- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány
- Mostantól bárki kipróbálhatja a SMITE 2 ingyenes változatát
- Friss videón a The Witcher: Sirens of The Deep animációs film
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- League of Legends
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Path of Exile 2
- Battlefield 2042
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- World of Tanks - MMO
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Watch ingyenes számlapok, kupon kódok, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz patex1983 #5412 üzenetére
Pontosan ugyan így van nálam, de strandolás közben egyetlen egyszer nem ment elsőre.. Inkább 10.-re.. Már az én pofám égett.
Ha a Xiaomi tudja abszolválni egy jóval olcsóbb kivitelezésben, hogy 2 fürdés között tudok fizetni egy italt probléma nélkül, akkor a Samsungnak is illene.. Arról nem beszélve, hogy strandon(illetve ezekbe a melegekben túlképp bárhol) úgy felmelegszik, hogy gyakorlatilag használhatatlan az egész óra..De nem akarok senkit meggyőzni. Azt tudom, nekem erre a szarakodásra már nem volt szükségem.
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Legtöbbször én is azzal fizetek. Konkrétan, mikor az új órát akartam kipróbálni először a boltban, akkor is reflexből lecsipogtam a telefont
Viszont 2x voltam a helyi termálban, ahol 100x praktikusabb az óra, hisz végig velem van.
Először még a Samsunggal. Kínszenvedés volt fizetni. Vagy nem csipogott, vagy csipogott, de kódot kért, megadtam, csipogtam, megint, megint megadtam.. Agyrém.
Ezzel oda mentem, becsipogtam, kész. Egyszer app megnyitáskor kérte, hogy mostmár adjak meg újra kódot. Megtettem, fizettem. Sima.Na de nem akarom offolni a topikot
Köszönöm
Everybody lies.
-
-
MODERÁTOR
Én búcsúzom a topiktól srácok. Megelégeltem a Watch 4 szarakodásait és úgy döntöttem, nem ér nekem annyi pluszt a WearOS, hogy maradjak annál.
A számlapok sokasága mondjuk pont hiányozni fog
Köszi mindenkinek, aki itt megosztotta mindenkivel
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Köszönöm mindenkinek a választ helyettem
Igen, bezel ring. Az óra watch 4, 44mm, LTE. A szíj szintén Ali-s. Szét is kopott már
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Az miért van, hogy egyes óra számlapok esetén a kijelzett lépésszám ugyan stimmel, de nem veszi figyelembe a beállitott napi célt?
Pl a fenti is ilyen, de többnél tapasztaltam már.
Most a képen is ahogy látszik, az 5033 lépésre a "csúszka" kb tizedénél jár. Hát, nálam is annyit mutat az 5897 lépésre, mikor 6000 a beállitott cél.Namost, lehet, hogy ennél a lapnál az felül csak dísz(az akksi és a HR csúszka él), de többnél tapasztaltam ilyet.
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz NvidiaRTX #2713 üzenetére
Nem. Azzal van a baj, hogy valaki megkérdezi, hogy van-e valakinek plusz, akinek van, válaszul kiteszi, de 5 perccel később mire a kérdező elvinné addigra valaki már felhasználta és annyit se írt, hogy b@sz.dj meg.
Ha szerinted ez korrekt, akkor szerintem én lépek innen..
Csűrheted, csavarhatod, hogy lopás, vagy nem lopás. Oke, nem lopás. De ide mindenki önszántából teszi ki a kódokat, nem pénzért, vagy bármi egyéb jutatásért. Szerintem elvarható mindenki részéről a korrektség. Nem?
Mert ha szarunk bele mindenbe módjára a normális, akkor én meg zárom a topikot, aztán keressen kupont mindenki ahol akar.
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz DrDobos #1984 üzenetére
Telefonra elég az elején, aztán ha fel akarsz tenni egy számlapot, úgyis felteszi
telóraórára, amit kell.
Kb olyan mint a facer. Ezt kell kiválasztani számlapnak, aztán a telefonos appon keresztül cserélgeted, melyik legyen.Viszont azt nem tudom előfizetés nélkül mennyire lesz jó.. 3 nap próbaidő van, én most azt tesztelem, aztán kiderül.
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz Szikravadász #1893 üzenetére
Pedig úgy van a telepítettek közt is:
Ha az áruházban nem találjátok, akkor nem szóltam. Ott én se.
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Legegyszerűbb, ha böngészőből mész a Play áruházba, aztán a fényképedre kattintva a jobb felső sarokban kiválasztod a "fizetések és előfizetések" menüpontot, ott a "fizetési mód megadása", majd "kód beváltás". Ide beírod a kapott kuponkódot és utána azt választod ki, hogy az órára telepítse fel. Általában azonnal meg is teszi. Telefonra felesleges feltenni ezeket.
Én legalábbis így csináltam mindig.
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz vodrosjozsi #1286 üzenetére
Ja, hogy csak a wifi-s verziókat nyírta ki? Én külön így nem olvastam sehol. Nekem LTE-s van
Viszont ha ez ennek a javítása, akkor lehet felteszem. Bár nekem még a rosszat se adta be a mai napig se
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SSD kibeszélő
- EAFC 25
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Akció! Paidashu 10600mAh, 22.5W Gyorstöltő PowerBank
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Spongebob Holdem Earbud Holder (11 cm)
- Carlinkit 3.0 (U2W Plus) Wireless CarPlay adapter autóba
- Squid Game Guard Holdem Earbud Holder (11 cm)
- Xiaomi Mi 20W Wireless Car Charger autós tartó vezeték nélküli töltő
- Huawei SuperCharge HW-050450E00 10W hálózati gyorstöltő adapter USB, 5V/4,5A + gyári kábel