-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Watch ingyenes számlapok, kupon kódok, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lajmund
őstag
válasz colonia #3501 üzenetére
A kupont be tudtam váltani elsőre is amit én generáltam. Gepen böngészőbe is ranyomok hogy telepitse az órára de nem csinalja csak tölt a böngészőbe fe az orán nem történik semmi. Ha meg a szamlap appjabol akarom telepíteni feldobja hogy 300 ft vissza irányit a telefonra hogy fizzesek azért ami mar megvan ott ujra megnyitom és kezdödik elölről. Probaltam telo bongeszobol pc böngészőbol telepiteni de nem rakja föl. Csak tolt a bongeszobe a vegtelensegig. Mindegy elengedtem. Van már elég neked is hála
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
-
Lajmund
őstag
válasz colonia #3489 üzenetére
Ezt sikerült valakinek telepítenie? A régi nota vissza dob a gplaybe de ott csak az appot lehet megnyitni és kezdödik a körforgás előlről. Este probáltam gépről csak töltött töltött böngészőbe nem történt semmi. Telon böngészőböl jelszo beirás után az apphoz irányit google playre. Ott meg ugye katt app órára küldi ora kéri a fizetést katt telefon vissza fizessek vagy kod de az mivel meg van csinálva kilépek megnyitás app és kezdödik elölről. Ez kész agyfasz.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/