és formátumra érvényes.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
sandró60
addikt
Lehet,hogy ez lesz a következő tévém(kis nyugdijas álma) [link]
-
datomi
tag
Mindenkinek köszönöm a segítséget, így hát eldőlt, hogy meg lesz véve az UE32F5300
Persze nem ő volt az egyetlen jelölt, de ebben az árkategóriában szerintem nem nagyon van ellenfele az ár/érték arányt tekintve.Xiaomi Mi 10 Lite 5G / Samsung Tab S5e
-
a8l
aktív tag
Neked van igazad, ma hívtak a szervízből is meg a samsung üf is. Pénteken elviszik és kapom a csereutalványt. MM-be van másik, még aznap megyek érte,és megpróbálom megkérni őket hogy kipróbálhassam a boltban.
Elég áramot adni neki és elindítani azt a videót vagy web böngészőt vagy bármit amin világos a háttér. -
datomi
tag
válasz Markizmark #58217 üzenetére
Köszi!
Részben ettől függ, hogy megvegyem-e vagy neXiaomi Mi 10 Lite 5G / Samsung Tab S5e
-
datomi
tag
Az lenne a kérdésem, hogy az UE32F5300 tv le tud-e játszani videót hálózaton keresztül NAS-ról, vagy csak usb-n keresztül külső vinyóról?
Kerestem itt a fórumban, de nem találtam választ.
Előre is köszi!Xiaomi Mi 10 Lite 5G / Samsung Tab S5e
-
csiben1
tag
Sziasztok!
Lenne egy 2011 novemberi UE32D5000-es tv-m. Most eladósorba kerül és az ár meghatározásában kérnék segítséget. Valószínű ismerősnek menne el, szóval egy reális értéket szeretnék kérni érte, tudnátok ebben segíteni?
Illetve a másik kérdésem, hogy ezekre a tv-kre mennyi garanciát adtak? A garancialevélen erre vonatkozó adatot nem találtam.Előre is köszönöm a segítséget!
You can walk straight through hell with a smile
-
Csekusz
tag
Sziasztok !
Mivel néhány hete segítséget kértem és néhányan irtátok, hogy hasonló szitu előfordul időnként náluk is, leírnám a megoldást, így néhány hét "teszt" után.
Röviden: UE46ES7000-es TV-m /digi kábeles/ bekapcs után a csatorna képe helyett, a "nincs vagy gyenge a jel!" üzenettel fogadott. Ezt egyre gyakrabban produkálta, a javítás elötti napokban gyakorlatilag szinte minden bekapcs után. Ilyenkor hosszas ki-be kapcsolgatás után, 5.-6.-alkalomra "elkapta" a jelet a tv /elötte még azért 2-3 alkalommal kifagyott/, de ez azért beteg egy szitu volt. Digisek kiváló jelet mértek, csati, kábel ok, így maradt a samsung prémium szervíz. Vizsgálódás. Mérések. Teszt. A megoldás: tv tuner csere. Alaplapot akart cserélni az ismerősöm, de megkértem, hogy csak a tuner panelt cserélje /elsőre/, aztán ha kell, majd utána.
Nem kellett, minden zsír, hibajelenség egyetlen alkalommal sem jelentkezett, jelszint 100, kép tűéles.
Mégegy dolog: szerintetek az 55F8000-es tv ára (ami nagyon tetszik és nagyon dícsérik) eDigitalban, MM-ban, Euronicsban, ahol jellemzően most az ára 575-595.000.- között mozog, meddig, mennyire fog nyárig leesni ?
Ezek a boltok nálam a 10% Cet.k. kedv. miatt élveznek priorítást, de a foci VB-re jó lenne cserélni. Viszont én a lélektani fél milla fölött nem is tudnám/akarom megvenni...még ha jól sikerül is eladnom a 46ES7000-est... Szerintetek ?[ Szerkesztve ]
Samsung Wave II., Samsung N7100, Samsung N910F - iPhone 6S, iPhone 8+, S9
-
Markizmark
addikt
Milyen hatással lehet a mai TV-kre, ha éjjelre le vannak választva a hálózatról? Van pár távirányítós konnektorom, amire rá van dugva az xbox, dvd lejátszó meg ilyesmik és éjjel mindig ki vannak kapcsolva teljesen a konnektor révén. Gondoltam ráteszem a TV-t is, de nem tudom mennyire tolerálja, ha gyakorlatilag ki van húzva amikor nem kell.
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
kaboska
aktív tag
Én kb. 5-6 éve már átéltem ezt!
32"LG LCD HD Ready 1366x768 MM-be vettem 200k-ért.Megjelent a képernyőn két csík,hívtam a szervízt!
Kijöttek,elvitték a tv-ét.Másnap jött a telefon,hogy nem tudják javítani.És úgy mint te csereutalványt kaptam!
Utalvánnyal irány a MM ugyan olyan tv már nem volt mert előző évi modell volt!
Innentől kezdve 200k értékbe azt választok amit akarok vagy vissza kérem a 200k-t!Vagy ráfizetek ha olyat választok ami több mint 200k!
Na hát én találtam egy Samsung 32"Full HD LCD-ét pont 200k és már vittem is haza!
Székesfehérvár MM-ba volt de szerintem ez mindegy!"Fej vagy gyomor"
-
Flashget
félisten
Pedig egyértelmű a képlet.
Kapod az utalványt és viszed az F8000-t. Mivel H széria még nincs, így biztosan nem kell felárat fizetned egy másik 8000-es tipusért.
Ha nem tudnak adni F8000-t kérhetsz F7000-t a különbözetet amennyivel olcsóbb visszakapod.
Ha ez neked nem felel meg visszakapod a tv árát.én lehet ennyi tortúra után visszakérném és megnéznék egy panasonic plazmát ilyen árban.
mert semmi nem garantálja, hogy megint nem fogsz ki egy hibás panelt.Realme GT Master Edition
-
mzsolty
tag
Sziasztok.
Mostanában tervezek új tv-t venni és az LG-k mellett ezek a Samsungok az esélyesek:
Ezekről szeretnék véleményt kérni.
UE40F6770SS, UE40F6650SS, UE40F6640SS, UE40F7000. -
BBéci
legenda
Ha mást olvastál a szövegből, mint ami benne van, az nem a levél hibája, mert teljesen egyértelműen ott áll, hogy csereutalvány. Ahhoz nem kötődik ár, ha ugyanazt a terméket választod. Magától értetődő, hogy csak másik, drágább termék esetén kellene ráfizetni.
Tényleg nem tudom felfogni, miként tudtad ezt másképp értelmezni.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
RendiT
csendes tag
Hello!
Vásárolni szeretnék, a kiszemelt típus UE42F5000AW. Nem fontos a smart meg a 3d sem. Pc-n keresztül filmezek (hdmi) és néha ps3. Olvastam egy cikket http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-ue42f5500-201308193252.htm A kérdés hogy a panel ugyan az e? A teszt szerint az input lag 28ms. Segítsetek meggyőződnöm arról hogy jól gondolom hogy amire nekem kell megfelel.
Köszi!
-
a8l
aktív tag
Nekem megfelel ez a tipus, de én azt olvasom ki a levélből hogy ha most drágább az ugyanilyen tipusú tv akkor rá kell fizessek, de ne legyen igazam, holnap hívom először az MM-et, hogy van e nekik raktáron új dobozos, utána meg hogy mit szólnak a cseréhez. Ha minden OK akkor meg hívom a szervízt a cserejegyért, és visszaviszem és remélehetőleg lezárhatom ezt a tv kérdést pár évre.
Egyszerűen nem tetszik a két sötét folt a képen, a kijelzőcsere óta a bal oldali eg vékony 2cm széles függőleges csík lett. A westendes TV volt a 3. amit megnéztem az enyémen kívül és hibátlan volt ilyen szempontból. Az összes LED tv-s vele járó kép gyengeséggel együtt tudok élni, de azzal nem hogy 800k-ért selejtest adnak. -
BBéci
legenda
Ennél korrektebb ajánlatot el sem tudok képzelni. Fel nem foghatom, mi a kifogásod. Bármire beválthatod az utalványt, ugyanolyan 65F8000-re, vagy más modellre, de akkor értékegyeztetéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 10
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Energiaital topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest