- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hülyegyerek
addikt
Az a számkód egy medkittel,meg lőszerrel teli szobába vezet,de ez a szoba nem visz sehova.Amerre jöttem,van egy olyan szoba,ahol a közepén egy csőcsonk ál ki a földből,amúgy semmi más nincs ott.Na emléxem,hogy erre jöttem befelé,viszont most az ajtó zárva van,mellette meg ilyen elhúzhatós,görgős fal van,viszont az csak résnyire van nyitva,nem férek ki rajta.Tehát semerre sem tudok kimenni...
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
hülyegyerek
addikt
Ezzel nincs is probléma,sznájperezés rulez,csak:
Kikapcsoltam az agyperzselőt,és éppen kifelé dzsanáznék,már a lépcsőn feljutottam,csak ahol befelé jöttem,ott zárva vagyon az ajtó.Van egy zárkombinálós ajtó is ,csak annak meg nem tudom a kódját.Hogyan tovább?hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
Primőr
aktív tag
Szia!
találkoztunk)
Nos én aluljáróban csak tűzlobbanásokra emlékszem, te egy másikról beszélsz, az nem tom hol van. Yantar felől ha jövök, arról az aluljáróról beszélek.
Amúgy az idegesít a játékban, hogy veszek drágán egy védőruhát, erre sima utcai dzsekiben látom, mikor meghalt... ez elég nagy hiba..A pessszimista csak azért lát feketén, hogy túlélje a szürkét.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest