Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- 2025 - Íme a 17. héten megjelenő játékok listája
- EAFC 25
- Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint
- Elden Ring
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- The First Berserker: Khazan
- Star Overdrive - Júniusban újabb platformokra is elérhető lesz
-
GAMEPOD
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
A Samsung oldalán próbáltam email-en felvenni a kapcsolatot a támogatással. Kötelező kiválasztani a TV típusát, erre az enyém - ES6560 - nincs rajta a listán. Se 32"-os, se a 40"-os. Felhívom őket telefonon és rákérdezek, hogy akkor most hogyan tudom elküldeni az email-t. Válasz: válasszak ki egy másik típust és a szövegben írjam le az én TV-m típusát.
Kérdem én, hogy akkor mi a francnak kell kiválasztani a pontos típust? Miért nem elég csak annyi, hogy "televízió"?
Jeleztem feléjük, az észrevételemet, miszerint egy Magyarországon vásárolt, magyar piacra szánt TV-ben miért kell a menüben észtre állítanom a digitális adásoknál - a UPC Direct ügyfeleként - az országot ahhoz, hogy helyesen jelenjenek meg az ékezetes karakterek az EPG-ben?
Kíváncsi vagyok, hogy mit fognak válaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- utolsó darab ... Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest