Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fel
addikt
A Source-ban van dx7 mód, ezért futott (ráadásul nagyon szép sebességgel tud futni, minimális látvánnyal, anno én egy egyes, 32mb sdramos radeonnal !!!, játszottam végig először a HL2-őt.. nagyon jól megírt motor az...), viszont ebben az XRay enginben csak dx8 ill dx9 mód van, ezért valszeg nem fog vele elindulni.
-
Tv
senior tag
Hi! Nah kinyírtam Strelok-t! Tiszta primitív küldetés! Tán ez a lekönnyebb küldi a gémben.
-
haky
senior tag
Elakadtam a laboboratóriumban. Egy vmi x-18 dokumentumot kell elvinni. De zárva az ajtó és lángol vagy mi, nem nyílik. Nem tudok kimenni...
Aki másnak retyvetyutyu...
-
hülyegyerek
addikt
Üdv.
A Zónában a kocsmában egy fószer adott egy küldit,miszerint hozzam el neki a családi fegyvert.Elmentem a pályaudvarra,ott vagyok a ládánál,ahol kellene lennie,és mégsincs ott...Akkor hol lehet?Elvitte a cica?hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
MODERÁTOR
válasz hülyegyerek #266 üzenetére
ha azon a pályadvaron vagy ahol van egy lezuhant helikopter, meg egy csomó vonat áll a síneken (ja és Rostok mellett), akkor abban a bizonyos ládában keresheted is... mert ott nem lesz
ha jól MléXM akkor le lehet menni a lezuhant helikopter közelében egy lentebbi szintre (olyasmi mint egy földalatti parkolóház bejárata) és ott ki kell cselezni az anomáliákat meg a sok sok ilyesztő izét ami nincs is ott és a végén meg lesz az a fránya családi fegyver... és még doktor freeman-nel is találkozhatszHarrrr!!!!
-
rup1u5
nagyúr
na egész jól haladok. már első vagyok a ranglistán valami 1200 pontal. pripjatyból visszavittem egy törött gaussgun-t a bárba és ott 15000-et adott érte a fickó.
mielőtt végleg nekivágnék csernobilnak, hogy megkeressem azt a bizonyos titkos ajtót, szeretnék fölszerelkezni egy exoskeletonnal. Hol lehet venni, szerezni olyat?Why don't you knock it off with them negative waves!
-
-
MODERÁTOR
-
IronMike
tag
Hali!
Biztos ami biztos alapon eltüntek a mentéseim. (1,03-ra frissitéskor ). vki tudna nekem tolni egy mentést!? Még az elején tartottam mi azt jelenti, h a szemétdombnál segitettem vkiket visszatartani. Nincs sok hangulatom ujra kezdeni de ha muszáj
Köszi elöre is
[Szerkesztve]MacBook Air 13' i5
-
SLYM
veterán
van az a rész amikor valami professzor kéri, hogy hozzak el neki egy ruhát. nade amkor bemegyek akkor ez a pszi sugárzás nagy és lemegy hamar az életem. pedig olyan ruha van rajtam a 90%-os védelmet biztosít. jantarnál vagyok a bártól nem messze
[Szerkesztve] -
MODERÁTOR
szal a helyszín yantar és a köszöngetős professzornak kell teljesítened egy küldetést... azt amikor meg kell mérni a sugárzást és egy csákókát kell kísérni aki méreget (és hogy le ne lőjjék) ?? gondolom arra gondolsz... vagy pedig az X16-ba kell lemenni és lekapcsolni a sugárzást... milyen az a ruha ami rajtad van és 90%ot biztosít? SEVA vagy Exoskeleton? a SEVA se véd meg minden ellen, úgyhogy ajánlatos kiegészíteni pár radiation csökkentő artifacttel és akkor nem fog megmurdálni ''márkdván''-od
Harrrr!!!!
-
SLYM
veterán
hát ezaz. 90% az 90% és van rajtam még pár 10, meg 20%-os cucc is. nagyon bugos a game még az 1.3-as patchel is. a küldetéseket pl idővel elveszi, pedig nem nem tudtam megcsinálni. volt hogy elmentem megcsinálni egy küldetést, azt amikor a csóka a családi fegyvert veszti el és a helyén a ládába meg nem volt semmi. LOL... ennél a résznél meg hiába aggatok magamra annyi cuccot, hogy nem kéne hatnia a sugárzásnak, kb 20 mp alatt teljesen lefogy az életem, úgy, hogy van rajtam az a 200, vagy 400%-os növelő is. hihetetlen
szerk: ja egyszer sikerült átmenni, de akkor elfogyott vagy 10-15 dogoz elsősegélycsomag. amikor lementem mondjuk az elég durva volt, mert elég ilyesztő a hely. szerintem azt kicsit elhalasztom, ha máshogy nem tudok odamenni
[Szerkesztve] -
Fel
addikt
SLYM! Már megint nem olvasol vissza! Pedig nem sokat kellene... a családi fegyveresért... namid1. Yantarban követni kell Kruglovot, kimentek, át egy alagúton, lőttök zombit, mértek, elájultok, Kruglovot össze kell szedni, mert gyenge és vissza. Van olya dolog, h anti radiation drug használd előszerettel, mert hiába -90 v akármennyi százalékot véd a ruhád+ az artifactek, az még nem véd, csak lassítja a sugárzás hatását.. ja a science medkit (vagymi, a sárga) az nemcsak az életerőt növeli, hanem a sugárzást is csökkenti! A mellékküldetések időkorlátosak (ált 1 nap), a PDAban a nevük alatti sorban láthatod...
-
ent
őstag
hi all
Volt vkinek gondja 8800gts320 alatt a gémmel? Villámlás és eső alatt mintha össze vissza villogó sárga piros csíkok lennének. Az eső cseppek egymással lapokat alkotnak, villogás és röpke pillanat alatt. Patch nélkül legújabb nvidia driver.
thxWEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
rup1u5
nagyúr
arról nem is beszélve, hogy itt össze van keverve a sugárzás és a PSI emission !
Ha jól értem ő az elött akart bemenni a gtyártelepre, mielőtt megcsinálta volna a Kruglov kisérgetős kis küldetést a csatornán. csak ez után kapja meg a cuccot ami véd a PSI emission tól és csak ekkor szabad bemenni a gyárba, hentelni a zombikat.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Hun'reeth
őstag
Ezt akartam írni én is. A psi ellen csak a prototípus sityak véd. A SEVA nem!
Segítség Csernobilhoz: az erőműbe jutáshoz ha bal oldalon maradtok az egyik kis épületnél a helikopter ''véletlenül'' kilövi a fal egy darabját ott be lehet jutni balra (vagonok vannak) és onnan könnyebb elérni a bejáratot nem kell az összes monolitost kinyírni és nem fogy el az idő.
A Gauss-t mindenki vigye magával. Nagyon hasznos lesz később!''Öregember nem gyorsvonat!''
-
Hun'reeth
őstag
Van egy kis téglaépület bal kéz felé ahogy átmenve a hídon mész az erőműhöz. Onnan már nincs semmi csak szemben a sok monoloitos meg pár roncs teherautó.
Ha előbb érsz oda más színű is a faldarab (mint a freedomosoknál a fal a dinamittal) na azt lövi ki az egyik helikopter. Csak ne légy túl közel mikor odarakétázik!
Átbújsz a résen és ott van pár vagon is.''Öregember nem gyorsvonat!''
-
Zsolt!!
aktív tag
Sziasztok!
Xp alatt simán ment a játék, de feltettem a Vistát és el sem indul.original disk could not be found or authenticated ezt irja ki.Vmi megoldás? -
Zsolt!!
aktív tag
Ok!
Valahogy sejtettem ezt a választ! -
Szemi82
tag
Szevasz Ent!
Nekem ugyan ez a gondom volt 6800 GT-vel.
Már majdnem szétvágtam a lemezt de találtam megoldást:
93.71-es (ha tévedek a számban a legújabb) vezérlőprogit használd a kártyádhoz.
Töltsd le az 1.0003-as javító patchet a játékhoz mert ebben már kiszurták a hibát.
Még egy dolog.A játék beállításainál csak akkor nem csinálja ezt a bakit ha a grafikai részletesség állító sávjait a maximum érték alatt hagyom egy vonással.
Az összes többi felállásban ujra és ujra előjön.
Nem nagy macera,probáld ki.
Nekem teljessen eltünt a hiba.
Remélem segítettem.
Szevasz -
-
Fel
addikt
Itt a ''Find Nimble'' vagy vmi ilyesmi nevüre gondolsz? Ha igen, akkor miután a banditákkal végeztél az egyik épületben találod meg Nimble-t (remélem nem nyírtad ki őt is...). Van nála egy flash drive, ami a tradernek kell.. ha azt visszavitted és ezt a küldit nem tudod befejezni akkor sajna kinyírtad, azért nem sikerül.
Az a csóka a trader lenne?? Egyeszer nekem is előfordult, h mégegyszer megkaptam az első egy-két küldetést, biztosan bug.
Magyarítást használsz? El kellene rendesen olvasni a küldik leírását -
SLYM
veterán
értem az egészet, de ki tudja még annyira a játék elején hogy ki kivel van. én ott kinyírtam mindenkit
más: most valami X-18-as dokumentumokat kel elvinnem a csaposhoz. de van egy rész amikor mindig repülnek felém ilyen szarok. na ott nincs semmi, csak egy ajtó amihez kell egy szám. egy ilyenen már átmentem, de ezen a másikon ami közvetlen utána van nem tok. ellenség nincs, csak valaki aki a tárgyakat dobál rám, meg valami döngeti az ajtót. hogy kell itt továbbmenni?
szerk: amúgy milyen sava borsa? szerintem nincs valami húdenagy története, azok kívül, hogy mindenki győjti a cumót a pénzért. azon kívül eddig semmi érdekes nem volt. najó volt a kívánság teljesítő legendája, de nem egy oblivion, hogy húde nagy története lenne. najó a kölönböző csoportok története az nem rossz, de ez nem sokkal veri pl a DOOM3-ét. ami meg a talált PDA-kat illeti, hogy ide meg oda rejtettem a cumót, meg ki hol halt meg az tök jó lenne, ha lenne értemle elmenni a cuccokért, mert az nem járja, hogy egy radioaktív kocsi melletti táskába van 5 élet csomag, meg a fejfába!!! el van reajtve 3 gránát...
[Szerkesztve] -
ent
őstag
Hova menti a save-eket? Nm találom
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest