Hirdetés
-
GAMEPOD
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
PuMbA #124313 üzenetére
Csak irónia volt, természetesen
nem csak eme szó alatt olvasható ez, hogy a moziban mennyivel ocsmányabbnak tűnik a kép, mint a tv-ben, ahol a minőségi felbontás talán súrolja a HD-t, vagy azt sem, ha a tv felbontást nézzük.
Az Avatar-t anno én Londoni IMAX-ben néztem meg. És akkor tényleg azt hittem lesz értelme újra moziba járni, de aztán az lett belőle, ami. Egyébként ez a kör alakú mozi építmény, ami már kívülről is futurisztikus látványt nyújt, olyan brutális minőségű hangrendszert építettek, hogy a filmben, mikor a nagy fa eldőlt, azt hittem a fejemre szakad egész Anglia. Hát a Pestiben újra megnézve a közelében nem volt ez a hangminőség. Szóval ott a képi világ a szemüveg ellenére sem volt fakó, hanem színes, tévében még jobban és ezt valahol James Cameron is tudja és tudta mindig, hogy a valóságtól elrugaszkodva, lehet tömegeket csalni a moziba.A 3D-nek végül annyi lett, de állítólag a második és a harmadik rész még szebb lesz 3D-ben, mint az első volt.
Na most, ha oda kitalál az a zseni valami forradalmi újítást megint, akkor előkerülnek a 3D tévék újra?
Persze azóta többször is látva a filmet, többször elgondolkoztam rajta, hogy miért tetszett ez a baromság nekem akkor? Hát valószínűleg a túl erős színek és a 3D látvány miatt, ettől még a faszi ugyanaz a zseni marad. Na jó eltértem a témától, de valahol van köze a film módhoz is.
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sorozatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest