Hirdetés
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rhino82
aktív tag
Sziasztok!
Eldöntöttem hosszas keresgélés és tesztek-videók nézegetése után, hogy marad android fronton a samsung vonal. Oneplus és honor szimpi, de nekem már nagyon batárak ezek a 6,7-6,78-as masinák. Nem hiszem el, hogy kínában csak a tepsiket favorizálják a xiaomin kívül…a lekerekített kijelzőről meg nem is beszélve.
Pedig a honor 200 prot nehezen engedtem el.
Iphone is erős téma volt nálam, de a 15 most egy masszív 60-70 ezerrel többre jönne ki mint az s24…de még a 14 is egy 20-assal drágább lenne. Az S23-ról nem is beszélve. Az már egy 100-assal kevesebbre jönne ki az i15-nél, és 50-el az i14-nél. Így szerintem ár érték arányban nem kérdés, hogy nekem a két samu a nyerő.Na mindegy is. Még délután, max az éjszaka még megálmodom, hogy S24 vagy s23 legyen. Élőben megnézve jobban tetszik a 24 kialakítása. Illetve a 23 már csak-csak közeledik a 2. Évéhez. Még olvasgatom itt a 24-es topikot miket írtatok. Eddig ameddig jutottam elég kellemes csalódás az exys s24. Nem találtam olyan kiugró hibát mint az s22-es család idejében.
Apropó: Telekomnál venném most részletre. S24 260 ezerre jönne ki. S23 pedig 225 ezerre. (Mindkettő 8/128)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest