Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
bivalyos
tag
Sziasztok,tegnapi nap folyamán frissített a TV (F6400) 1117-es fw-re és azóta nem működik rajta a samsung apps valamiért,mindig azt írja hogy nincs internet kapcsolat,holott van és böngészni tudok vele rendesen,meg a music app is megy rendesen,de nem tudok új alkalmazást letölteni,
Kapcsolódó kérdésem,hogy lehet e esetleg a samsung apps-on kívül is letölteni app-kat és telepíteni mondjuk pendrive-ról?Üdvözlettel: bivaly
-
Ceko
senior tag
Nincs véletlen valakinek Cryptoworks CI modulja Tata környékén ? Szeretném kölcsön kérni egy teszt erejéig.
KösziLégy első, amikor hallgatni, s utolsó, amikor beszélni kell.
-
csab2
veterán
válasz t-real #59393 üzenetére
Az ingyenesen vehető 7 db csatornához (m1, m2, Duna, Duna World, RTL Klub, TV2, Euronews) csak egy antenna kell semmi más.
Antennát felrakni valami magasabb helyre, irányba állítani, kábelt bedugni a TV-be, behangolni a csatornákat és kész. Ha közel laksz az adóhoz, akkor akár egy szobaantenna is elég lehet.[ Szerkesztve ]
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Tonyk
veterán
válasz drmotto #59392 üzenetére
Nálam NAS van...
(#59390) Tegla80
A D6500 egy olyan film lejátszásakor, ami valameddig nézve volt, jelezi, hogy folytatható, de ugyanúgy az elejéről kezdi. Az ES és az F-ben nem is láttam még ilyen gombot sem a lejátszó programjában. (vagy csak nem emléxem rá...)
[ Szerkesztve ]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
t-real
tag
Sziasztok!
Tudna valaki mutatni vagy gyors írni egy noob guide-ot arra hogy miként tudnám azt a pár szabad digitális tv csatornát fogni egy F6400-es tv-vel? kell ehhez is valami kártya amit a tv-be dugok plusz antenna? Ha igen milyen? Előre is köszönöm
-
Tegla80
addikt
ES5500 is tudja ,még úgy is,h közben eltávolítod a pent vagy hdd és utána mégis folytatja .
Most így fejből nem megy,de menüben asszem vagy valahol tools gombbal kapcsolható,h elölről vagy folytatólagosan kezelje a dolgokat.
(de fórumtársunk NAS-t használ,így arról lehet másképp kezeli és ahhoz nem is tok hozzászólni )Sony® & PlayStation®
-
putyu10
aktív tag
válasz Flashget #59384 üzenetére
LG-én van 5V menüből kapcsolható.
Más. Panelcsere megvolt, egy óra, kettő db nyák átrak+sallangok átrakása. Bevilágítás talán jobb,de megmaradt.[ Szerkesztve ]
Az 55F8000-res életem egyik nagy csalódása! És az ONKYO a legnagyobb S**R a világon! Samsung QE65QN90AATXXH UHD Neo QLED
-
doc
nagyúr
valaki meg tudna mondani, hogy az F6400 tud-e tavtaplalast az antennaerositonek (tehat kijon 5V az antennabemeneten)?
-
TraceR
tag
válasz devil-k #59379 üzenetére
Inkább a kedvezményest kellett volna idézőjelbe tenni
Sajna legtöbb esetben még így kuponnal is (jóval) drágábban adják a TV-ket, mint a szintén gyári Samsung garanciával operáló (web)áruházak, a bolti garisakról nem is beszélve. Az utolsó valódi akciójuk a Black Friday-es 20% kedvezmény volt tavaly novemberben. -
devil-k
nagyúr
Samsung kedvezményes kuponok a MM-ban! Aki TV-t akarna venni!
"Csak" 11 napig!
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
Flashget
félisten
Technológiai és médiapiaci előrejelzés 2014-re
A Deloitte szerint az úgynevezett "okos nappali" eszközök - például tabletek, PC-k, TV készülékek - eladása 2014-ben is növekszik majd, de várhatóan az elmúlt 10 évben tapasztaltnál kisebb ütemben.
A növekedés nem minden termékkategóriát érint, a TV készülékek piaca szűkül, ami elsősorban az ár lassú csökkenésében mutatkozik meg: a vevőket a 3D technológia, hang, vagy mozdulatvezérlés nem ösztönzi arra, hogy drágábbra, vagy gyakrabban cseréljék le készülékeiket.
Realme GT Master Edition
-
sandró60
addikt
-
drmotto
őstag
Üdv!
EH5300 tévén nézünk filmeket egy WDMyCloud NAS-ról a beépített lejátszóval. Amikor egy olyan mesét néznek a gyerekek, ami egy fájlban több rész, akkor ahányszor elindítom a lejátszást, mindig a legelejéről kezdődik, nem ott, ahol abbahagyták. Korábban, amíg PC-ről ment a megosztás allshare-rel, addig többé-kevésbé működött a folytatólagos lejátszás.
Lehet ezzel valamit kezdeni?Köszi
-
Flashget
félisten
válasz Atomantiii #59373 üzenetére
Ez csak részben igaz.
Mert nálam (D6500) azonnal kjidobja, hogy "Megállítja a felvételt és csatornát vált?" kérdést.
Ez inkább széria függő és az újabbakkal meg lehet már tenni.Tonyk közben megelőzött
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Tonyk
veterán
A rögzítés közben azonos frekin lévő csatornákat nézhetsz (D sorozatban még nem volt ez elérhető, E-en és F-en már működik).
"kevés értelme van":
timeshift is rögzítés;
ha nem vagy otthon: időzített felvétel
elalvás előtt benyomod a rec-et, tv-t kikapacsold az meg rögzít, másnap megnézed(#59372) Mayday001
Ip alapján, de ez amennyire pontos nyugodt lehetsz tőle. Ha ki akarod küszöbölni, pl.: a routerbe egy vpn kapcsolat majd kiroutolod a tv-t hogy a vpn-t használja.
[ Szerkesztve ]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
Mayday001
csendes tag
Sziasztok!
Lehet bután fog hangzani a kérdés de a samsung tv-ben tenyleg van "GPS " vagy ha Internetre dugod ip cím alapján méri be a helyet?hogy lehetne ezt ki küszöbölni?hide ip vagy ilyesmi?[ Szerkesztve ]
Visszaírni luxus?!
-
ubid
senior tag
Sziasztok.
A tv-vel való műsorrögzítés tényleg csak úgy működik, ha azon a csatornán "állok" amelyikről fel is akarok venni ?
Vagy én bénázok el valamit ?Ebben az esetben igen kevés értelme van a műsorrögzítésnek...
-.-
-
BBéci
legenda
válasz nightshadow #59368 üzenetére
Jogos, ezt alaposan eltévesztettem, a W8 sorozatra gondoltam.
(#59367) Norby007
A felsoroltak közül egyértelműen az ST60-at választanám, messze jobb képminőségű az összes többinél. Az pedig merő ostobaság, hogy világos szobában nem használható.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Norby007
tag
Sziasztok,
Tv vásárlás előtt állok. Hetek óta olvasgatom a fórumokat (legtöbb hasznos infót innen szereztem eddig!) teszteket (bár sajnos abból hazánkban nagyon kevés lelhető fel) illetve külföldi oldalakat, teszt leírásokat.
A keret max 370 ezer Ft de ez már a lélektani határ és nem is nagyon szeretnék ennyit kiadni tv-ért, csak a pana miatt ami a listán lesz toltam ki ennyire esetleg. Inkább az elfogadható még a 330-340 ezer Ft.
A tv-nek minimum 55" kell lennie, de nem lenne baj a 60 sem :-) Ezen kívül ragaszkodom a 3d-hez, wifihez, más nem nagyon számít, ja és akív 3d kéne, mert azt olvastam, hogy csak abban lehet full hd 3d.
Elsősőrban filmek pc-ről 98 %, tv adás 1 % (forma 1 és semmi más), és esetelg 1 % számítógépes játék.A következők a résztvevők:
Samsung UE55F6500 315 e
Toshiba 58L7365DG 338 e
Sharp AQUOS LC-60LE652E 340 e
Samsung PS60F5500 340 e (plazma)
Panasonic VIERA TX-P55ST60E 370 e (plazma)Először az első samsungot néztem ki, aztán hallottam és már sajnos láttam is a szappan opera effektusról, amit nem tudok lefogadni. A film, a látvány nem ilyen, így nem lehet filmet elfégadhatóan nézni, teljesen megöli az egészet. Én megrögzött "filmbuzi" vagyok (ha lehet ilyet itt használni) ezrét elfogadhatatlan ez a dolog.
Ezért kezdtem el plazmákat is nézni de sajnos csak a fenti két versenyző maradt, mert a többi 3d-vel jóval drágább. Viszont nem nagyon érdekel a feketék mélysége, mert azt mókosvakításnak gondolom, a mostani jó kis 32"-os hannspre készülékemen tökéletesen megfelel a feket, pedig az egy jó öreg (6 éves) LCD tv 50 Hz-el.
Az igaz, hogy plazmán nincs soap opera effect egyáltalán?Nagyon megörültem mikor megtaláltam 340 e-ért a PS60F5500-at, de aztán jól elszomorodtam, mikor külföldi oldalon olvastam a tesztben, hogy veszettül tükröződik a felülete, nappali szobába nem ajánlják csak sötétben lehet nézni, (pedig gyermekeim nappal nézik a mesefilemeket, és akkor bizony szemben van tv-vel az ablak!) és az is kiderült, hogy pentile pixel mátrixos és a képének élessége elmarad más palzmákétól.
Ekkor kezdtem el a panasonicot nézegetni, de annak az ára valahogy nagyon nem tetszik és olvasatam arról is néhány negatív dolgot, már nem tudom mit.
Ekkor ismét visszakanyarodtam az LED-es lcd-k hez, mert olvastam, hogy a képjavító eljárást ki lehet kapcsolni, vagy lejebb venni és akkor megszűnik a szappanopera effektus. Erről ma meggyőződtem a media marktban is egy sony 55"-nál (397 e), de látható módon a minőség rovására történt ez meg.
Kérdésem az, hogy ez így működik a többi tv-n is? Ha leveszitek akkor a kép minősége gyengül?És ma kezdtem nézegetni a Sharpot és a Thosibát, de sajnos ezekről sehol semmi véleményt nem találok, még külföldi oldalakon sem. Sajnos a Sharp-nál még a Wifihez is kell egy usb adaptert venni és még szemüveget sem adnak hozzá egyet sem. De 60" és a Sonyval együtt használ X-Gen panel van benne. A Thosibáról meg semmit nem tudok.
Mit vegyen az ember? Mi éri meg? Mi a véleményetek? Van itt valakinek a fenti PS60F5500 samu palzmája?
Ha igen mi a véleménye róla? Ezt sajnos sehol nem tudom megnézni működés közben. Már arra gondoltam, hogy megveszem egyenként mindet a netről tesztelem 8 napig aztán visszaadom
ELőre is köszönöm építő jelleggű hozzászólásaitokat -
meganorbi
csendes tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem. Tegnap vettem egy Asus RT-N14U típusú routert. Ma be is kötötték a netet, A Sony okostelóra rátöltöttem 2 okos tv-s appot, de egyikkel sem lehet irányítani a tvt :-( A telefon néha látja a tv-t de nem kapcsolódik. Szerintetek mit rontottam el? A tv UE40D8000. Előre is köszönöm! -
BBéci
legenda
válasz Flashget #59344 üzenetére
Felesleges, képrontó funkció, nem csak szerintem, mindegyik tesztben a kikapcsolását javasolják.
Viszont csakis a 10 pontos fehéregyensúly beállításával lesz színhelyes a TV!!!(#59362) nagyas
Ha a TV 60p-t ír ki, akkor a bemenetére az érkezik, nem pedig 24p.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz ppeti888 #59317 üzenetére
Gondolkozz egy picit! A HDMI digitális, a Scart analóg. A kábel nem tudja elvégezni a D/A konverziót.
(#59305) Flashget
A D sorozatú tévék LED mozgásjavítása még messze volt a használhatótól, az F-eseké összehasonlíthatatlanul jobban működik, legalábbis az F7000 és az F8000 tesztelésekor ezt tapasztaltam.(#59324) Kabel15
A Sony W6xx tévék IPS panelesek, tehát a feketéjük nem lehet olyan mély, mint az F6500-é.[ Szerkesztve ]
-
giorgiosixx
tag
Rászántam magam, kipróbáltam a SamyGo féle rootolást és a PVRDecoder-t és jól működik. F6500 1116-os firmware.
Egy 5GB-os felvételt kb. 11 perc alatt szipkázott át a PC-re, persze kábellal a routerre kötve a TV és a PC is, aztán .TS formátummá dekódolta kb. 5 perc alatt. (egy erősebb géppel a konvertálás nyilván rövidebb ideig tart)[ Szerkesztve ]
-
nagyas
csendes tag
Kábé egy hete írtam Samsungéknak de még nem válaszoltak.
Ti talán tudjátok, hogy képes-e a tévém (F5300) 24p megjelenítésre és ha igen, akkor hogyan?
A Blu-ray lejátszón be tudom állítani a 24p (24Hz) megjelenítést de a tévé ilyenkor is 60p megjelenítést mutat.Előre is köszi!
15 éves az autóm de ha lemosom, csak 14 évesnek néz ki!
-
freddirty
senior tag
Nekem van még ugyanez a műsorújság problémám. Ma álltam át dvb-t mindigtvextra szolgáltatóról upc kábelre és érdekes módon eltűnt a minikép feature guide behívása esetén.
Pozitívum viszont hogy a pár éves c550-es másik teve szépen viszi a dvb-c adásokat. Pedig nincs a kompatibilitási listában. És gyorsabb mint ez a smartf*s f6500...
Visszakeresve itt a fórumban nem vagyunk egyedül, de megoldást nem láttam. Persze sw frissíteni le7...fred
-
Burt1793
veterán
-
putyu10
aktív tag
-
TraceR
tag
válasz sandró60 #59330 üzenetére
Nem jól tudod, nincs a box összepárosítva a kártyával. Ugyan a Telekom hivatalosan nem támogatja csak a saját szutyok STB-jét, ennek ellenére nagyszerűen működik a kártyájuk conax modulban is. Én az egyik TV-ben egy SMIT, a másikban egy Waytek modult használok, mindkettő jó, de sokan a Strongra esküsznek. Itt lehet válogatni.
A fentiek Telekom (T-Home) sima digitális és HD kábeltévére igazak. IPTV-vel és SAT TV-vel nem működnek.
-
Burt1793
veterán
-
doc
nagyúr
válasz Markizmark #59340 üzenetére
semmi mas (leszamitva a "tanyeros TV"-t, de az nem kell)
-
doc
nagyúr
válasz Markizmark #59338 üzenetére
hm, koszi, ezek utan kb. kizart hogy MindigTV-rol atvaltsak t-home-ra
-
Kerto
tag
Üdv! Jött a Samsung tv-hez egy új frissítés :1117-es. Tudja valaki mit javít? Remélem az mkv filmeknél a hangcsúszást,de még nem tudom kipróbálni. [UE32F5300]
-
Tutu7030
veterán
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
ubid
senior tag
Sziasztok!
A TV-vel pendrive-ra rögzített műsorokat valahogy lehet dekódolni ?
( pl, hogy gépre fel tudjam másolni őket.)
(szerk: ha felveszek a TV-ről valamint a pen-re, majd bedugom a gépbe, már csak formázni engedi a pendrive-ot... valahogy ez a "fíícsör" kivédhető ? )
Még egy kérdés :
UPC media card vana tv-be, minden királyul működik, de a GUIDE gomb hatására a műsorújságon nem jeleníti meg az éppen aktuális adást a bal felső sarokba... csak tölt és ennyi...
valakinek van még hasonló problémája ?
Ötlet ?(F6500)
[ Szerkesztve ]
-.-
-
Insolent
aktív tag
Üdvözletem Uraim!
Egy kis segítséget szeretnék kérni..
Adott egy F6400-as csoda tévé..
És egy T-komos Intek HD-C10CX Box abban ugye van egy kártya amit szeretnék a Tv-be dugni CI vagy CI+ olvasóval nem vagyok teljesen képben. Szeretném a boxot megkerülni, gondolom ez érthető.
Nem tudom milyen kártyát kellene beszereznem, hogy meg tudjam oldani a dolgot, ha jól tudom nem mindegy milyen kódólású kártyát veszek.. Ebben szeretnék segítséget kérni..Előre is köszönöm aki érti, hogy mire akarok kilyukadni és tud segíteni..!
" A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá "
-
-
sandró60
addikt
válasz komigti #59323 üzenetére
Ha már ide irtál én a Samsungot ajánlom.Mindig van olyan,hogy kompromisszumot kell kötnöd.Nyilván az egyik márka ezt tudja jobban.A másik márka meg azt.Neked kell eldönteni,hogy melyik részét részesited elönyben.Röviden ennyi.Ha még többet akarsz tudni akkor keresd a konkurens márka fórumát
-
Kabel15
aktív tag
válasz komigti #59323 üzenetére
Sony W650 valós 50hz és abból csinál 200hz et. F6500 100hz és abból csinál 400hz et.
Szín világban, feketében Input lagban pedig verhetetlen a Sony. Film lejátszásban talán a samsung több fájlt kezel. Viszont a samsung erősen felhősödhet ami sötét szobában nagyon zavaró tud lenni. Hulló csillagot nem nagyon értem. Minél több a HZ annál szebben fog repülni a labda. Szóval annál folyamatosabb lesz a mozgása. Nem lesz szellem képes. Elvileg a Sony ban a led villogtatás megoldja ezt a dolgot hiába csak 50hz. A samsung pedig 100hz el dolgozik szóval nála is elfogadható lehet a foci meccs. .Asus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb
-
komigti
újonc
Sziasztok! Egy kis segítségre(véleményre) lenne szükségem. Két tv között vacilálok: samsung ue40f6500 vagy sony kdl-42w650. Szóval a 3d nem nagyon érdekel, inkább a képminőség. Legtöbbszőr sportot nézek(foci) és nem akarom, hogy "ússzon" a labda, mint egy hullócsillag. Nem tudom, hogy a samsung 400hz-e annyival jobb vétel lenne ilyen szempontból a sony-nál?? Már csak azért is kérdezem, mert már tényleg nem tudom melyik hány hz-es. A másik, ami fontos a konzol(ps3). Estleg külső hdd-ről vagy pendrive-ról a sony tud lejátszani zenét filmet? A samsung, ha jól tudom tud. Meg még jó lenne, ha tudna felvenni is ezekre pl.focimeccset a samu azt hiszem ezt is tudja, de a sony?? Úgyhogy kíváncsian várom Ti melyiket vennétek ilyen szempontok alapján. De ha van más márkából ilyen tulajdonságú, ekkora tv arra is kíváncsi vagyok . Előre is nagyon köszönöm mindenkinek!!!
-
andreijj
tag
válasz sandró60 #59319 üzenetére
Szia!
Olvastam, hogy nem az igazi, és hogy drágább is. Engem kicsit megtévesztett, hogy a mostani TV-n van UTP kábel. Nem is értem, hogy ha nem okos TV akkor miért van rajta? Akkor ha a leírt módon szeretném használni a TV-t, cseréljem le az UE32F5300-as verzióra?
Köszi!
-
putyu10
aktív tag
Valaki tapasztalt már olyat hogy a kijelző alsó és felső részén kb öt milliméteren erőseben bevilágítanak a ledek főleg egyenletes zöldes, barnás,kékes,szürkés árnyalatoknál? F8000 edge led.
Az 55F8000-res életem egyik nagy csalódása! És az ONKYO a legnagyobb S**R a világon! Samsung QE65QN90AATXXH UHD Neo QLED
-
ppeti888
csendes tag
sziasztok olyan kérdésem lenne hogy scart csatlakozó hdmi végződéssel van olyan? és ha igen hol tudok beszerezni?
-
andreijj
tag
Sziasztok!
Vettem egy Samsung UE32F5000 TV-t. Azon gondolkodom, hogy lehet nem szeretnénk szenvedni a külső vinyó és pendrive használatával, hanem hálózatról osztanám meg a laptopom tartalmát, ha filmezni szertnénk. Jól gondolom, hogy ehhez:
- Vagy vennem kell egy USB WiFi Sticket a mostani TV-hez,
- Vagy lecserélem ennek a típusnak az okos verziójára: Samsung UE32F5300Mivel még a 8 napon belül vagyok, lehet elállnék, és elhoznám az okos verzióját. Ebben az esetben kell még valamilyen speciális eszközt vennem a TV-hez, vagy elég egy LAN kábel, amivel rádugom a Router-re, és máris a hálózat része lesz? A cél az lenne, hogy a notebook tartalmát másolgatások nélkül meg tudjuk nézni a TV-n.
Köszönöm segítő válaszaitok,
Andris[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz t-real #59314 üzenetére
HDMI kábelből nem létezik 1.4 szabványú, azt csak az interfészekre hozták létre. High Speed kell 3D-hez, de csak 5 méteres hossztól van jelentősége.
-
t-real
tag
Sziasztok!
Tulaja lettem egy samsung 46f6400-as készüléknek. Pár nagyon alapvető kérdést szeretnék feltenni. Ha esetleg már összefoglalta valaki mit kéne beállítani a tv-n első alkalommal akkor azt az írást is megköszönném ha valaki belinkelné.
Igazából a problémám az lenne hogy letöltött 33gigás full hd 3D filmet nem bírtam működésre rajta. Iso formátumban van, azt szeretném lejátszani powerdvd 13-al, de azt írja hdmi 1.4-es szabványtól működik rendesen a 3D. Nvidia gtx 460-as vga-m van, a kábel nem tudom milyen. Létezhet hogy a kábel nem támogatja az 1.4-et? vagy a kártya? Mkv-s formátumnál működik a 3D, úgy hogy jobbra balra felezi a képet... -
Nono76
tag
Basszus én meg nem tudtam mi van. Wifi kapcsolat működik, böngészőben van net, minden más samsung alaklmazás meg azt mondja nincs net. Samsung fiókba bejelentkezni nem lehet, újat csinálni nem lehet mert a feltételeket elfogadni nem lehet. Azt hittem nálam van a gond. Pedig csak a Serviiot akartam tesztelni, de persze az sem működött. Még jó hogy nem reseteltem a smart hubot.
-
törölt tag
válasz #49935616 #59291 üzenetére
Utána olvastam a külföldi fórumokon. Egy Samsung administrator tanácsai szerint lerseteltem mindent, állíthatom újra. Mint később kiderült, elég gáz a Samsung HUB szervere, ezzel van probléma mindig. Troubleshootban vagy a honlapukon feltüntethetnék, hogy ilyenkor várni kell legtöbb esetben...
-
FaTHI
őstag
válasz NyuszyCaster #59276 üzenetére
3D-s Mkv -nél jön elő ez a megáll és tölt pár 2-3 másodpercig dolog. ott is kb másfél óra után. A sima mkv-k nál ez nincs, de valahogy érezhető néha pegtorpan a kép ,nem folyamatos.
[ Szerkesztve ]
-
Narakh
senior tag
válasz nightshadow #59303 üzenetére
Igaz az, hogy a kisebb felbontású tévén szebben jelenik meg a nem HD tévéadás? Úgy értem, logikus volna, de aztán a fene tudja.
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
-
Narakh
senior tag
válasz nightshadow #59300 üzenetére
Amennyire utánanéztem, az F4000 úgy hetven-, FullHD testvére pedig hetvennyolcezerből jönne ki legolcsóbban.
BBéci
Nyilván én vagyok maradi, de logikusan cselekedve olyan távolságból nézem a tévét - amit nem húzok be tartóstul a szoba közepére -, ahol az ágyam van.[ Szerkesztve ]
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
-
BBéci
legenda
válasz Narakh #59299 üzenetére
A két tévé közül egyértelműen az F5000 a jobb választás, persze a szomszéd szobából nézve valóban mindegy, milyen minőségűt és felbontásút veszel. De logikusan gondolkozva és cselekedve, olyan távolságból nézzük a tévéket, ami azok méretéhez, képátlójához, felbontásához optimális.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 10
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Energiaital topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest