Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sandri86
csendes tag
válasz Flashget #60792 üzenetére
szia
filmnézéshez kellene usb-ről, dvd-ről, sport közvetítésekhez kellene elsősorban. azt írják róla, hogy 100 Hz-es.
A 6300-asok már 3d-sek ugye? Nekem nem lenne fontos a 3d.
Tudnál esetleg olyat ajánlani ami szerinted megéri, 46-os, de inkább 50-es méretű, max 200.000 Ft-ért? -
Flashget
félisten
válasz sandri86 #60791 üzenetére
sima mezei alap tv, 50Hz-es, játékokhoz a legjobb vétel.
filmezéshez, DLNA-hoz, sporteseményekhez felejtős.
de ha ragaszkodsz az 50Hz-hez akkor inkább F5300 abban már nem gond a DLNA, pvr funkció, USB-ről film lejátszás.viszont FHD vagy BD filmek, F1 vagy más sport események F6300-tól bármelyik jó vétel valós 100Hz miatt.
Te tudod mire kell inkább a tv.
Realme GT Master Edition
-
sandri86
csendes tag
Sziasztok!
Tv vásárlás előtt állok, ezért a segítségeteket kérném:
Nem érdekel a 3d, sem a smart funkció, ezért egy viszonylag egyszerű tv-re esett a választásom. A SamsungF5000 tv-t néztem ki, 46-os vagy 50-es méretben. A 46-ról jó véleményeket olvasgattam, az 50-ről viszont nem találtam semmit. Inkább az 50-est venném, ezért a véleményeteket kérném! Van ezzel kapcsolatosan valamilyen tapasztalatotok? -
Tonyk
veterán
-
krisznagy
tag
Valaki tapasztalt már olyat 50F6670 tv-n, hogy a hanghoz képest a kép csúszik fhd filmeknél?
-
Rx
aktív tag
@bivalyos
Köszi, jó lett!@BBéci, Flashget
Arra, hogy 1-2 filmet megnézek 3D-ben nekem elég.
3-4TB-os hdd-k ára elég húzós, nem mindenki engedheti meg magának, egyenlőre az 1TB is bőven elég, majd eljön az az idő, amikor újítani kell, de az nem most lesz.keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
legenda
válasz smashup01 #60786 üzenetére
a készülék hátulján lévő matricán megtalálható az összes karakter, a dobozon érthető okból nincs rajta, hogy például poénból se regisztrálhassa be senki, vagy éljen vissza más módon az azonosítóval.
a kapcsolódó leírásban jelzik is, hogy a tv hátulján lévő matricán szerepel a teljes azonosító.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
smashup01
csendes tag
Megosztanám veletek egy észrevételemet. Regisztráltam a f6400as tvmet. Azt az infot kaptam a samsung szervizesektől hogy 15 karakterből áll a gyári szám amit megtalálok a tv dobozának oldalán, meg is találtam, viszont mitadisten nekem csak 14 karakter található meg. Találkoztatok már ilyennel? Nézem a jótállási jegyemet, ott 15 karaktert írtak rá tollal, megegyezik a tv doboz oldalán található kóddal, csak a végén van egy B betű. Neten nem rég regisztráltam a terméket, azt írta ki hogy sikeres volt, viszont nem értem hogy a dobozon hogy hogy nem egyezik meg teljesen a gari lapon lévővel?
Ja még annyi hogy a pc-dreamtől rendeltem, érdekes módon a számlán nem található meg ez a név, a pc-dream oldalán azt írják, hogy üzemeltető: Műszakiplaza Kft., viszont a számlán meg amit kaptam webonline bt. szerepel,mint szállító de a pc-dream oldalán webonline bt-nek nyoma sincs.. -
melan
senior tag
Sziasztok! Egy olyan problémám van, hogy a samuc650-es tv hálózatba van kötve egy nas-al. Látja is egyből ahogy kell, de az mkv fájlokat nem tudom lejátszani róla sehogysem. Próbáltam átnevezni avi-nak, m2ts-nek, hiába. Tudtok e rá valamilyen megoldást? (Korábban egy laptop volt a hálózatban, ahol a "sima" megosztással ugyanez volt a helyzet, ellenben a sharepc programmal megosztva a fájlokat már mindent le tudtam játszani. Ahogy én látom az egyszerű DLNA.val van gond.)
Köszönöm előre is a segítségeket! -
BBéci
legenda
válasz Flashget #60783 üzenetére
Egyetértek.
(#60782) Rx
Számomra az sem okoz gondot, ha egy film 3-4 nap alatt jön le, többször előfordult már. Tárhelyre pedig áldozni kell, 4-5 TB egy ideig elegendő lehet.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Rx
aktív tag
Sziasztok!
Sams. F6400-on meg akartam nézni a Véres Valentin 3D full hd filmet (.emkávé), de nem támogatott fájlként kezeli, mást viszont gond nélkül vitt.
Kicsit off a kérdésem, de mit tudnék vele kezdeni, hogy lejátsza a készülék úgy, hogy ne menjen a minőség rovására?keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
csab2
veterán
Azért érdekes ez a szórakoztató elektronika!
Van egy Fujifilm S8000fd típusú fényképezőgépünk. Tesó egy ismerősünk szalagozóján fotózott, készített kb. 20 db videót is. Ugyanazzal a fényképezővel, ugyanarra a kártyára, ugyanazokkal a beállításokkal.
A TV beépített médialejátszója kb. felét hang nélkül játsza le ("Nem támogatott hangformátum."), ezekbe nem lehet még beletekerni sem.
A többi videó OK.
Na ez hogy van?Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
parijani
tag
válasz Flashget #60767 üzenetére
Helló!
aqua saját gart ad, én beszéltem velük! Pcdream, avbox, electropark samsung gart ad, de a pcdream-ben már csak 1 db 6500-as volt, nem tudom azóta szereztek-e be újabb készletet. Én electroparkban vettem, érte mentem kibontották, átnéztük, magyarnyelvű használati (gyári!) benne volt, magyar garancia, a dobozon rajta a magyar feliratok, "Alkalmas a digitális, stb.." matrica is magyarul. Regisztrációs is lement, szóval "tisztának" tűnik. Az avbox-ban meg kell kérdezni, mert van hogy ha magyar gar kell, akkor x eFt-tal drágább, de pl a 6500-as ott is 160eFt magyarral. Egyébkánt olyanokat is hallottam, hogy a samsunggal pereskedik sok webshop a gar miatt, mert nem akarják elfogadni, holott EU-s garanciát kötelesek lennének, de ezt csak hallottam kereskedőtől...
Üdv!
-
Flashget
félisten
válasz mr_garfield #60770 üzenetére
azért nem csak abban tér el..a 6100 belépőszint az EH6030 utódja.
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Mr President #60768 üzenetére
tavaly március óta ez a pcálom már nem az ami korábban ajánlott bolt volt. tulajdonos váltáson esett át, címűk is változott.
nem tudok róluk többet.Realme GT Master Edition
-
TraceR
tag
Pcdreamshopnal ott van minden tv adatlapjan hogy gyari vagy bolti garit ad rá.
-
sandró60
addikt
Az Euronics Samsung garis.Én ott vettem 3-éve D-szériásat
-
Flashget
félisten
válasz Mr President #60766 üzenetére
aqua bolti garit ad. a 220 volt is..
edigital hivatalos samsung viszont eladó.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
töky76
tag
válasz LucasGrant #60759 üzenetére
Elnézést, csak van egy lg tv is a háznál és mindig keverem
Ja és köszi mert már korábban is válaszoltál nekem, pár napja kérdeztem -
kenny123
addikt
-
parijani
tag
Sziasztok!
beszereztem egy 40f6500-ast, amivel egy pár problémába ütköztem:
- dlna-n (DNS-320) nem látja a tartalmakat, egy onkyo erősítő viszont minden gond nélkül, olvastam, hogy komptatibilitási hiba, tegyek fel másik dlna szervert, van valakinek tapasztalata, hogy melyikkel működik a samsung?
- youtube-nál nem működik a billentyűzet (több félével próbálva), egy régebbi es6880-nál a samu billentyűzettel sem, pedig a keresésnél jó lenne, ha nem távval kéne bepötyögni a keresendő tartalmat
- egy rapoo 2700 billentyűzetem van, amivel a böngésző sem ment normálisan (néha beveszi a karaktereket, néha nem, de inkább nem), de a menüben simán megy minden, néztem egy logitech-el is, ugyanez a helyzet, mindkettő kifogástalanul működik htpc-vel, ami a tv alatt van (így a zavarjelek kizárva)Egyébként a bolt ahol vettem magyar garit adott, sikerült beregisztrálnom, kaptam email visszajelzést, ilyen boltot kerestem korábban és szerencsére van ilyen. Remélem a szerviz is elfogadja ha gáz lesz, de inkább ne legyen
Köszi!
-
Eliot99
csendes tag
válasz kenny123 #60752 üzenetére
Részvétem. Éppen ezt akarom elkerülni, de nem tudom, hogy mikor és hol lehet árban az alja, mielőtt eltünnek az üzletek polcairól, hogy átadják a helyüket a 2014-es modeleknek.
Amúgy neked mi a tapasztalatod a tv kapcsán? Elégedettséggel használod? Nem bántad meg, hogy ezt választottad?
-
Eliot99
csendes tag
Samsung UE46F6400 vétele előtt állok. Mivel mostanában fognak kijönni a boltokba a 2014-es modelek, így az ár is lassan olvad. Jelenleg 188 ezer magasságában megvehető. [link]
A kérdésem az, hogy szerintetek lesz valami 2013-as modelek készletkisöprése jellegű akció, tehát várható még, hogy ez az ár lejjebb menjen, és ha igen, akkor mennyivel és mikor? Azt se akarom, hogy szépen lassan kifogyjon a készlet ebből a 2013-as modelből, de az is bosszantana, ha megvenném, aztán rá egy napra meg mondjuk esne 10 rongyot az ára. Szerintetek?
-
Flashget
félisten
válasz mr_garfield #60749 üzenetére
Szempontjaid alapján a 6-os szériában nézelődj kivéve a 6200-t mert az is 50Hz-es.
az F6400 lett a best buy ebből a szériából..és ne 32"-ban gondolkodj mert 2 hét után bánni fogod, hogy nem vettél nagyobbat. Kivéve ha nincs hely 40"-ra.Realme GT Master Edition
-
mr_garfield
újonc
Sziasztok,
32-es Led TV-t szeretnék venni (egyelőre Samsung-okat nézegettem)
csak TV- és filmnézés-re kellene (játék, netezés stb nem érdekel) → igazából csak a képminőség érdekes, nem kell Smart, sem 3D
Később szeretnék GoPro HERO 3 akciókamerát, szóval jó lenne, ha annak felvételeit is jó minőségben lehetne nézni rajta (high-frame rate: 1440p48, 1080p60, 960p100 és 720p120 )
Szeretnék segítséget/tanácsot kérni, mivel nem értek a témához.
pl. F5000-et néztem, de elbizonytalanodtam, hogy a 100HZ (ami ráadásul úgy hallottam vaéójában 50-nek felel meg) elegendő-e.. Vagy 32-enél jó az is? inkább 200Hz kellene?
200Hz-t 6-os szériában látok, az viszont már mind 3D-s. Van olyan is, ami nem 3D-s(nekem az fölösleges funkció...)
Tudtok valamit ajánlani?Köszi szépen!
-
Werkly
őstag
Samsung UE 32 F5000AW milyen formátumokat játszik le 16 GB pendriveról? (MKV stb.?) Köszi!
-
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #60735 üzenetére
Senkinek nincs ilyen tv-je? Legalább a wifi directet megnézhetne
-
-
milanfan
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy ez a szemüveg megfelelő egy Samsung UE32F6400-as tv-hez?
Esetleg más tipp,hogy honnan érdemes beszerezni olcsóbban?http://www.mediamarkt.hu/mcs/product/SAMSUNG-SSG-P51002-3D-szem%C3%BCveg-%282db%29,103952,505024,736185.html?langId=-19&etcc_med=STC_CC_ATTR_VALUE_ar_osszehasonlito&etcc_acy=--&etcc_plc=--&etcc_par=Arukereso&etcc_cmp=altalanos_termekek&etcc_grp=AK&etcc_key=--&etcc_ctv=1109087&etcc_mty=PRICE#a6
-
legenda
válasz Flashget #60728 üzenetére
bizony, hogy jobb az aktív, szerintem is elég látványos a különbség, örülök is utólag, hogy samsung 3d tévét vettem.
nekem bejön a 3d, egy ideig biztos nem unom meg, persze ehhez a megfelelő látványelemeket tartalmazó filmek is kellenek.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
gyantas
újonc
Szerbusztok.
Volna egy elég régi LE40B530P7wxxh - tévém. Ma reggel magátol ki-be kapcsolt, a menü több pontyába is többször belépett, mintha valaki egy másik távirányitot használna. Tudok ezzel a dologgal valamit házilag kezdeni? Vagy vigyem szerelöhöz. Esetleg tudnátok BP.18 környékén valami megbizhato szerelöt? Amugy digikábelem van. Köszönöm elöre is a segitséget. -
vadászcsiga
félisten
Akinek UE39F5300-as led tv-je van lenne hozza ket kérdésem.
1. a wifi direct aktív e a menüben?
2. UPC-s média kártyával működik e?Az utóbbira az "elvileg kell neki működni" válasz nem jó, olyan írjon akinek konkrétan ezzel a modellel van tapasztalata. UPC-től kint volt a szervizes de nem tudtuk életre kelteni a kártyát. Semmit nem reagált pedig vártunk jópár percet.
Ma frissítettem a szoftvert T-MST12DEUC-1118.2-re. Van valahol changelog hogy mi változott?
[ Szerkesztve ]
-
-
Flashget
félisten
válasz marec1122 #60730 üzenetére
energia sémáknál alvó mód ki van kapcsolva?
az elv hasonló csak összetettebb, jobb. mivel nem csak a saját gépen lévő mappákat ossza meg, hanem pl. youtube "háborús teljes filmek" vagy "teljes ifjúsági filmek" bármit amit beállítasz benne a megfelelő plugineket használva. De erről bővebben a topicjában.
Realme GT Master Edition
-
marec1122
senior tag
válasz Flashget #60729 üzenetére
hát konkrétan nekem nagyon bejön az allshare, az egyetlen problémám vele hogy pár naponként megzakkan és ezt írja ki "a sajátgépen található megosztott szerver nem működik" erre eddig az újratelepítés volt a megoldás de most az sem segít. esetleg van valami tipped ennek kapcsán?
serviio hasonló elven működik mint az allshare? tehát nem a netet használja hanem települ a gépre és onnan vezérli a belső hálózatot?
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
Flashget
félisten
válasz nrb263 #60719 üzenetére
3D fless de otthoni tvzesben gyerekcipoben jar mozihoz kepest.
én mindig azt olvasom itt, hogy az aktív 3D a jobb. már pedig a samsung aktív 3D-t használ.
a moziba passzív van mint az LG-k esetében..
egyébként nem jár gyerek cipőben hanem szép lassan feledésbe merül kénytelenek lesznek a gyártók más marhaságot kitalálni pr célokból amivel eladják a tévéiket.Realme GT Master Edition
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
telepítettem a plex nevű progit a tv-mre és felnyomtam a pc re. az lenne a gondom hogy bár sikerült bejelentkezni a tv-n is a saját plex accountomba de az ott megosztott mappát nem találom.
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
Tegla80
addikt
válasz castiels #60718 üzenetére
Szia
A strapát bírja majd tutira,azzal nem lesz gond.
de: az a tv az ami abban az évben gyártott samuk közül megkapta a "játékra alkalmatlan" jelzőt itt a topic-ban. Sajna akkora az input lag-ja,h a game mód sem segít már rajta.
Itt láthatod képekben a késést,de rákeresve is ezt fogod látni mindenhol.
A TV az akkori úgymond "bestbuy" volt a 100Hz e és ára miatt,de a játék a gyengéje.(es6100 lett volna a tuti neked 100Hz/jó input lag párosban)[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
nrb263
tag
válasz nightshadow #60720 üzenetére
Javitok, 3,5 m
-
-
nrb263
tag
Sziasztok! 40colos tvt szeretnek venni. Elvarasom csak annyi szep legyen a képe. Rengeteget olvastam forumokat teszteket, f6640 tetszik de mediaba egymas melle volt pakolva f6400 f6500 es ez, semmi kulonbseget nemlattam koztuk, keretem 250e. F7000 gyonyoru de az nekem mar sok lenne... sonyk is jók, segitsetek plz, egyetlen dolog ami erdekel az a kepminoseg, semmimas nemerdekel, se design se az hany port van rajta stb, 3D fless de otthoni tvzesben gyerekcipoben jar mozihoz kepest. Varom a javaslatokat, elore is koszi
[ Szerkesztve ]
-
castiels
addikt
Sziasztok. Kipróbáltam hdmi-vel összekötni a gépet egy samu 6030 tv-vel. Elég szép képe van, gondolkoztam h esetleg monitorként használnám.. Mennyire bírná a strapát? Napi 8 óra, játék, net, zene..
[ Szerkesztve ]
-
RudY
addikt
-
sandró60
addikt
válasz keri77 #60714 üzenetére
Ha nincs rajta optikai bemenet akkor csak sztereóban lehet.Van digitális-analóg átalakitó adapter,de ez is csak sztereóban szól majd.Vagy a fejhallgató kimenetéről tudod átvinni a hangot.Jack-rca átalakitóval.Ez olcsóbb megoldás.Az 5.1-et új erösitővel tudod hallgatni.
[ Szerkesztve ]
-
keri77
csendes tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek nekem abban, hogyan tudnám összekötni a Samsung UE32ES6100 tv-m és a Genius SW-HF 5.1 5000 hangfalrendszerem?
Előre is köszönöm!
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz Disque #60699 üzenetére
Nagyjából most írtad le, hogy mire lehet használni egy nagy input lag-os tv-t.
Esetleg vmi sakk programra, bár engem ott is idegesítene, ahogy Tegla80 kolléga írta, már az egér húzása is rémes tud lenni.
A funkciókban igazad van, hogy mire kéne figyelniük, a pip mondjuk 7000-8000 szériánál van, tehát csak pénz kérdése.[ Szerkesztve ]
C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok! Még 1noob kérdés! Anyámnak tegnap wettünk walamilyen lg hdr 32es smart tvt a tescoba, es miutan sogorom álitott walamit(maga se tudja!) nem tudok mashogy fogalmazni fojékonyab lett a kép! Thome iptw! Olyan mintha töb fpsel jött wolna az adas! Az ilyen beálitas függö? bocs ha hülye a kérdés! Köszi
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=
-
devil-k
nagyúr
válasz Flashget #60704 üzenetére
Megmondom őszintén, hogy én a TV-met csak megjelenítésre használom.
Nem érdekel a SMART, az internet, a belső "lejátszó", a gesztus és hangvezérlés sem, nem kötöm hozzá a PC-met... Engem csak az érdekel, hogy a hozzá csatlakoztatott multimédia lejátszó, erősítő és médiabox működjön tisztességesen, ahogy kell. Lehet, hogy régimódi vagyok ilyen téren.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
Flashget
félisten
válasz devil-k #60703 üzenetére
Aki évek óta figyeli a samsung és samygo kapcsolatát annak nem furcsa szerintem.
régebbi fw-vel simán tudtam a smart-ot más országra állítani a kóddal.
ezt lazán letiltották az újabb kiadásával. Szerinted hányan raknák fel az fw-t ha csak tíltásokat írnának a change logba?A TV szoftverekkel kapcsolatban: a change log nem publikus, de külön kérésre a Callcenteren keresztül kaphatsz infomrációt, ha nagyon kell, viszont ehhez adatok kellenek. (pl model kód)
Realme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest